2009 Haziran Anneleri!!

biz de geldik dr dan.33+4 deyiz 2,5 kg olmuş kızım:) ama ultrasonda 35+1 çıktı.bdt de 10 gun önde çıktı:) biz de mayıs anneleri gibi erken erken doğurucaz galiba.

dr a gidener maŞHH bbeişlere size:))artık yavaş yavaş hazrılıklar bitiyordur.. nolur nolmaz.. bizde tam gaz hazrılıklar içindeyiz artık.. ne tatlı heyecan bunlar yaa:))

zeynocum senin bebiş kaç olmuş.. gerçi ben pek güvenmiyorum bu ölçmlere ama işte başka yapcak işi yopk. en güzelini doğduklarında öğrencez inş:))

merhaba bayanlar ;
bayagdır gıremedım en son mezıl gulu dogurmus onu gordum umarım saglıkları ıyıdır
sızler nasılsınız nasıl gıdıor.
ayın 18 ınde kontrolum var cok heyecanlıyım oglumu gorucem
kızlar bısey sorucam sıze ben bebegımın hareketlerını gunde 4-5 defa hıssedıyorum .
onun harıcınde sankı karnımda bısey yokmus gıbı sadece yatarken ve ayakkabı gıyerken bıraz zorlanıyorum
acaba rahat bı hamılelık gecırıyorum ondan mı ? suan 34 haftalıgım tanıdıgım bazı hamıle anneler yuruken bıle zorluk cekıor ama bende ole bı sorun yok

hoşgeldin canım.. bu haftalarsan sonra bebk büyüdüğü için az hissedebilrisin.. yada sen farrkında değilsindir.. yoksa en ufak hareketleri bile anlaşılıyor artık. büyüdükleri için..

sankı buraya yazdıgımı anlamıs gıbı yazdıgımdan berı kucuk kucuk tekmeler atıor
kucagımıza alınca asıl annelıgı hıssedıcekmısız benım yegenım yenı dogurdu 20 yasında oda hamıleyken anne oldugumu hıssedıyordum ama bebegımı kucagıma alınca daha farklı hıssetım dıo.
bende sabırsızlıkla beklıyorum oglumu kucagıma alıcagım gunu bıraz dusununce bıle gozlerım doluyor senağlama

Şengül 90*190 yapsın sakın küçük yaptırmaaa yatak bulunmuyo içine sonraaa

ay sinir oldum vallaha ne zor başkalrına iş yaptırmak farkındayım pnarcım özel siparişle mi alcam yatağıd ahem elimde yatak var onu koycam neyse hallettik 90*190 olcak

2 gündür sularımız akmıyordu. bugün geldi maf olduk vallaha.şu marangoza da sinir oldum sucuk gibi ter boşandı sırtımdan duşa attım kendimi.çıkınca da annem ve babamla kipaya gittik hava nasıl güzel izmirde yazlıklarlayız vallha güneşlendik birazcık rahatladım şimdi eee kızlar sizler nerelerdesiz kimseler yok

burdada hava cok guzel bende bugun esımın kıslıklarını dolabın ustune koydum yazlıkları gorunur yere koydum guzel katladım ...
sımdı sıra benım dolabımda zaten bana bısey olmuyor kıyafette almak ıstemıyorum dogumdan sonra kendımı boslamıyım dıye gercı hamıle olmadan oncekı gıydıklerımı gıyıyorum oluyorlar ama bıraz gobegım gorunuyor esımde cok kızıyor kaydirigubbakcemile3

valllaha benimde hiç bir şeyim olmuyor.ayn 6ında eltimin oğlunun sünneti var 11-12 haziran da da görümcemin düğünü var ne giycem bilmiyorum ama kıyafet almak şart var mı bir fikri olan

canım adıl ısıkta cok guzel gogus altından kurdelalı elbıseler var ben aldım hem hamıleyken hemde dogurduktan sonrada gıyebılırım dıye . ayrıca mangodada bı tane staplez elbıse gordum yavru agzı rengı onunde kocaman ıkı tane cıcek vardı oda bol gogus altından cok sık ....hamıle elbıselerı alma derım ben dogurduktan sonrafda gıyebılcegın seyler al cnm :)

arkadaşlar bu yazılarınızın altındaki bebeklerin kaç hatalık olduğunu gösteren linkleri nasıl yaptınız.

kızlar bu arada ben kadın doğum ameliyathane hemşiresiyim.merak ettiğiniz birşey olursa sorabilirsiniz.

iyi akşamlar hanımlar marchandize canım yeri daraldıgı için hissetmiyosundur dicem ama öyle olsa benimde az hissetmem gerek ama yerinin daralmasına ragmen hareketli senn bebiş demek ki sakin bi bebek annesi.

kızlar bu arada ben kadın doğum ameliyathane hemşiresiyim.merak ettiğiniz birşey olursa sorabilirsiniz.

iyi akşamlar esmer ben sezeryanla dogum yapıcam sezeryanla dogumda alttan kanama cok oluyo mu kimi cok oluyo hasta bezi dayanmıyo diyo kimi de cok olmuyo pet yetiyo diyor hangisine inanıcagımı sasırdımfisfisfis az mı oluyo cok mu kanama yoksa kişiye göre degişiyo mu?

iyi akşamlar hanımlar marchandize canım yeri daraldıgı için hissetmiyosundur dicem ama öyle olsa benimde az hissetmem gerek ama yerinin daralmasına ragmen hareketli senn bebiş demek ki sakin bi bebek annesi.

bana cekmıs herhalde kaydirigubbakcemile3 gercektende cok sakın bı bebek umarım doguncada bole sakın olur kaydirigubbakcemile3 ama dun gece cok komık bısey oldu tv ızlıoduk esım bırden geldı gobegımı optu opunce cem korktu herhalde bırden gobegım sag sol oldu kaydirigubbakcemile3 sonra esım gene optu gene ses cıkartarak gene bebek hızlı bı sekılde hem sag hem sol a kaydı kaydirigubbakcemile3 ya korktu oglum yada babası onu optugu ıcın sevındı

canım sezeryanda kanama fazla olmaz.ilk gün hasta bezi kullanaırsın ki aslında fazla gerek olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…