2009 Haziran Anneleri!!

benım bebegım 34 haftalık daha donmedi doktorum donme ıhtımalı var dedı ama benım bıldıgım bebek 31 -32 de donmus olur . suanda hala aynı pozısyonda umarım doner .sızınde basınıza geldımı bebegınız suan donuk vazıyettemı ?

benım oglum hala donmedi ama senağlama
okadarda egzersızler nefes calısmaları yapıyorum hersey bosa mı gıdıcek yaniiiiiiiiii Çok üzgünüm çoook
ben sezeryan olmak ıstemıyorum ınsallah ayın 18 ıne kadar doner allahım ınsallah :uhm:

Kızlarrr biz acillik oldukkkk :bbo: tansiyonum önce 5-8 sonra 10-16.5 oldu bir anda şimdi eve geldik sürekli tansiyon kontrolü yapılacak dr um her an doğum olabilir dedi...çok canım sıkılıyorr...

Kızlarrr biz acillik oldukkkk :bbo: tansiyonum önce 5-8 sonra 10-16.5 oldu bir anda şimdi eve geldik sürekli tansiyon kontrolü yapılacak dr um her an doğum olabilir dedi...çok canım sıkılıyorr...

canım geçmiş olsun hay allah sürekli takip et bakalım inşallah böyle iniş çıkışlar olmaz . canını sıkma canım herşey olacagına varır allah hepimizin hakkında hayırlısını versin

minikkuşlar naberrrr benbugün oğlişimi gördüüümmmmmm alkisalkisalkis çok iyiymişçok şükür tombişim yaklaşık 3kilo dedi doktor birkaç gram fazla yada az olabilirmiş son randevumuz haziranın ilk haftası artık eğer sezeryan olursa 5-10 haziran arsı olacxakmış ama ilk defa normalden yana konuştu biraz zorlanırsın iri olduğu için ama olmicak diye bişeyde yok dedi bakalım işte ilk hafta belli olcak hayırlısı canlarım hepimiz için inşallah
bugün bayada gezdik oğluşumla kermese falan gittik gezdik geldik iyi geldi temiz hava sizler naptınız canlarr

canım geçmiş olsun hay allah sürekli takip et bakalım inşallah böyle iniş çıkışlar olmaz . canını sıkma canım herşey olacagına varır allah hepimizin hakkında hayırlısını versin
kız pınoşum nedir bu senin çektiklerin yaaa Allahım yarabbim niye böyle oldun sen kuzucum yaa biran önce iyileş inşallah canını sıkma canım benim ne yapılır bu durumda bilmiyozki hiç dinlen bol bol dikkatet aşkımm
didemcim sen nasılsın

iyiyim canım benim Allaha şükür sen napıyon hiç karşılaşamıyozz nerelerdesin bakimm

Didom sorma canım ya hayırlısıyla kucağıma alsam batuşu başka bişi istemiom valla

Canlarım ben dinlenicem azıcık bişi olursa yani doğuma falan gidersek kocişim haber verir size

Didom sorma canım ya hayırlısıyla kucağıma alsam batuşu başka bişi istemiom valla

alırsın inşallah alırsın canım benim sen sıkıntı yapma sakın kendine tamammı iyi düşün iyi olsun bizde dua ederiz canım nede olsa hamişlerin duası kabul olurmuş dimeeeee:Saruboceq:

Canlarım ben dinlenicem azıcık bişi olursa yani doğuma falan gidersek kocişim haber verir size

kız Allah korusun deli kızzzz neler diyo yaaa sen dinlen bol bol adamıda hasta etme anlaşıldımı bööle deli deli konuşarakkaydirigubbakcemile3:mymeka:

selam kızlar yarın anneler günü burdan herkesin anneler gününü kutlamak istedim birdahaki anneler gününde miniklerle kutlarsınız inşallah saglıklı dogumlar hepinize

selam kızlar yarın anneler günü burdan herkesin anneler gününü kutlamak istedim birdahaki anneler gününde miniklerle kutlarsınız inşallah saglıklı dogumlar hepinize

sağol canım teşekkür ederizz seninde anneler günün kutlu olsun ilk anneler günümüz çok heycanlıııı:lepi:

anammmmm kıs neye sıkıldında oldu birden mi oldu ayyy sende ne şans var beeee bu kadar sabrettin dayan kuzummm yaaaaa allah allahhhhh doğurma kıs batuşaaa aaaa artık bizde kıscaz ne kuduruk çıktı anammmm çatodan beterrrrrrr

oyyyyyy oyyy oyyyy maşallah ihsoşaa tombikimmmm benim allah nazarlardan saklaaasınnnn ay inşallah hayırlısıyla allahım gönlüne göre verir didoşummmm

kısss delüüüü allah korusun bişe olmaz sen kalbini fera tut düşünüp düşünüp de tansiyonunu çıkarma tabi taktın kafaya suyu böle oldu yat uyu kuzu bol bol komedi filmi falan al kendine izle bol bol gül ii gelir emiiii seni çok seviyoz batuşu da söle o kuduruğa dursun içerdeee

anam kimlerr gelmiş topiğeeeeee kadriye ablam canımcım teşekkürler seinide anneler günün kutlu olsun fındığı da öp yerimeeeeee içerdekine göbüşten sevgileri ilettttŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…