zezem sende gitmişin dün doktora gözün aydın olsun tatlım bende hiç kilo almamışım ya kendime çok enteresan valla çevrede herkez aman bu neki asıl son aylarda kilo alınıyor dediler durdular hani nerdegeçen kontrol 600 gram eksideydim bu ayda sabit kalmışım işte almayan bünye kilo almıyo demekki
gerçi ben hamile kalmadan önce kullandıgım hormon ilaçlarıyla 50 kilodan 57 kiloya çıkmıştım ondan heralde kilo limitimi doldurmuştum belkide
herkes tutsun şu bebekleri biraz daha yawwwww anam benim kocam yoksa doğru bişeymi yapıyo beni hep evde tutmakla yoksa ben tutamıcam çağatayı kudurukkkkkk delürüyo
didoooooo bende öküz gibi yedim bu ara bi iştah ki sormaaa valla son aylarda 100 kilo olcam minik dev olucam bendeee gerçi faydalı şeyler yiyorummm peynirim sütüm hep light ama bilemem alırım sanırım bu ara dikkat edim bareeee
sekerler gunaydın benım cadı yıne hıc uyutmadı benı artık kaburgalarım patlıycak nerdeyse dogurucam hala kaburgalarım batıyor bırde ustune bulantı kabus gıbı bır gece gecırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?