ben bu gece patlamazsam iidr yaww o kadar yemeğin üstüne 2 de dordurma yedim ya erkek bebekler hep tatlı isterler derlerdi de inanmazdımmm krize giriyorum resmennnn dr um görse kıyamet kopartırr
ya kızlar beim tansiyon hep düşüktür normalim 10a 6 falandır bu ara daha da düşüyo dr a sordum oh oh ne güzel dedi deli kadın ama bazen çok dönüyo başım mesela şu an net göremiyom pc ekranını başım dönüyoooo ama sorun yok dedi dün dr da ölçtüklerinde 8e 5 çıktııı
maş. yavrunabiz de geldik dr dan.33+4 deyiz 2,5 kg olmuş kızım:) ama ultrasonda 35+1 çıktı.bdt de 10 gun önde çıktı:) biz de mayıs anneleri gibi erken erken doğurucaz galiba.
oh oh ne gzlllkızlar bu arada ben kadın doğum ameliyathane hemşiresiyim.merak ettiğiniz birşey olursa sorabilirsiniz.
maş tonton ihsoşaaaaaaminikkuşlar naberrrr benbugün oğlişimi gördüüümmmmmm alkisalkisalkis çok iyiymişçok şükür tombişim yaklaşık 3kilo dedi doktor birkaç gram fazla yada az olabilirmiş son randevumuz haziranın ilk haftası artık eğer sezeryan olursa 5-10 haziran arsı olacxakmış ama ilk defa normalden yana konuştu biraz zorlanırsın iri olduğu için ama olmicak diye bişeyde yok dedi bakalım işte ilk hafta belli olcak hayırlısı canlarım hepimiz için inşallah
bugün bayada gezdik oğluşumla kermese falan gittik gezdik geldik iyi geldi temiz hava sizler naptınız canlarr
cnmmm sakin oll inşşş bşy olmazzzHavvacım takip edicez bakalım hayırlısı canımmm
sadoşum gelmiş ama sesi çıkmıyo nedenkineee geçmişi mi okuyo yoksammmmmmm
altta ismi görünen ama sesi çıkmayan koca göbekliler sizde katılsanız ya sohbeteeee
alırsın inşallah alırsın canım benim sen sıkıntı yapma sakın kendine tamammı iyi düşün iyi olsun bizde dua ederiz canım nede olsa hamişlerin duası kabul olurmuş dimeeeee:Saruboceq:
kız Allah korusun deli kızzzz neler diyo yaaa sen dinlen bol bol adamıda hasta etme anlaşıldımı bööle deli deli konuşarakkaydirigubbakcemile3:mymeka:
anammmmm kıs neye sıkıldında oldu birden mi oldu ayyy sende ne şans var beeee bu kadar sabrettin dayan kuzummm yaaaaa allah allahhhhh doğurma kıs batuşaaa aaaa artık bizde kıscaz ne kuduruk çıktı anammmm çatodan beterrrrrrr
oyyyyyy oyyy oyyyy maşallah ihsoşaa tombikimmmm benim allah nazarlardan saklaaasınnnn ay inşallah hayırlısıyla allahım gönlüne göre verir didoşummmm
kısss delüüüü allah korusun bişe olmaz sen kalbini fera tut düşünüp düşünüp de tansiyonunu çıkarma tabi taktın kafaya suyu böle oldu yat uyu kuzu bol bol komedi filmi falan al kendine izle bol bol gül ii gelir emiiii seni çok seviyoz batuşu da söle o kuduruğa dursun içerdeee
anam kimlerr gelmiş topiğeeeeee kadriye ablam canımcım teşekkürler seinide anneler günün kutlu olsun fındığı da öp yerimeeeeee içerdekine göbüşten sevgileri ilettttŞeniz
Yaa Pinar neler diyorsun sen...Tansiyonuna dikkat et canim arkadasim ...
benımde bugun sabah tansıyonum dustu bıraz dınlendım ıı geldı ama resmen gozlerım karardı. dunde belıme agrılar gırmıstı 5 dakıka ıcınde 2 kere gırdı ama dınlenınce gectı doktoruma sordum 5 dakıka ıcınde 3 kere gırerse gel demıstı bu sabahta tansıyonum dustu cok korkuyorum ya bukadar bekledık en azından 37 yı beklesınler KITY 79 dıkkat et canım dınlen bolbol stres yapma sakın
maş. yavruna
sennde gözün aydın
oh oh ne gzlll
aklıma gelirse sorarımmm
maş tonton ihsoşaaaaaa
sennde gözün aydnnnn
fıstıkkk
cnmmm sakin oll inşşş bşy olmazzz
zamanında gelirrr yavrucakkk
hee cnm geçmişi okyodummm
neler kaynattınızz dieeee
cnm eşinle çıkın ufak bi yürüyüşş yapınnn hemen gider hazımsızlığınnn semoşummmm
ii akşamlar herkeseee
bzdee kocişleee akşam üzeri çarşıya çıktıkkk
bana bşyler alacaktıkkk
yarın anneler günü yaaa
tutturduuu sana hediye alcaz dieee
ama bennn bşyyy beğenemedimmm kiiii
gezdikkk bahaneyleee
en azındannn
sonra 7 gibi geldikk eve gelirken bi tansiyonum düştüüü
zor attım eve kendime valaa
son ra uyumuşummm
kociş yemeği hazırlamış 9 da uyandırdııı braz önceee
gece nasıl uyuycaksammm yandımmm valllaaa
hadi git yat kalkma bi daha hiçbişeyide kafana takma rabbim neylerse güzel eyler güzel düşünelim güzel olsun emi duacınız hepimiz emi cicim düşünüp düşünüp tansionu aynatma yerindennnn bak senin telaşa ben doğurcam heeeeee benim ki daha da küçük minişşş
çıkartt yarınnn semoşummmm
gezdirrr kendiniiii tabiiiiiii
Sadoşum çok yaramaz bu batuş senin kızda aynı günde ama bak uslu uslu oturuoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?