2009 Haziran Anneleri!!

gebelik kolestazımı ne olmuşum...ilaçla düşürülmeye çalışıyoruz.. inş düşler.. yarın gene kan vericem .. tahlilde tekrarlancak..inş düşmüş olur.. bebeğde zararı olurmuş.. nolur dua edin.(

Armagancim ya noluyo bize yaaa...bu bebisler ne kadar aceleci cikti bu sene...Özlellile de oglanlar...Hayirlisi olsun canim...Bizi haberdar et ...

geçmiş olsun armağan.
dikkat edin kendinize
yaa noluyo bu bebişlere kimse haziranı beklemicek galiba

sağol canım.. işte bakıcaz.. böyle durumlarda pek bekletmiyortlarmış.. haftaya kısmetse 37 haftamızda olucaz.. bakalım sezeryanla alıcaklar bebeği..:çok üzgünüm:

ayyyy ölüyorum kızlar oturduğum yerde kıvranıyorum resmen yaaa
midem bulanıyor heryerim ağrıyo kise yok burda izin alıp gidemiyorum
canım benim bencede hiç durma yani kimse yoksa yok senden bebişinden dahamı önemli yani canım bişeyler yap hemen nasıl çalışcaksınki zaten bu halde ooff oof niye bööle buzamana kadar izin almazsınız bilmemki iş yerinde doğuracanız artık evinize gidip dinlenin bacımmm
Ehh masallah size sabahin köründe almis sayflar basini gitmis..
Didemcim kesme bir yerlerini canim , vereceksin o kilollari sen merak etme...

analşıldı nidoşşş kesmem ama ayaklarım için söz veremicem heran kesebilirimklava:

Armagancim ya noluyo bize yaaa...bu bebisler ne kadar aceleci cikti bu sene...Özlellile de oglanlar...Hayirlisi olsun canim...Bizi haberdar et ...

sağol canım yaa.. ya bebek acele etmiyor aslında ama bu kaşıntı iyi değilmiş.. Allah korusun zararı olurmuş bebeğe .. bunu riske atmamak için bekletmicekler sanırsam(dua edin canım bana..

armağancım zaten 37 hafta miad sayılıyo artık. biz de ogünleri görebiliriz inşallah.
benim de 18. haftadan beri kasılmadan dolayı erken doğum tehdidim vardı, 28 olsun 32 hafta olsun diye dua ede ede bugünlere geldik çok şükür

neyse kızlar ben iznimin bu ilkgününde biraz ev hanımcılığı oynayıp temizlik yapayım. çok güzel bi duygu böyle sabah evde olmak yaaaa.
iyi ki geldin bebişim hayatımaaaaaaa

bazen insanın kafa stop ediyo nida yaaa, kaç gündür nasıl görmedim anlamadım.
teşekkürler çiçekler için de .kızım da sana selam yolluyo burdan

sağol canım.. işte bakıcaz.. böyle durumlarda pek bekletmiyortlarmış.. haftaya kısmetse 37 haftamızda olucaz.. bakalım sezeryanla alıcaklar bebeği..:çok üzgünüm:

sağol canım yaa.. ya bebek acele etmiyor aslında ama bu kaşıntı iyi değilmiş.. Allah korusun zararı olurmuş bebeğe .. bunu riske atmamak için bekletmicekler sanırsam(dua edin canım bana..

canım benim geçmiş olsun ne bu bugünlerde herkesin başına bişeler geliyor Allah korusun yaa neyseki çokta erken değil haftalarımız canım o yüzden birazda olsa içimiz rahat sen yine duaet gerisini Allaha bırak bizde ederiz canımm

anam noluyonuz yaaaaaa allahım armycim o kaşıntıyı bende duymuştum tüm vücut geçmeyen bi şeklide kaşınıyosa bebeği doğurtuyolar hayırlısı olsun zaten büyük senin bebiş korkma kuzu bişecik olmaz hem sen tecrübeli bi annesin atlatırsın hayırlısıyla al kucağına dua ederiz kuzum ne demekkkkkk geçmiş olsun

bi de semacım sana özelden bilgilerimizi yollamak için önce arkadaş mı olmamız lazım

ben seni eklerim şimdi arkadaş listeme sende özel mesaj yolla canım okişşş
bazen insanın kafa stop ediyo nida yaaa, kaç gündür nasıl görmedim anlamadım.
teşekkürler çiçekler için de .kızım da sana selam yolluyo burdan

cevaplamak istediğin mesajların altındaki MQ ya bas en son mesajda alıntı yap de bölelikle çoklu mesaj cevaplamış olursun canımm

bisde çoktık accık dışarı çıkalım tombullarım hadi öptüm hepiciğinizi bıyyyyy:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…