2009 Haziran Anneleri!!

Merhaba,
mesajını yeni gordum Gülçin, gec kaldım galiba ama
Bizim yatak su an 80x130 , buyuyunce iç ölçü :80x180 oluyor , dış ölçü 1,90 ama sanırım daha cok 70x140 standart,

bugünün nöbetçi annesinden herkese günaydın
Anneler gününüs kutyu oysun kıslarrrr.:)
inşallah hepimizin evlatları sağlıklı, hayırlı ve de vefalı olur.
Öpüldünüzzzz

anneler gününüz kutlu olsun kızlar bu günbenim için gerçekten önemi 8 yıl ardından anne olabiliyorum ya ben o yüzden çok sevinçliyim. bu gün benim bayramım sanki inşallah seneye hep beraber kutlarız anneler günnü bebeklerimizle

canlarıııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmm bugün ilk anneler günümüüüzzzzz yani genel olaraakk o yüzden çok değişik bir duygu seline girmiş bulunmaktayım hepinizin anneler gününüz kutlu olsun canlarım benimm tombul annelerimmm seviyorum siziiii veee hepinizeeeea.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

a.s. a.s. Miniklerinnnn tatlı anneleriiiiiii hepinizin anneler günü kutluuu olsunnnnnn a.s. a.s.

günaydınnnn kıslarrr anneler gününüz kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hepinizinn nice günlere....

temmuz annesi olarak geçiş ayımız haziran, kimimiz haziran sonlarına doguracak belki kuzularını bende dahil.. ..ve haziran anneleri yaşadığımız heyecanı saglıkla tamamlayabilmeyi diliyorum hepimiz için..anneler gününüz kutlu olsuuuuunnn..:)

Pınarcım iyimisin canım, çok merak ettim seni,
bak magnesium diasoralın bir özelliği tansiyonu düzenlemesiymiş, benim de araa yükseliyorya doktor sabah akşam iç dedi iyi geliyor , öyle yap sende

Bebişlerin hepsine maşallah kızlar, doktora giden herkesin gözü aydın,
ıhsoşa bakayım dedim ama resmler açılmadı, bilgisayara bişey oldu sanırım, eşime baktırayım

Teşekkür ederiz canım a.s. ,Sıra size geliyor,
Allah hepimize hayırlı kolay doğumlar versin

günaydın herkese
ilk anneler gününüz kutlu olsun a.s.a.s.a.s.
bebegimin büyüyüp boynuma sarılarak anneler günün kutlu olsun annecim deyip beni öptügünü hayal ettim hep cok duygulandım senağlamasenağlama allah ım o günleri gösterir inşallah bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…