2009 Haziran Anneleri!!

anne olmak ne demek daha tam anlamıyla bilemesem de minik mucizemi usg de nokta kadar gördüğümden beri ona bişey olcak diye paranoyak oldum her an aklımda elim karnımda oğlum rüyalarımda daha 9 ay sabredemezken canım annem beni 24 senedir hep aynı sevgiyle kucaklıyor ne yüce ne karşılıksız bi aşktırrrrr ANNEcim seni seviyorumm

canım arkadaşlarım ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUNNN ilk olucak ama inşallah torunlarımızında ellerimizi öpüp bu günü kutladığı anneler günlerimizde olur hepinizi çok seviyorum ii ki varsınızzz

kızlarrrrrrrrrrr
annelerrr gününüz kutluuuuu olsunnnnnnnnnnnnnn
ne gzllll ilk anneler günümüz sayılırrr
inşallahhh seneye canlarımızla kutlarızzz bu günüüüüü
hepinizi öpüyorummmmm a.s. a.s. a.s.

oğlum da içerden kutluyo günümüzüü tekme tokat daldı yine anneyeeeeeee elimi öpemiyo ya kuzum tekmeyi uygun gördü sanırsam :)))

maş. çağatayımızaaa semoşşumm
bnm kızda hiç olmadığıı kadar sessizzz
protesto mu ediyoo ne artıkkk

olympos saol canımmmm

sado kıs seninki çok nazlı olcak heeee naz yapıyo sana hehee ay kıs bebek te bi başka oluyo heeee allahım ikinciyi kız nasip eder inşallah ay bana bak daha doğurmadan büyütmeden 2nci dedimmm yok anam yok kalsın şöle daha çokkkkkk varrr

anneliğe yaklaştığımız şu günlerde herkesin anneler gününü bende kutluyorum.sabah arayan arkadaşlarım, ailem benimde anneler günümü kutladıklarında kendimi çok şanslı hissettim.allaha şükür ettim bana bu duyguyu yaşattığı yaşatacağı için.finale az kaldı hepimiiz meleklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım.

amin zehracım aminnnn allahım olmayanlara da tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinn

valla semoşumm öyleee
gözüküyorrr
bu cimcime beniii çokk yoracak gibiiii
yandımmmm
inş allahım günn birinde sanada bi kız çocuğuuu verir hayatımmm
bu arada çağatayın battaniyesii ne olduuu kızzz
havvayla sen bi bitiremedinizz gittiii battaniyeyi uyuşuklarrr siziiii

sado battaniye yalan oldu gülüm ip bitti almayı unuttum bak listeye onu yazimde yarın alim bitirim annemde 2nciye artık diyo dalga geçiyo benleeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…