2009 Haziran Anneleri!!

hadi ben kaçtım azcık eşimlen ilgileneyim kahvesini yapim yanına gidim terasta malum evde durduğu yokkk babamızın

pes vallaa uyuşukk sema senii :)
hadi gt kuzummmmm
bendee çıkıommmm zatennnn

TÜM ANNELERİN VE ANNE ADAYLARININ ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM.ALLAH HERKESE BU DUYGUYU YAŞAMAYI NASİPETSİN !a.s.

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle hepinizin anneler gününü kutluyorum. Allah hepimize bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Aşağıdaki mesajı Temmuz annelerinden bir arkadaşımız göndermiş. Belki daha önceki mesajını siz de okumuşsunuzdur. comebaby adlı arkadaşın acil ilaca ihtiyacı olduğundan bahsetmişti ve bütün sitede o arkadaşı için yardım aradı. Ama kaderin oyununa bakın ki şimdi aynı ilaca kendisinin ihtiyacı varmış. Ben bu arkadaşı hiç tanımıyorum. Ama arkadaşı için gösterdiği çabayı hayranlıkla izlemiştim.
Hepimiz birer anne adayıyız. Hepimiz içimizde meleklerimizin varlığıyla huzur buluyoruz. Onu en iyi bizler anlarız. Aranızda yardımcı olabilecek birileri varsa şu minik meleği kurtarabiliriz. Hepinize sevgiler

star_dust kullanıcısından alıntı
bugün acilen kontrole gittik
kesemde çatlak mı , delik mi ne varmış işte , sızıntı başlamış ...
kesin yatak istirahati verdi dr., sadece wc için kalkacakmışıım , hatta popomun altına yastık koyup yatacakmışım , öyle yapıyorum zaten şimdi .. yattığım yerden laptoptan yazıyorum ..
bu şekilde yazmak ( kablosuz klavye ve mouse rağmen ) zor oluyor biraz , o yüzden sürekli giremeyebilirm ...

ve malesef ENDOL FİTİL ihtiyacı benim için alarm durumundaymış (((((((

ve elimde 1 tane bile yok ..
eğer araştırırsanız çok sevinicem ..
comebaby ile konştuk bugün , elindekiler ve sibal-gaydn arkadaşlarımızın gönderdikleri ona fazla fazla yeteceği için fitiller eline geçer geçmez 1-2 kutusunu bana gönderecek ben de ihtiyacımı görecek fitili bulana kadar ..
eğer ulaşmak isterseniz bana buradan açıktan tel. vermek hem yasak hem de sakıncalı olduğu çin karen , ipeğimu ve gaydin arkadaşlarımızdan bana ulaşabilirsiniz ..

umarım herşey yolunda gider ..
dr.un dediği kulağımdan gtmiyor ve tanrım lütfen öyle olmasın " kilosu çok düşük , doğması için çok erken ............. "

kılarrrrrrrrr ben geldimmm
bugün sevdiğim bi ablamdaydım uzun zamandır gidememiştim öğretmen kendisi bi de oğlu var hiç denke getirememiştik çok mutlu oldum bebişime de hem kendi ördüklerini hemde oğlundan kalanlardan bi sürü cici verdi onlarada ayrıca sevindim bol bol sohbet ettik

eşimle de markete gittik şimdi geldim o biraz da arkadaşlarıyla takılıp eve gelcekk

siz neler yaptınızzz
pınarım nasıl oldun kuzum daha iicemisin
saadet yalnızmı kaldın kuzu yoksa eşin nööbetemi gitti yinee

anladım kimse yok o zaman bizde çıkalım öptük hepinizi yarın görüşürük artıkın bybybybyy

Semoşummm güle güle giysin Çatooo...Kuzum sorma biz bugün yine hastanedeydikk tansiyonum yine çok yükseldi, nst ye bağlandık yarın dr umuza gidicez...

sekerler hepınızı cok ozledım gıremedım bayadır artık 37.haftadayız her an hersey olabılır artık dr a her hafta gıdıyorum ve nst ye baglanıyorum dr.umdaha normal veya sezeryan demedı bakalım nolucak bu arada hepınızın de anneler gununu kutluyorum mucxxxxxxxxxxx

geçmiş olsun pınar
nst de bişey çıktımı

Canım nst de bişey çıkmadı şükürler olsun batuhanın suyu azaldığı için strese giriyor,sıkıntı yapıyor ve bana tansiyon olarak geri dönüyormuş yarın dr umuza gidicez bakalım

sadet canım sana bişey sorucam bebek şekerlerini hazırlarken içlerine kaç tane şeker koydun canım bende hazırlamaya başladımda

pınarcım inş yarın güseel haberlele gelirsin canım
kıslar benim karnım baya assya indi sizinde indimi bide konuşurken bişe yaparken
nefes nefese kalıyorum karnımda iice assada erken gelmez inş kızım aklıma getirmemeye calışıyorumda
korkmuyoda değilimm

canım aşagıya inmeye başlayacak artık normal yani ben hep aşagıda taşıdım herkes dogumun yaklaşmış diyordu kaç aydır okadar kafaya taktımki doktora sordum ben aşagıda taşıyormuşum bişey olurmu dedim komşu jinekoloklarmı söyledi dedi kulak asma dedi . benimde nefesim kesiliyor iki gündür dün gece nefes alamadıgımı hissettim geceuyandım düşün yani o kadar kötü oluyor boguluyormuşum gibi hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…