2009 Haziran Anneleri!!

kızlar günaydın;
dün ben kontrole gittim ve erken doğum tehlikem olduğunu öğrendim.wc harici kalkmam yasakmış.birde nidilat diye bir ilaç verdi kasılmaları önlesin diye.ama içeriğinde c grubunda gözüküyo ve hamileler kullanamaz diyo.gerçi doktorum tansiyon için kullanılıyo ama kasılmaları da önlüyo dedi.yinede tedirgin oldum kullanıp kullanmamakta.bu ilaç hakkında bilgisi olan varmı?bu arada bugün 34+0 oldum.daha çok erken değilmi ya((((

günaydın canım doktorun kullanman gerektigini söylediyse tabiki kullanacaksıın aşkolsun ya onlar bizim bebeklerimiz için bizim bildigimizden daha iyisini bilirler canım dinlen bol bol kalkma himç az kaldı zaten dayan biraz canım

şafak 29 oldu . ya çok heycanlıyım ben kızlar
fatoş canım doktora sordum ben dün erken dogum riskim varmı dedim görünürde bişey yok gayet iyi dedi ama bu zamana kadar dayandı eger gelmek istiyosa gelebilir bizim için bi sakıncası yok dedio yüzden çok çok erken deil canım bunları düşünerek kendini üzüp strese sokma

havvacım ya ne bileyim korkuyorum.karnım taş gibi oluyo sürekli meğer onlar kasılmaymış.bende bebek yapıyo sanıyordum.ya erkenden doğarsa offfffffffffffff

zezem sende gitmişin dün doktora gözün aydın olsun tatlım bende hiç kilo almamışım ya kendime çok enteresan valla çevrede herkez aman bu neki asıl son aylarda kilo alınıyor dediler durdular hani nerdegeçen kontrol 600 gram eksideydim bu ayda sabit kalmışım işte almayan bünye kilo almıyo demekki
gerçi ben hamile kalmadan önce kullandıgım hormon ilaçlarıyla 50 kilodan 57 kiloya çıkmıştım ondan heralde kilo limitimi doldurmuştum belkide

havvacım ya ne bileyim korkuyorum.karnım taş gibi oluyo sürekli meğer onlar kasılmaymış.bende bebek yapıyo sanıyordum.ya erkenden doğarsa offfffffffffffff

canım inşallah dogmaz erken çokmu sıkmış kasılmaların çatı muayenesi felan yaptımı varmı açıklık
ayrıcada dedigim gibi dogarsada dogsun artık ama haziran bebekleri gelmeleri gereken zamanı bilirler canım merak etme sen onlar çok akıllılar:)

canım oldukça sık.ama ben kasılma olarak hissetmiyordum.karnım sertleşiyordu ve şimdide karnımın altı kasılıyo.açılmaya bakacaktı ama korktum baktırmadım.sürekli yat dedi.ilacı kullanıcam 10 gün sonra tekrar gidicem.tabi o arada doğurmazsam.çünkü kesinlikle yalnız kalma dedi.demekki her an olabilir.başta düşük tehlikem vardı,sonra gebelik şekerim çıktı,şimdi de bu.inşallah sağlıcakla alırım oğlumu kucağıma.

inşallah canım keşke baktırsaydın acıklık varmı diye canım yüze yüze kuyruguna gelmişsin inşallah zamanında ve saglıkla gelir bebegin

görüşürüz ben çıkayım şimdilik gelirim gene iyi bakın kendinize erkenden dogurmayın emi herkes zamanını beklersin bakiiiiim hıııııııı

Günaydınnnnnnn canlarımmm biz 3.30 da uyandık ve ağrıdannn uyuyamadıkkk...
Artık doğuma kadar böle sanırımmm bi ara kalkayım kk ya bakayım dedim nidacımda burdaymışşşş... :)si napıosunuzzz??
Fatoşçum belki okumuşsundur benim suyum azaldı erken doğum yapıcam yatıp,bol bol su içmen lazım , 34 olman çok iyi küvez sınırından kurtuldun,akciğer gelişimi tamamlandı yanlız benim dr um akciğer olayını sağlama almak için bir iğne yaptırdı bugün bir doz daha vurulacammm dr una bir sor istersenn belki sanada yaptırır diğer ilaç konusunda bir yorum yapamıycammm

ben de senın gibiyim hergun en az 1 dondurma tabak tabak da meyve yıyorum.17 kg aldım şu ana kadar

valla bu kadar değildi de noldu bilmem ben emyveyi kıştan beri böle yiyiorummm akşam yemeğimi erken yerim ben ondan akşamları bol meyve yerim çok kilo almadım sayılır zaten kiloluydummm ama ilk defa böle oldu tutamıyorm kendimi eşimde gülüp duruyooo
tut kendini semosummm
unut dondurmalari
sunun surasinda ne kaldiiialkisalkisalkis

dimi yawww napim daha ağır bi tatlı yemektense özlem anam çok fena tutuyo kriz ama bi bilsennnnnnnnn
Adet sancisi cekmemekle ne kadar sansli oldugunu biliyor musun?
Ben her ay yataklara yapisiyordum ...Insallah dogumdan sonra gecer...

nida bende hiç çekmedim adett sancısı nasıl olur bilmem korkuyorum yalancı sancıları da anlamıcam diyeeeee

anam bunlar güzel heyecanlarrrrrr sen rahat ol ya haber alamasak bu sefer panik oluruzzzzzzzzz seinde hepimizde hakkın vardır kuzummmm bizde seni seviyoyuzzzzzzzzzzz

canım geçmiş olsun bu nidilatı çok hamiş kullanmıştı kk da çok okudum erken doğum riski olanlar hep kullandı korkma bebiş için kullancannn dr un hangisi daha riskli onu bilir elbet bol bol dinlen canım hiç bi iş yapmaaa yanına annen kayın validen gelebiliyosa muhakkak gelsinler ya da bi komşuna haber ver aklı sende olsun arada haber alsın senden canımm ooooo efsane diye bi arkadaşımız var canım 31 haftalık doğurdu şimdi evdeler turp gibiler rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmm korkma dua ederiz bbizdee

ne diyosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :1shok::1shok::1shok:bende de oluyo ama çok sık değil günde 1 2 kere bende bebek sanıyodum e ben nst ye de girmedim bak şimdi korktum ama dr uma söledim o da baktı herşey yolunda dediiii??????? kafam karıştı şimdiiiiiiii-tatlicadiarzu-

canım ne diyim çok geçmiş olsun inşallah dayanır bebişde 36 yı tamamlarsınızzzzzz korkma cicim allah hayırlısını nasip etsinnn

günaydın ay bende kalça ağrımdan erkenden uyandımmm şimdi çayımda demlendi kahvaltımı yapim çağatay acıktı sanırım kıpraşıyo içerdeeeeee

pınar kuzusu iğne bugün mü geçmiş olsun tıs mı yapcaklar sizeeeee hadi az kaldı oh kurtulcan hemen anne olcannnn

Canımsın günaydınnnnnnnnn

Çatom acıkmışmı küçük civcivim benim doyur annesi...Birazdan bi sürü kan alıncak iğneler bol bugün akşamüstüde ciğerler için iğnemizi yicezzz sorma iğne şenliği var bugün bizdeee

ıyyyy geçmiş olsun delük deşük olcen heeee ne edelim bıdıklar şididen yaramazlığa başladı en kudukları batuş seçildi yerinde duramıyo tatlışımmmmmm inşallah tahliller ii çıkarrrr

hadi kaçtım mamamı yiyim oğluşum aç kalmasınn

kity okudum canım senin suyunun azaldığını.inşallah bekler senin bebişte zamanını.bu oğlanlar durmuyoki sıkıldılar galiba içerde.semacım korkma sertleşme bende 2 aydır vardı.ama birşey dememişti.şimdi 5dk.yumuşaksa 5 dk.sert oluyo.hemde karnımın altında bazende vajinaya kadar inen kasılma hissediyorum 1 haftadır.doğuma hazırlık kasılması sanırken doğuruyormuşum da haberim yok.

günaydın hatunlar
bakıyorum erkenciyiz bugün

semoşum sen de mi erkencisin çato acıkmış hııııııı
midemin guruldamasına uyanıyorum bende bazen sabak 6 bile oluyo bu
kalkıp 1 bardak süt içip yatıyorum

fatoşcum
dr um bana şu sıralar bebek bütün gelişimini tamamladığı için C grubu ilaçlar gerek görülürse kullanılabileceğini söyledi
korkma canım fayda yarar ilişkisi içinde kullandırıyorlar erken de olsa dedikleri gibi arkadaşların önemli değil son düzlük artık

kahvaltımıza gidelim geliriz yine
öpüldünüz

canım geçmiş olsun Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin senrahat ol annesi o geleceği zamanı biliyor zaten erkende olsa seni üzmez Allahın izniyle meraketme sen nedir bu haziran kuzucuklarının acelesi bilemedimki yaz geldi ya bunalıyo yavrucaklar içerde kış uykularını tamamladılar sanırımkaydirigubbakcemile3
günaydın semoooo anacım senindemi kalçan ağrıyo benimkide resmen ikiye ayrılıyo magnezyumuda bıraktırdı doktor mahvoluyom valla kemiklerimden hadi siz mamanızı yiyin bakimm ana oğul biz yedik oğliş rahatladıı hemde öküz gibi yedikk maşallahdelikafadulden
pınoşşşş günaydın tatlışımmm bugünde dişini sık bare canım benim az kaldı herşey çok tatlı olcak inşallah batuş gelince herşeyi unutursun canımm Allahım sağsağlim kucaklamak nasip etsin kuzucuklarımızı

günaydın sibooşşşşş sen nasılsın canımmm hadi sende mamanı ye ööle gel emii

canım geçmiş olsun.Sen 36.haftaya girmişsin hiç korkma artık .Allah sağlıklı doğumlar nasip kısmet etsin canım sana ve hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…