2009 Haziran Anneleri!!

bugün eşim geldi canım gidene kadar npek giremem haber vereyim
bebişlerini gören herkesin gözü aydın umarım bende en kısa zamanda giderim ha bu hafat agdaya da gitcem haber veririm size öpüldünüz hepiniz

annadım pınayımmm inş bi daha olmaz dikkat et kendine emiiiii kuzummmm batuş çok yaramaz olcak sanırım seni de çok seviyo bak bi an önce kavuşmak istiyo sana ve babasınaaa
Aynısını biraz önce memo sölediiii yaramaz olacağı kesinnn canımcım

cnmm belkii benimki fırtına öncesiii sessizliktedirrrrr delikafadulden
Aman sadoş sen zamanında doğur kzumm

Kızlarrr ben yatıcammm belki uyumak iyi gelirrr uyayabilirsemmm öpüyorummm hepiniziiii....

evet didemcim hakaten denk gelemiyoz seninle neyse bundan sonra buralardayım sürekli kaynatırız merak etme sen

iyi geceler kızlar annem geldi çok sevinçliyim süpiz yaptı çarşambaya kadar burda ben pek giremem.öptük sizi.kendinize iyi bakın vakitsiz dogurmayın sakın

didoş gözün aydın
ihsoşun fotosunu da gördük yakışıklı olacağı şimdiden belli canım

zuzum seninde gözün aydın benim annemin gelişine 1,5 hf var ama kayınanam geliyo çarşamba

sibelcim sende bugün doktora gtmişşsin gözün aydın cnmm
maşş kızınadaaaa

Merhabalar hazıran annelerı nasıllarsınız uzun zamandan berı gıremıyordum bebeklerı bÜyÜtmÜŞsÜnÜz hepınız gÖzÜ aydın rahatsız arkadaŞlara geÇmıŞ olsun bızde Çok ŞÜkÜr Çok ıyıyıyız

Kımsecıkler yok heralde
arkadaŞlar o ıÇtıĞınız balık ılacının adı neydı bılen varsa bana yazabılırmı bende dr. SÖylemek ıstıyorum banada yazsın bıyerde marıncap olarak okumuŞtum ama doĞrumu yanlıŞmı kesın bılmıyorum bana kesın ve doĞru ısmını verırmısınız

bebisleringoren tumm annislereeeeee gozunuz aydin diyorummmm...
masallah butun bebislere

evde cnmm arada bakıodummm
sende yoktunn
akşam
evde değildiniz sanırımmm
bu arada ben çıkıyorummm artıkk
ii gecelrr cnmm

deildik canm esim biraz disari cikip oturalim die tuturdu disari ciktik
ii geceler canm size tatli uykularr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…