Canımcım burdada hava süper ama ben eve mahkümum malum balkona bile izin vermio kocişimmmm offf bebişim için herşey
Canımcım burdada hava süper ama ben eve mahkümum malum balkona bile izin vermio kocişimmmm offf bebişim için herşey
evet canım baya büyümüş valla epey şaşaırıdm bende.. maşhh bebişleree:))Aaa batuşla aynı olmuşlar teyzesiii ben sana dedim işe yarıo diee maşallah kızımaaa
yok canım zaten sadece doğurduğunu biliyoz bize de başkası haber verdiiii ama sorarım ben msj yollayan kıza yeni haber varmı diyeeeee
sağol canım.. merak ettim bende.. hemde sezeryan olmuş yaa onun için dedim.. belki ben kaçırmışımdır birde yazmışlardır dedim ama göremedim.. hayırlıs olsun.. sağlıkları iiyi olsunda gerisi önemli diil..
valla ben 2 hafta da sadece 3 tane içtim balık hapını sanmıyorum ki benimki ondan büyüsün zaten kendi dr um hep tombul ve uzun olcak diyo eşimin tarafı hep uzun ve iriler artvinliler öle olurlar biliyosunuzdurrr eşim basketçi benim küçükkende hem görümcem hem kocam iri bebeklermiş bende 3900 doğmuşum öle çok da zayıf beklemiyorum yani devletteki dr bence yanlış ölçtü benim dr um ölçerek değilde usg tecrübesine dayanarak sölüyoo hiç yanılmadım diyooo 4e yakın dediii tebrik etti beni kendini değil de bebeği besliyosun diye ama 3 kiloya da kızmadı değil yanii
mşaaahh canım mm çağatayımızada.. ee anne babada nasılsa bebeişde onalra benzicek tab. maşhh kuzulara:))
pınayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nassın yawyummm batuşum nasıl keyfi yerindemi bıdığımınnnnnn bak çağatay kankası tepük yolluyooo
hımmm ii bakalım havva ya gündüz uyumada gece uyursun rahat rahat şimdi uyursan gece uyuyamazsın ki
Evet canım her şey hazır Batuhan bey 2 haftadan önce gelmesin ama yinedeehazırlıklarını tamamlayabilmişmiydin pınarcım malum dikkat etmen lazımmış
çıkma bencede az kaldı zaten içerde geçirdikleri 1 gün dışarının 1 haftasına eş degerdeymiş aman zamanını beklesin yakışıklı oglun
Minik yol arkadaşlarımızz ay hayali bile çok güzell semoşşşsabır canımıniçi sabır geçicek bu günlerde batuşu kucağına alınca oh diceksin çektiğim herşey feda olsun yavrum sana o zaman rahat rahat gezcez tozcazzz hemde minik yol arkadaşlarımızla:teselli:
evet canım baya büyümüş valla epey şaşaırıdm bende.. maşhh bebişleree:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?