2009 Haziran Anneleri!!

aynen canım banada 7.-8. aya dikkat et değiler ben geçen ay ilk 15 te yarım kilo almıştım 2. 15 te yarım kilo verdim.Kişiden kişiye değişiyor demekki.Oğlum alması gerekeni aldığı için doktorda bu durumdan çok memnun.

canlarım herkese günaydın ben bu ayaklarımı artık kesip atacam haberiniz olsun sonra vay niye kestin niye yaptın demeyin artık haberlerde falanda kesik ve dev gibi bir ayak görürseniz hiçbiyere söölemeyin onlar benim ayaklarım anlaşıldımııı psikopata bağladım sabah sabah yaaa:1ninca: testere filminde falanda oynayabilirim yani tekliflere açığım herzaman nede olsa kesmeye alışık olcammkötükedihüso ahahahaha tamam tamam sustum ben bugün bir dışarı çıkim bare altıma etmeden yürümeyi başarabilirsem tabi:lepi: yanımda biri olmadanda çıkmaya cesaret edemiyomki artık anneminde şekeri falan var ikide bir peşime sürükleyemiyom kadını off ya oofff eski halime döcem ben artık doğurmaya gidiyorum haberiniz olsun semoş seni ararım hastaneden:a015: :roflol:

herkese günaydın şeker annelera.s.
bugün bi tembellik yapıp işe geç geldim, forumda muhabbet almış başını gitmişkaydirigubbakcemile3

herkes tutsun şu bebekleri biraz daha yawwwww anam benim kocam yoksa doğru bişeymi yapıyo beni hep evde tutmakla yoksa ben tutamıcam çağatayı kudurukkkkkk delürüyo

didoooooo bende öküz gibi yedim bu ara bi iştah ki sormaaa valla son aylarda 100 kilo olcam minik dev olucam bendeee gerçi faydalı şeyler yiyorummm peynirim sütüm hep light ama bilemem alırım sanırım bu ara dikkat edim bareeee

ohhh nazcım ne güzel yapmışsın arada kaçamaklar ii olur zaten bu halinle çalışıyon olur o kadarrrrr

sekerler gunaydın benım cadı yıne hıc uyutmadı benı artık kaburgalarım patlıycak nerdeyse dogurucam hala kaburgalarım batıyor bırde ustune bulantı kabus gıbı bır gece gecırdım

canım zaten benim 100 olmama 2kilom falan kalmıştı onuda almışımdır heralde artık tartılmaya korktuğum için bilemiyorum 100den sonrasınıda görmek istemiyorum artık malum psikolojik sorunlarım olmasın diyee bu sefer neremi keserim bilemiyom artıkdelikafadulden

sekerler gunaydın benım cadı yıne hıc uyutmadı benı artık kaburgalarım patlıycak nerdeyse dogurucam hala kaburgalarım batıyor bırde ustune bulantı kabus gıbı bır gece gecırdım

geçmiş olsun tatlışşş kız hakkattende sen doğuracan resmen yaaa 37ye girmişin bacım maşallah miden niye bulanıyor acaba

ayyyy ölüyorum kızlar oturduğum yerde kıvranıyorum resmen yaaa
midem bulanıyor heryerim ağrıyo kise yok burda izin alıp gidemiyorum

Ehh masallah size sabahin köründe almis sayflar basini gitmis..
Didemcim kesme bir yerlerini canim , vereceksin o kilollari sen merak etme...

meraba kızlar. baya kalabalık bugün bakıyorum.tabi daha önce hiç muhabbet saatlerini denk getiremiyodum galiba

Kizlarrr mide bulantisina dikkat edin canlarim, dogum habercisi oldugunu okudum gecen gün..Hemen doktorlari arayin lütfen.Panik yapmak istrmiyorum sizi ama gebelik nasil basladiysa bulantilarla, dogumda da bulanti olabilirmis , öyle bir yazi okudum gecen gün-...

anammmm yasemin niye kimseyi bekliyon ki
söle birine git allah allah karnın burnunda hesap mı sorcaklarrrrrr kıs bişey mişey olur ara dr unu yasemin ihmal etme sakın hee

herkese selam kıslar.. ben dnden beri çok kötüyüm.. yaklaşık bir haftadır kaşıntılarım vardı.. halada var.. tahlililer yapılmıştı.. bir tanesi temiz çıkmıştı.. öteki de dün çıktı.. safra asidmi ne ymiş. yüksek çıkmış(dğnden beri dr lardayım..ilaç kullnaıyorum.. ama bebeğin erken alınması gerkebilrimiş(yani haftaya belkide doğum yapcambebeişim iyi şimdilik.. bana dua edin canlarım(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…