biz de geldik dr dan.33+4 deyiz 2,5 kg olmuş kızım:) ama ultrasonda 35+1 çıktı.bdt de 10 gun önde çıktı:) biz de mayıs anneleri gibi erken erken doğurucaz galiba.
merhaba bayanlar ;
bayagdır gıremedım en son mezıl gulu dogurmus onu gordum umarım saglıkları ıyıdır
sızler nasılsınız nasıl gıdıor.
ayın 18 ınde kontrolum var cok heyecanlıyım oglumu gorucem
kızlar bısey sorucam sıze ben bebegımın hareketlerını gunde 4-5 defa hıssedıyorum .
onun harıcınde sankı karnımda bısey yokmus gıbı sadece yatarken ve ayakkabı gıyerken bıraz zorlanıyorum
acaba rahat bı hamılelık gecırıyorum ondan mı ? suan 34 haftalıgım tanıdıgım bazı hamıle anneler yuruken bıle zorluk cekıor ama bende ole bı sorun yok
Şengül 90*190 yapsın sakın küçük yaptırmaaa yatak bulunmuyo içine sonraaa
kızlar bu arada ben kadın doğum ameliyathane hemşiresiyim.merak ettiğiniz birşey olursa sorabilirsiniz.
iyi akşamlar hanımlar marchandize canım yeri daraldıgı için hissetmiyosundur dicem ama öyle olsa benimde az hissetmem gerek ama yerinin daralmasına ragmen hareketli senn bebiş demek ki sakin bi bebek annesi.
iyi akşamlar esmer ben sezeryanla dogum yapıcam sezeryanla dogumda alttan kanama cok oluyo mu kimi cok oluyo hasta bezi dayanmıyo diyo kimi de cok olmuyo pet yetiyo diyor hangisine inanıcagımı sasırdımfisfisfis az mı oluyo cok mu kanama yoksa kişiye göre degişiyo mu?
arkadaşlar bu yazılarınızın altındaki bebeklerin kaç hatalık olduğunu gösteren linkleri nasıl yaptınız.
canım sezeryanda kanama fazla olmaz.ilk gün hasta bezi kullanaırsın ki aslında fazla gerek olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?