2009 Haziran Anneleri!!

merhaba tombişlerr valla çok uzun zaman oldu girmeyeli umarım hepiniz iyisinizdir.unutmuşsunuzdur valla ama siz hep aklmdaydınız benim şöyle bir baktım eskilere şükür herşey yolunda.
ben giremedim ev taşıdım stresliydi benim için oldukça eltim hamileydi belki hatırlarsınız bahsediyordum amniyosentez olduğu zamanlar bebeğimiz anomalili doğdu ailece çok üzüldük resmen şoktayız hala ben deseniz drlardan çıkmaz oldum ya bendede olursa diye.Allah beterinden korusun şükür tedavisi olan hastalıklar ama küçücük bedende dert olması kahrediyor insanı her an aklımda bide cok sulu gözlü oldum sormayın.

geçmiş olsun canım.kızlar bu ne ya amma aceleci bizim haziran veletleri.sağlıklı gelsinlerde hayırlsı olsun.
SAĞOL CANIM.. DAHA DOĞUM KANALINDA DEĞİL BEBİŞİM.. AMA MECBURİYEETEN RKEN ALINCAK GALİBA..
Allah yardımcın olsun dualarımız seninle canım.

SAĞOLUN KISLARR.. İŞTE YİNEDE ŞOK OLDUM.. İLAÇDA ALIYORUM.. ÇOK ZORMUŞ BÖYLE STRESLİ OLMADKA.. RAbbim hepimzin yardımcısı olsun.. ne diyebilirmki....
yaaa dalinin bebek deterjanı ve yumuşatıcısı varmış. migros ya da carrefour da bulabilirmiyim acaba bilen var mı

ben marketten dalinin yumuşatıcısını aldım. miss igibi kokuyor.. yıkadık bebişin kıyafetlerini.. tavsiye ederim.. büyük marketlerde var..
ARMAGAN cokcok gecmıs olsun canım ama stres yapma 37 haftadasın allah korusun uzulme cnm

öyle ne yapılması gerkeiyorsa
artık o olcak.. RABBİM yardım eder inşş..amin..

gunaydin kizlar....
nasilsiniz?
armagan zorlu donemin gecmis
dualarimiz seninle
sende bebisine erken kavusacaksin
ayyy heyecanim artiyor

Kızlarr biz geldikk.... bol bol kan verdik,idrar verdikkk...4 te iğne olucazzz annemde dinleniyorum şimdi...armycim , yasemincim geçmiş olsunnnn...29 ekim canım çok üzüldüm inşallah sağlık bulur bebiş...

bugun hava cok guzel ve cok sıcak :) hazıranda napıcaz hıc bılmıyorum valla ....en azından ay cocuk usudumu usuyormu felan demeyız o yonden sansımız var :)

29 ekim canim gecmis olsun...Senin de basina gelecek diye korkma ,allah korusun...

Pinarcim canim dinlenmene bak hayatim...

Kızlarr biz geldikk.... bol bol kan verdik,idrar verdikkk...4 te iğne olucazzz annemde dinleniyorum şimdi...armycim , yasemincim geçmiş olsunnnn...29 ekim canım çok üzüldüm inşallah sağlık bulur bebiş...

hoşgeldin canım dinlen canım bol bol dinlen ne iğnesi vurulucaksın canım suyun içinmi banada dr um iğne verdi hemde 7 tane 1 gün aralığıyla vurulucam sağolsun bizim sağlıkocağındaki kadın evinde hiç durmuyo az önce gittim yoktu ne zaman gitsem yok sağlık olsun herşey bebişlerimiz için :CüvCüv::CüvCüv:

nasılsınız hanımlar
kahvaltı edeyim gelirim dedim ama kızımın bugün okuma bayramı var
malum hazırlıklar
süslü fadik kuaföre gittik fönlendik makyaj vs.

army cim stres yapma ki bebiş etkilenmesin
en zorlu vakti atlattın ya inşallah önemli bişey çıkmadan bebişine kavuşursun

29 ekim eltine diyecek bişey yok ama bu sana da olacak değil stres yapma
güzel günlerinin keyfine bak
inşallah hepimiz sağlıcakla vaktinde kavuşuruz yavru kuşlarımıza

canım sen ne iğnesi vurulacaksın ki:uhm:

Akciğerleri için bebişin canım sen ne iğnesi vuruluyosun?

Canım tebrikk ederim zp iii

pınarcım dinlenmene bak canım benim
inşallah herşey yolunda gider
'' iyi düşün iyi olsun '' prensibine geri dönüyoruz
pozitif olalım ki bebişler bize negatif hareketler ve durumlar yaşatmasın
gülüm öptüm

kansızmışım kan iğnesi vurulucam zaten saç dökülmesi tırnaklarımın kırılması bundan galiba kansızlıktan yakında kel kalıcam bide idrarımda iltihaplanma varmış zaten oda çok ağrı yapıyo bana ilaç kullanmayı sevmem ama mecburen kullanıcaz geçenki kontrole gittiğimde tahlilerde bişey çıkmadı şimdi çıktı gezmeye gitsem gidemiyorum yürüdüğümde ağrı yapıyo neyse az kaldı katlanıcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…