herkese selam kıslar.. ben dnden beri çok kötüyüm.. yaklaşık bir haftadır kaşıntılarım vardı.. halada var.. tahlililer yapılmıştı.. bir tanesi temiz çıkmıştı.. öteki de dün çıktı.. safra asidmi ne ymiş. yüksek çıkmış(dğnden beri dr lardayım..ilaç kullnaıyorum.. ama bebeğin erken alınması gerkebilrimiş (yani haftaya belkide doğum yapcam bebeişim iyi şimdilik.. bana dua edin canlarım (
geçmiş olsun armağan.
dikkat edin kendinize
yaa noluyo bu bebişlere kimse haziranı beklemicek galiba
canım benim bencede hiç durma yani kimse yoksa yok senden bebişinden dahamı önemli yani canım bişeyler yap hemen nasıl çalışcaksınki zaten bu halde ooff oof niye bööle buzamana kadar izin almazsınız bilmemki iş yerinde doğuracanız artık evinize gidip dinlenin bacımmmayyyy ölüyorum kızlar oturduğum yerde kıvranıyorum resmen yaaa
midem bulanıyor heryerim ağrıyo kise yok burda izin alıp gidemiyorum
Ehh masallah size sabahin köründe almis sayflar basini gitmis..
Didemcim kesme bir yerlerini canim , vereceksin o kilollari sen merak etme...
Armagancim ya noluyo bize yaaa...bu bebisler ne kadar aceleci cikti bu sene...Özlellile de oglanlar...Hayirlisi olsun canim...Bizi haberdar et ...
sağol nida yaaaa, kocaman alıntı yap yazıyomuş gömemişim
sağol canım.. işte bakıcaz.. böyle durumlarda pek bekletmiyortlarmış.. haftaya kısmetse 37 haftamızda olucaz.. bakalım sezeryanla alıcaklar bebeği..:çok üzgünüm:
sağol canım yaa.. ya bebek acele etmiyor aslında ama bu kaşıntı iyi değilmiş.. Allah korusun zararı olurmuş bebeğe .. bunu riske atmamak için bekletmicekler sanırsam(dua edin canım bana..
neyse biz çıkıyourz.. bizden dualarınız eksik etmeyin arkadaşlar.. görürşüz inş..[/QUOTE
CAnim allaha emanet..Bizi habersiz birakma...
bazen insanın kafa stop ediyo nida yaaa, kaç gündür nasıl görmedim anlamadım.
teşekkürler çiçekler için de .kızım da sana selam yolluyo burdan
Rica ederiz kizimin da selami var teyzesi hihoyyyt
herkese selam kıslar.. ben dnden beri çok kötüyüm.. yaklaşık bir haftadır kaşıntılarım vardı.. halada var.. tahlililer yapılmıştı.. bir tanesi temiz çıkmıştı.. öteki de dün çıktı.. safra asidmi ne ymiş. yüksek çıkmış(dğnden beri dr lardayım..ilaç kullnaıyorum.. ama bebeğin erken alınması gerkebilrimiş (yani haftaya belkide doğum yapcam bebeişim iyi şimdilik.. bana dua edin canlarım (
bi de semacım sana özelden bilgilerimizi yollamak için önce arkadaş mı olmamız lazım
bazen insanın kafa stop ediyo nida yaaa, kaç gündür nasıl görmedim anlamadım.
teşekkürler çiçekler için de .kızım da sana selam yolluyo burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?