2009 Haziran Anneleri!!

geçmiş olsun canım.kızlar bu ne ya amma aceleci bizim haziran veletleri.sağlıklı gelsinlerde hayırlsı olsun.

armağancım dualarımız seninle bebişinle allaha şükür zorlu dönemleri atlattık bunuda atlatırız.sen canını sıkma her işte vardır bi hayır.
bende bgn hastaneden tetkiklerimi aldım umarım bi sorun yoktur druma yollucam.
hepinizi öpüyoruz güsel annişler....

günaydınn hepinizeeeeeeeeeee
aman kızlarrr ne oluyoooo
beklesin bebişlerrr
sabah sabah heycanlandıdınız benii haaa
bendede oluoo karnımın gerilmesi sertleşmesiii
mesanemin orda arada batmalarrr
bidee aradaa öööö oluommm
amannn doğurmayım sakınnnn
annem bugün kargoyla pijamalarımı yolladııı onlar gelsindee öle doğurum bariiiii

ayy sabahtan beri bi raporu okuyup değerlendirme yazıyorum, word hata verip kapandı yazdığımın sadece %20 kurtarılmış, öldürcem bu bilgisayarıııkötükedihüso hamiş halinle uğraş bak şunun yaptığına!!

aman hiç kisme erkenden doğurmasın zamanında gelsin bebişler, aceleci kuzulara sabrı nasıl öğretcez orada araştıralımyerimsenibenŞubat bebişleri olan arkadaşlarım hep martta doğum yaptı ben de ona güveniyodum bu sene veletler geç geliyo diye ama bizim haziran fırlamaları yerlerinde durmuyo yani..
Ben de dün valizime koydum demirbaşları(pijamalarımı, 2 hastane çıkışı, bezler, pedler, çorap ..) canım, daha eksik var ama bi hastane çantam oldu nur topu gibim. eşim artık doğurabilirsin diyo.İzin verdi sağolsun, oğluma sen onu dinleme annem dedim ama pek babacı ne olacak bilmiyorum:roflol:

evet cnm beklesinlerrr
tabiikideee
bnm çantam da hazır değilll
kargomuz gelsindee hazırlayım bariiii
hç erkendende hazırlayasım gelmiooo amaaa
napcannn
ya doğurursamm telaş ve heycandannn kocişleee bşy yapamayızzzz delikafadulden

kızlar baya sabırlısınız, ben bile haftama bakmadan hazırlıcam nerdeyse çantamı.
bebişimin dolabı havalansın diye bekliyorum cicilerini yıkamak için

yaaa dalinin bebek deterjanı ve yumuşatıcısı varmış. migros ya da carrefour da bulabilirmiyim acaba bilen var mı

kızlar baya sabırlısınız, ben bile haftama bakmadan hazırlıcam nerdeyse çantamı.
bebişimin dolabı havalansın diye bekliyorum cicilerini yıkamak için

ciciler i çok tan yıkandı ütülendi yerleştirildidee
cnmmm
hastane çantamız kaldıııı
sadeceee

yaaa dalinin bebek deterjanı ve yumuşatıcısı varmış. migros ya da carrefour da bulabilirmiyim acaba bilen var mı

bulunduğun yerde tansaş varsa dalanın roxy matik varr organik
onu kullandım ve memnun kaldım tavsiye ederimmm

benim doktor en geç 34. haftada hazır olsun demişti ama anca haftasonu tam hazır olur benimde alacaklarım var onlar yıkanacak falan derken..

O durumda biz bişey düşünemeyiz sanırım, çantaya konulacaklar da aklımıza gelmez-tatlicadiarzu-ay ben de sırf kocama o acıda dert anlatmakla uğraşmayım diye acele ediyorum(bana göre acele değil; ama kocam yarın doğumamı gidiyosun diyo) Benimle mi uğraşacak çantayla mı? Bu arada babaolmak.com diye bi site var orada bebek ihtiyaç listesi yapmışlar çocuk olduktan sonrada bi arkadaşları için revize etmişler, işinize yarayabilir ben çıktı aldım onun üzerinde işaretliyorum her alınanıkaydirigubbakcemile2

adresi:http://www.babaolmak.com/dosyalar/Revize_Bebek_Ihtiyac_Listesi_Aralik2008.xls

bz çıkıozzz
canımız sıkılıooo
bıcı bıcı yapcazzz
sonra bi yere gtmezsek gelirizzzzz
hoşçakalınnn güzel anne adayları

vardır canım olmaz mı? ama internetten bak fiyatlarına bazı marketlerde pahalı oluyo.

bulunduğun yerde tansaş varsa dalanın roxy matik varr organik
onu kullandım ve memnun kaldım tavsiye ederimmm

saadetcim dalanın paketi kaç yıkamalık tahminen biliyo musun? Ben dalinden memnun kaldım gerçi ama roxyye de bakmıştım organik olması iyi ilerde kullanabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…