2009 Haziran Anneleri!!

Canımcım burdada hava süper ama ben eve mahkümum malum balkona bile izin vermio kocişimmmm offf bebişim için herşey

sabır canımıniçi sabır geçicek bu günlerde batuşu kucağına alınca oh diceksin çektiğim herşey feda olsun yavrum sana o zaman rahat rahat gezcez tozcazzz hemde minik yol arkadaşlarımızla:teselli:

Canımcım burdada hava süper ama ben eve mahkümum malum balkona bile izin vermio kocişimmmm offf bebişim için herşey

hazırlıklarını tamamlayabilmişmiydin pınarcım malum dikkat etmen lazımmış
çıkma bencede az kaldı zaten içerde geçirdikleri 1 gün dışarının 1 haftasına eş degerdeymiş aman zamanını beklesin yakışıklı oglun

Aaa batuşla aynı olmuşlar teyzesiii ben sana dedim işe yarıo diee maşallah kızımaaa
evet canım baya büyümüş valla epey şaşaırıdm bende.. maşhh bebişleree:))

hımmm ii bakalım havva ya gündüz uyumada gece uyursun rahat rahat şimdi uyursan gece uyuyamazsın ki

ben geldim:))hareketşleri azalıyor tabi ama kuvvetleniyorda maşhh.. dün bir ara oturuken öyle bir tekme yedimkii aaaayyyyyy diye bağırmışım..kızıım diyor anne o neydi öyle .. o bile farketmiş şişti sol göbeğimin kenarı bayada kuvbvetli vurdu bıdıkım. maşhh:))

uyku demeyin bana.. artık başımı koysam uyucam ama mide yanması öksürük beni uyutmuyor gece yüz kere kalkıyorum(

neyse ben kaçtım kıslar.r. size iyi sohbetler.. güzel hafta sonalrı diliyorum.. bende bugün inş bıdıkımın eşyalarını yıkıycam.. p.teside annem ütülecek ve yerleştircez artıkın.. birde hastane çantamızı hazırlıcaz inşş:))zaman azalıyor heyecan artıyor:))

armycim yatak başının ayaklarının altına ya takoz ya kitap gibi bişeler koy doğurana kadar reflü rahat vermicek sana dr lar bunu tavsiye ediolarrrrr bende öneririmm

yok ben karar verdim armagancım artık gündüz uyuyup gece uyanıcamgündüz daha rahat uyuyorum vallagerçi evimizin iki tarafındadada inşaat var ama şantiye alanı gibilıştım artık2 senedir böyle.kimse gelmiyo gündüz oturmaya çok gürültü oluyor diye

biz geldik dr dan teyzeleri
kızımız ve benim sağlığımız iyi
sadece kızımız bu hafta az kilo almış ama önemli değil sağlığı iyi sonuçta
25 mayıs civarında dr kesin bir tarih verecek programına bakıp
diğer dr a giden arkadaşlardanda hayırlı haberler inşallah

Evet canım her şey hazır Batuhan bey 2 haftadan önce gelmesin ama yinedee

sabır canımıniçi sabır geçicek bu günlerde batuşu kucağına alınca oh diceksin çektiğim herşey feda olsun yavrum sana o zaman rahat rahat gezcez tozcazzz hemde minik yol arkadaşlarımızla:teselli:
Minik yol arkadaşlarımızz ay hayali bile çok güzell semoşşş

Sibelcim maşallah kızına , sağlıklı olması önemli kilo değil, zaten ultrasona da pek güvenmemek lazım
seninle aynı günlerde doğurcaz galiba bu gidişle
benim son kontrolüm 22 mayıs , ogün belli olcak tam tarih
şimdilik 26 mayısa göre gün sayıyorum :))

nerdesiniz millet uyumaya çalışyım ama nafile
inşşat dursa telefon durmadı telefon dursa kapı ben dogurana kadar tatilemi çıksam ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…