herkese selam kıslar.. ben dnden beri çok kötüyüm.. yaklaşık bir haftadır kaşıntılarım vardı.. halada var.. tahlililer yapılmıştı.. bir tanesi temiz çıkmıştı.. öteki de dün çıktı.. safra asidmi ne ymiş. yüksek çıkmış(dğnden beri dr lardayım..ilaç kullnaıyorum.. ama bebeğin erken alınması gerkebilrimiş (yani haftaya belkide doğum yapcam bebeişim iyi şimdilik.. bana dua edin canlarım (
sağol canım yaa.. ya bebek acele etmiyor aslında ama bu kaşıntı iyi değilmiş.. Allah korusun zararı olurmuş bebeğe .. bunu riske atmamak için bekletmicekler sanırsam(dua edin canım bana..
ayy sabahtan beri bi raporu okuyup değerlendirme yazıyorum, word hata verip kapandı yazdığımın sadece %20 kurtarılmış, öldürcem bu bilgisayarıııkötükedihüso hamiş halinle uğraş bak şunun yaptığına!!
günaydınn hepinizeeeeeeeeeee
aman kızlarrr ne oluyoooo
beklesin bebişlerrr
sabah sabah heycanlandıdınız benii haaa
bendede oluoo karnımın gerilmesi sertleşmesiii
mesanemin orda arada batmalarrr
bidee aradaa öööö oluommm
amannn doğurmayım sakınnnn
annem bugün kargoyla pijamalarımı yolladııı onlar gelsindee öle doğurum bariiiii
Canim sen ne zaman izne ayriliyorsun? Stresten uzak durman lazim artik...
aman hiç kisme erkenden doğurmasın zamanında gelsin bebişler, aceleci kuzulara sabrı nasıl öğretcez orada araştıralımyerimsenibenŞubat bebişleri olan arkadaşlarım hep martta doğum yaptı ben de ona güveniyodum bu sene veletler geç geliyo diye ama bizim haziran fırlamaları yerlerinde durmuyo yani..
Ben de dün valizime koydum demirbaşları(pijamalarımı, 2 hastane çıkışı, bezler, pedler, çorap ..) canım, daha eksik var ama bi hastane çantam oldu nur topu gibim. eşim artık doğurabilirsin diyo.İzin verdi sağolsun, oğluma sen onu dinleme annem dedim ama pek babacı ne olacak bilmiyorum:roflol:
kızlar baya sabırlısınız, ben bile haftama bakmadan hazırlıcam nerdeyse çantamı.
bebişimin dolabı havalansın diye bekliyorum cicilerini yıkamak için
yaaa dalinin bebek deterjanı ve yumuşatıcısı varmış. migros ya da carrefour da bulabilirmiyim acaba bilen var mı
evet cnm beklesinlerrr
tabiikideee
bnm çantam da hazır değilll
kargomuz gelsindee hazırlayım bariiii
hç erkendende hazırlayasım gelmiooo amaaa
napcannn
ya doğurursamm telaş ve heycandannn kocişleee bşy yapamayızzzz delikafadulden
yaaa dalinin bebek deterjanı ve yumuşatıcısı varmış. migros ya da carrefour da bulabilirmiyim acaba bilen var mı
bulunduğun yerde tansaş varsa dalanın roxy matik varr organik
onu kullandım ve memnun kaldım tavsiye ederimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?