2009 Haziran Anneleri!!

ayy didocummm...
seninle bayadir denk dusemedik..
iyiyim sukur hayatim
minikkusta cirpinip duruyor icerde...
senin minikkusun ve sen nasilsin haytm

tatlış minikkuşumu bugün gördümm diğer sayfada yazmıştımm çok iyiymiş Allaha şükür resminide aldıımmm bakıp bakıp duruyom kuşumaaaaa doyamıyoommm

semoşummmm sağolll aşkımmmm hepimizin inşallaaahhhh gönlümüze göre olsuunn herşey canım benimm evet ihsoşum topik işte anasına çekmiş maşallah

benımde bugun sabah tansıyonum dustu bıraz dınlendım ıı geldı ama resmen gozlerım karardı. dunde belıme agrılar gırmıstı 5 dakıka ıcınde 2 kere gırdı ama dınlenınce gectı doktoruma sordum 5 dakıka ıcınde 3 kere gırerse gel demıstı bu sabahta tansıyonum dustu cok korkuyorum ya bukadar bekledık en azından 37 yı beklesınler KITY 79 dıkkat et canım dınlen bolbol stres yapma sakın

didoşşş kendine özel albüm yapda oraya koysana ihsoşu görürük arkidişlerin olarak herkes bakamaz sadece arkidiş listende olanlar bakarrr

bende yemeği biraz fazla kaçırdım zor nefez alıyom heeee oğluşda kıpraşıyo eşşek oflayıp duruyommm eşimde diyoki oflaya oflaya doğurcan en son noluyo sana diyooo adama diyemiyom ki gözüm doymuyo ye ye biteremedim diyeee

neyse ben dizime bakim melekler duymasını izliyom reklam aralarında gelirimmmm açık pc

didoşşş kendine özel albüm yapda oraya koysana ihsoşu görürük arkidişlerin olarak herkes bakamaz sadece arkidiş listende olanlar bakarrr

ya minikkuş bende yapcaktımda dijital fotoyla çekilmiş hiçbir resmi oraya koyamıyorum bişeyleri fazla geliyoooo hep sadece normal mesaj yerine koyuluyo telefonlada çekince burdaki pc ye koyamıyorum bluetoothu yok pc nin almıyo

tatlış minikkuşumu bugün gördümm diğer sayfada yazmıştımm çok iyiymiş Allaha şükür resminide aldıımmm bakıp bakıp duruyom kuşumaaaaa doyamıyoommm

ayyy gozunaydin cnmmm
nasilda kacirmisim..
ihsan benimde amcamin adi:lepi:
masallah ihsosaaa
bizde gorsek resmini didosummm

nidacim esin hastaymis cook gecmis olsun cnmm

iyi seyirler semoo
nidoşum hayırdır kuşum kimin yüzü gözü şişti merakettim

Didemcim esim 1 haftadir öksürüyo ama kuru kuru.Alerji oldugu belli ama doktora gitmeye ikna edemedim...bugün de tüm vücudu kipkirmizi kabardi, yüzü gözü sisti..Beni sinir etti, cünkü hala direniyor doktora gitmemekte...

ayyy gozunaydin cnmmm
nasilda kacirmisim..
ihsan benimde amcamin adi:lepi:
masallah ihsosaaa
bizde gorsek resmini didosummm
nidacim esin hastaymis cook gecmis olsun cnmm
benimde amcamın adııııkaydirigubbakcemile5 ne tesadüf demiiii bende amcamı kandırıp duruyom yazık senin adını koyuyoz diyeekaydirigubbakcemile3 kız durda koyi hadi yine dayanamadım bak

ben bu gece patlamazsam iidr yaww o kadar yemeğin üstüne 2 de dordurma yedim ya erkek bebekler hep tatlı isterler derlerdi de inanmazdımmm krize giriyorum resmennnn dr um görse kıyamet kopartırr

ya kızlar beim tansiyon hep düşüktür normalim 10a 6 falandır bu ara daha da düşüyo dr a sordum oh oh ne güzel dedi deli kadın ama bazen çok dönüyo başım mesela şu an net göremiyom pc ekranını başım dönüyoooo ama sorun yok dedi dün dr da ölçtüklerinde 8e 5 çıktııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…