2009 Haziran Anneleri!!

bende terasta kocişle güneşleniyodum hava çok sıcak geldi indimmmm nasılsınız kuşlarrrr

sibelcim zeynepi kutluyorum canımmm ay ne heyecanlı olurrrrrr şimdi oo

cemrecim geçmiş olsun kansızlık çok halsizlik yapıyo bende günde 2 taneyle hala normale döndüremedim bakalım nolcakkkk

sado kıs gitmedinmi gezmeyeeee gezgin hatunn

pınayyy bol su iç kuzu kan vadin bide şekerli bişeler ye emii kuzum anncin baksın sanaaa

canım kan değerlerin az sa dr la konuşup hamilelik sonrasıda hap olsun iğne olsun devam et ilaçlarına
benim 1. doğumdan sonra dr um tavsiye etmişti en az 4 ay daha demire devam edeceksin demişti
inan çok fark ediyor insan uykusuzluk ve lohusa kanamaları sonrası insana direnç veriyor

800 grm cnmmm

geçmiş olsun cnmmm
hoşgeldin tekrar

cnm öle bi gezme yokduu zaten planlıı belki bi komşya gderim diee yazmıştım
duş aldıktan sonra makinayı çalıştırdmm
ondan gtmedim bi yere
şimdi bbti çamaşırları asımda gelim bennn
hava güneşliydi yine kapandııı offffff bi yaz gelmediii yaaaaaaaaaa

doğrusun canım bida gidicem sağlıkocağına bakacam kadın ordamı diye oda habire geziyo evde durduğu yok burasıda öyle bi yerki sağlıkocağı yapmışlar bi tek hemşire koymuşlar onada bi ev vermişler ordan koca sağlıkocağında başkada kimse yok onuda arada bulasın kansızlık başa bela hele bide doğumdan sonra kanaman çok oluyo inşallah bu iğneler iyi gelirde kanım düzelir yapacak başka bişey yok

canımm çok saol fenalardayım dün gece hiç uyuyamadım sol kolumun uyuşmasından hem uyuşuyo hem ağrıyo bide kasıklarımda ağrıdı salak gibiyim bugün uyksuzluktan hiçbişey yapasım yok 13 haziran ama ben 1 hafta erken olabilir diye 3 hafta diyorum şurda 3 hafta sonra bu şikayetler kalmıcak o zamanda başka şikayetler başlıcak ne yapalım sağlık olsun zamanla geçer hepsi allah sağlık versin bebişlerimize

Dinleniyorum tatlım...sen napıosun??

Nolsun canim krizdeyim ben..Anneme 23 nisan da gönderdigim posta eline ulasmadi vize basvurusu yapmasi lazim , ona ihtiyacim var, simdi onla ugrasiyoruz..Almanya Türkiyeyi ,Türkiye Almanyayi sucluyor..Acele posta ile gönderdik güya...Özel posta ile göndercez simdi de ...amannnnnnn...

senin pijamalarını yesinleeer saadetciiiimm..
güle güle kullan şimdidenn..

yaaa dalinin bebek deterjanı ve yumuşatıcısı varmış. migros ya da carrefour da bulabilirmiyim acaba bilen var mı
ben carrefour'dan aldım dalinin sıvı deterjanını, 12 liraydı canım.. çamaşırları miiis gibi bebek kokuyor, evde bebek kokusu şimdiden var yani.. tavsiye ederiim..

Akciğerleri için bebişin canım sen ne iğnesi vuruluyosun?

pınarım su içmeye devam tatlıım..

armağancım sanada çook geçmiş olsun canım benim, bebişler sıkıntılı zamanları atlattı, sağlıkla gelicekler inşallaaahh.
stress yapmayalım yeter ki..

neyse ben çıktım kızlar gideyim bakim sağlık ocağındaki kadın gelmişmi iğnemi yaptırayım gelim yemeğimi yapayım işlerimi göreyim gelirim gene kızlar hadin görüşürük

ben vardım saadetciim ama şimdi biraz ütü yapmaya kalkıcamm:))
çook ütüm var, yapabildiğim kadarını yapayım bari..

canım geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.Allah bizi ve bebeklerimizi korusun.

aylincim kolay gelsin cnmmm
naptın şekerleriii
tüllerin içine koydun muuu
bnmkiler btti komuştum resminii gördün mü cnmm

armagancım gecmiş olsun canım inş. sağlıklı bi sekilde alacaksın bebişni kucagına

herkeze selam kızlarr !!
biz mayıs anneleri yavaş yavaş doğumları bitiriyoruz bizimkilere aceleci dedik ama sizin kuzularında bizden altta kalır yanı yok maşAllahh sizinde başlamış doğumlar..
hepinizi Allah bir avazda kurtarsın inş sağlıcakla doğurun ...

yarın dr gidecegim inş.iyi haberlerle geiriz,inş.su gıcık dr yoktur da bebişimin kilosunu ögrenirim.eger o gıcık varsa hiç bilgi vermez:mymeka:

amin canım masallah tüm bebişlerimize Allah onları bize bagışlasın

saol civcivvvv ama erken gelmesinler yawwwwww gününde doğsun kuzular sizinkilerde sağlıkla büysünler inş a.s.

yarın dr gidecegim inş.iyi haberlerle geiriz,inş.su gıcık dr yoktur da bebişimin kilosunu ögrenirim.eger o gıcık varsa hiç bilgi vermez:mymeka:

ayşecim ii haberlerini bekliyoz kuzu takma kiloya sölemesin daha ii az dese bidert ço kdese ayrı derttt

amin cnmmm
sizlerde sağlıkla büyütünnn

ii haberlerle dön ayşecik
bende gidiyorumm yarınnn doktoraaaaaaaaaaaa hihoyyyt

tabiki sağlıcakla zamanında gelsin kuzular ama kızlar içinizi ferah tutun Rabbim zaten onların doğacağı günü yazmıştır o yüzden erkende olsa durdurmanız mümkün değil ...sağlıklı olsunlarda ne zaman yazılmışsa ozaman gelsinler siz stres sıkıntı yapmayın yeter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…