yaaa dalinin bebek deterjanı ve yumuşatıcısı varmış. migros ya da carrefour da bulabilirmiyim acaba bilen var mı
anam noluyonuz yaaaaaa allahım armycim o kaşıntıyı bende duymuştum tüm vücut geçmeyen bi şeklide kaşınıyosa bebeği doğurtuyolar hayırlısı olsun zaten büyük senin bebiş korkma kuzu bişecik olmaz hem sen tecrübeli bi annesin atlatırsın hayırlısıyla al kucağına dua ederiz kuzum ne demekkkkkk geçmiş olsun
EVET SEMOŞUM.. BEN DE NETTE OKUMUŞTUM.. HEMEN DR A GİTİTM BU YÜZDEN.. İHMAL ETMİYİM DİYE.. İYİKİDE GİTMİŞİM.. İŞTE GEÇEN HAFTA TAHLİLİERİM YAPILDI.. ŞÜKÜR KARACİĞERDE BİŞİ YOK DA SAFRA ASİDİM YÜKSELMİŞ.(ÖYLE HAYIRLISI ARTIK.. BAKALIM YARINDA DR A GİDECEĞİM.. YAKIN TAKİPTEYİZ..
ben seni eklerim şimdi arkadaş listeme sende özel mesaj yolla canım okişşş
cevaplamak istediğin mesajların altındaki MQ ya bas en son mesajda alıntı yap de bölelikle çoklu mesaj cevaplamış olursun canımm
SAĞOL CANIM.. DAHA DOĞUM KANALINDA DEĞİL BEBİŞİM.. AMA MECBURİYEETEN RKEN ALINCAK GALİBA..geçmiş olsun canım.kızlar bu ne ya amma aceleci bizim haziran veletleri.sağlıklı gelsinlerde hayırlsı olsun.
Allah yardımcın olsun dualarımız seninle canım.
armağancım dualarımız seninle bebişinle allaha şükür zorlu dönemleri atlattık bunuda atlatırız.sen canını sıkma her işte vardır bi hayır.
bende bgn hastaneden tetkiklerimi aldım umarım bi sorun yoktur druma yollucam.
hepinizi öpüyoruz güsel annişler....
yaaa dalinin bebek deterjanı ve yumuşatıcısı varmış. migros ya da carrefour da bulabilirmiyim acaba bilen var mı
ARMAGAN cokcok gecmıs olsun canım ama stres yapma 37 haftadasın allah korusun uzulme cnm
Kızlarr biz geldikk.... bol bol kan verdik,idrar verdikkk...4 te iğne olucazzz annemde dinleniyorum şimdi...armycim , yasemincim geçmiş olsunnnn...29 ekim canım çok üzüldüm inşallah sağlık bulur bebiş...
hoşgeldin canım dinlen canım bol bol dinlen ne iğnesi vurulucaksın canım suyun içinmi banada dr um iğne verdi hemde 7 tane 1 gün aralığıyla vurulucam sağolsun bizim sağlıkocağındaki kadın evinde hiç durmuyo az önce gittim yoktu ne zaman gitsem yok sağlık olsun herşey bebişlerimiz için :CüvCüv::CüvCüv:
hoşgeldin canım dinlen canım bol bol dinlen ne iğnesi vurulucaksın canım suyun içinmi banada dr um iğne verdi hemde 7 tane 1 gün aralığıyla vurulucam sağolsun bizim sağlıkocağındaki kadın evinde hiç durmuyo az önce gittim yoktu ne zaman gitsem yok sağlık olsun herşey bebişlerimiz için :CüvCüv::CüvCüv:
nasılsınız hanımlar
kahvaltı edeyim gelirim dedim ama kızımın bugün okuma bayramı var
malum hazırlıklar
süslü fadik kuaföre gittik fönlendik makyaj vs.
army cim stres yapma ki bebiş etkilenmesin
en zorlu vakti atlattın ya inşallah önemli bişey çıkmadan bebişine kavuşursun
29 ekim eltine diyecek bişey yok ama bu sana da olacak değil stres yapma
güzel günlerinin keyfine bak
inşallah hepimiz sağlıcakla vaktinde kavuşuruz yavru kuşlarımıza
Kızlarr biz geldikk.... bol bol kan verdik,idrar verdikkk...4 te iğne olucazzz annemde dinleniyorum şimdi...armycim , yasemincim geçmiş olsunnnn...29 ekim canım çok üzüldüm inşallah sağlık bulur bebiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?