2009 Haziran Anneleri!!

Semacim sen de dikkat et , yüksek kadar düsügü de iyi degil...Epeyi düsük cikmis tansiyonun...

sadoşum gelmiş ama sesi çıkmıyo nedenkineee geçmişi mi okuyo yoksammmmmmm

altta ismi görünen ama sesi çıkmayan koca göbekliler sizde katılsanız ya sohbeteeee

nida dedim ya benim normalim düşük zaten ben hiç 12 8 olduğunu görmedimm bu yüzden normal dedi dr çok sıcaktan olabilir dedii

biz de geldik dr dan.33+4 deyiz 2,5 kg olmuş kızım:) ama ultrasonda 35+1 çıktı.bdt de 10 gun önde çıktı:) biz de mayıs anneleri gibi erken erken doğurucaz galiba.
maş. yavruna
sennde gözün aydın
kızlar bu arada ben kadın doğum ameliyathane hemşiresiyim.merak ettiğiniz birşey olursa sorabilirsiniz.
oh oh ne gzlll
aklıma gelirse sorarımmm
maş tonton ihsoşaaaaaa
sennde gözün aydnnnn
fıstıkkk
Havvacım takip edicez bakalım hayırlısı canımmm
cnmmm sakin oll inşşş bşy olmazzz
zamanında gelirrr yavrucakkk
sadoşum gelmiş ama sesi çıkmıyo nedenkineee geçmişi mi okuyo yoksammmmmmm

altta ismi görünen ama sesi çıkmayan koca göbekliler sizde katılsanız ya sohbeteeee

hee cnm geçmişi okyodummm
neler kaynattınızz dieeee
cnm eşinle çıkın ufak bi yürüyüşş yapınnn hemen gider hazımsızlığınnn semoşummmm

ii akşamlar herkeseee
bzdee kocişleee akşam üzeri çarşıya çıktıkkk
bana bşyler alacaktıkkk
yarın anneler günü yaaa
tutturduuu sana hediye alcaz dieee
ama bennn bşyyy beğenemedimmm kiiii
gezdikkk bahaneyleee
en azındannn
sonra 7 gibi geldikk eve gelirken bi tansiyonum düştüüü
zor attım eve kendime valaa
son ra uyumuşummm
kociş yemeği hazırlamış 9 da uyandırdııı braz önceee
gece nasıl uyuycaksammm yandımmm valllaaa

bu arada alışmışım elimdee bşylerle uğraşmaya kış boyuuu
boş duramadım yne dün ip aldım kızımaaa
pembiş bşy örüyorummmmm
süprizzzzzz olsunnnn sizeeeeeeeee

teşekkürler sadoşummmm a.s. sizinkileride bekliyoz inşallah tatlış sizde iyi yapmışınız gezmekle boşver değişiklik oluyo enazından yaa ama ben artık 2dakka yürüyemiyom çişimden valla ya bizim minikkuş sürekli aşağıda baskı içerisinde karnımı tutup yürüyom valla

netse kuzular benimayaklar uyuşmaya başladı yine gece dayım girmezse inşallah nete gelirim hadi öptüm canlarımm bıyyyy

sadoş adamı evde bulsam yürücem ama benimki beni dışarı çıkartmaya korkuyo hep bi bahanesi var üşütürsün nazar değer bişey olur diye bakalım yarın küçük bi kıyamet kopartıp kendimi gezdirtcemmm

pınayımmmm geldinmi kuşummm nasılsın balım daha iicemisinn

Semoşum şimdi geldim sizi merakta bırakmıyım die iyiyimmm biraz daha uzanıorumm

hadi git yat kalkma bi daha hiçbişeyide kafana takma rabbim neylerse güzel eyler güzel düşünelim güzel olsun emi duacınız hepimiz emi cicim düşünüp düşünüp tansionu aynatma yerindennnn bak senin telaşa ben doğurcam heeeeee benim ki daha da küçük minişşş

alırsın inşallah alırsın canım benim sen sıkıntı yapma sakın kendine tamammı iyi düşün iyi olsun bizde dua ederiz canım nede olsa hamişlerin duası kabul olurmuş dimeeeee:Saruboceq:

kız Allah korusun deli kızzzz neler diyo yaaa sen dinlen bol bol adamıda hasta etme anlaşıldımı bööle deli deli konuşarakkaydirigubbakcemile3:mymeka:

Yaa Pinar neler diyorsun sen...Tansiyonuna dikkat et canim arkadasim ...

Canlarım hepinize teşekkürrr ederimmm şimdi biraz daha iyiyim batuhanım 37 ye kadar beklesin inşallah iyiki varsınızzz canımsınız hepinizzz teşekkürlerrrrrrrrrr

Sakın semoşum doğurmayasınnn valla bişeyi takmadımmm halamla oturuoduk biliosun sizle msn de konuşurken geldi hiç bir şey yokken hatta gülerken gözlerim karardı olanlar olduuu hastanede açtım gözümüüü

pazartesiiiii günü gezicem zatennnn beşikle şifonyeri alcazzz ya kuzummm ondan gezcezz

annadım pınayımmm inş bi daha olmaz dikkat et kendine emiiiii kuzummmm batuş çok yaramaz olcak sanırım seni de çok seviyo bak bi an önce kavuşmak istiyo sana ve babasınaaa

narennnn kıs dünür nabersin nerelerdesin bakem sen iiki izne ayrıldın hee gezip duruyon çatlak delüü

valla karnım şu an kare gibi oldu bi yerde kolu bi yerde bacağı eşşeğin az önce göğsümün altından yatay bi kalınlık geçiyodu sanırım bacağıydı azcık sevdim gıdıklarndı heralde ani bi hareketle canımı da acıtarak kaçırdı bacakını ne komiktirler yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…