kansızmışım kan iğnesi vurulucam zaten saç dökülmesi tırnaklarımın kırılması bundan galiba kansızlıktan yakında kel kalıcam bide idrarımda iltihaplanma varmış zaten oda çok ağrı yapıyo bana ilaç kullanmayı sevmem ama mecburen kullanıcaz geçenki kontrole gittiğimde tahlilerde bişey çıkmadı şimdi çıktı gezmeye gitsem gidemiyorum yürüdüğümde ağrı yapıyo neyse az kaldı katlanıcam artık
800 grm cnmmmvardır canım olmaz mı? ama internetten bak fiyatlarına bazı marketlerde pahalı oluyo.
saadetcim dalanın paketi kaç yıkamalık tahminen biliyo musun? Ben dalinden memnun kaldım gerçi ama roxyye de bakmıştım organik olması iyi ilerde kullanabilirim
geçmiş olsun cnmmmmerhaba tombişlerr valla çok uzun zaman oldu girmeyeli umarım hepiniz iyisinizdir.unutmuşsunuzdur vallaama siz hep aklmdaydınız benim şöyle bir baktım eskilere şükür herşey yolunda.
ben giremedim ev taşıdım stresliydi benim için oldukça eltim hamileydi belki hatırlarsınız bahsediyordum amniyosentez olduğu zamanlar bebeğimiz anomalili doğdu ailece çok üzüldük resmen şoktayız hala ben deseniz drlardan çıkmaz oldum ya bendede olursa diye.Allah beterinden korusun şükür tedavisi olan hastalıklar ama küçücük bedende dert olması kahrediyor insanı her an aklımda bide cok sulu gözlü oldum sormayın.
bende terasta kocişle güneşleniyodum hava çok sıcak geldi indimmmm nasılsınız kuşlarrrr
sibelcim zeynepi kutluyorum canımmm ay ne heyecanlı olurrrrrr şimdi oo
cemrecim geçmiş olsun kansızlık çok halsizlik yapıyo bende günde 2 taneyle hala normale döndüremedim bakalım nolcakkkk
sado kıs gitmedinmi gezmeyeeee gezgin hatunn
pınayyy bol su iç kuzu kan vadin bide şekerli bişeler ye emii kuzum anncin baksın sanaaa
canım kan değerlerin az sa dr la konuşup hamilelik sonrasıda hap olsun iğne olsun devam et ilaçlarına
benim 1. doğumdan sonra dr um tavsiye etmişti en az 4 ay daha demire devam edeceksin demişti
inan çok fark ediyor insan uykusuzluk ve lohusa kanamaları sonrası insana direnç veriyor
bende terasta kocişle güneşleniyodum hava çok sıcak geldi indimmmm nasılsınız kuşlarrrr
sibelcim zeynepi kutluyorum canımmm ay ne heyecanlı olurrrrrr şimdi oo
cemrecim geçmiş olsun kansızlık çok halsizlik yapıyo bende günde 2 taneyle hala normale döndüremedim bakalım nolcakkkk
sado kıs gitmedinmi gezmeyeeee gezgin hatunn
pınayyy bol su iç kuzu kan vadin bide şekerli bişeler ye emii kuzum anncin baksın sanaaa
Dinleniyorum tatlım...sen napıosun??
senin pijamalarını yesinleeer saadetciiiimm..günaydınn hepinizeeeeeeeeeee
aman kızlarrr ne oluyoooo
beklesin bebişlerrr
sabah sabah heycanlandıdınız benii haaa
bendede oluoo karnımın gerilmesi sertleşmesiii
mesanemin orda arada batmalarrr
bidee aradaa öööö oluommm
amannn doğurmayım sakınnnn
annem bugün kargoyla pijamalarımı yolladııı onlar gelsindee öle doğurum bariiiii
ben carrefour'dan aldım dalinin sıvı deterjanını, 12 liraydı canım.. çamaşırları miiis gibi bebek kokuyor, evde bebek kokusu şimdiden var yani.. tavsiye ederiim..yaaa dalinin bebek deterjanı ve yumuşatıcısı varmış. migros ya da carrefour da bulabilirmiyim acaba bilen var mı
Akciğerleri için bebişin canım sen ne iğnesi vuruluyosun?
merhaba tombişlerr valla çok uzun zaman oldu girmeyeli umarım hepiniz iyisinizdir.unutmuşsunuzdur vallaama siz hep aklmdaydınız benim şöyle bir baktım eskilere şükür herşey yolunda.
ben giremedim ev taşıdım stresliydi benim için oldukça eltim hamileydi belki hatırlarsınız bahsediyordum amniyosentez olduğu zamanlar bebeğimiz anomalili doğdu ailece çok üzüldük resmen şoktayız hala ben deseniz drlardan çıkmaz oldum ya bendede olursa diye.Allah beterinden korusun şükür tedavisi olan hastalıklar ama küçücük bedende dert olması kahrediyor insanı her an aklımda bide cok sulu gözlü oldum sormayın.
herkeze selam kızlarr !!
biz mayıs anneleri yavaş yavaş doğumları bitiriyoruz bizimkilere aceleci dedik ama sizin kuzularında bizden altta kalır yanı yok maşAllahh sizinde başlamış doğumlar..
hepinizi Allah bir avazda kurtarsın inş sağlıcakla doğurun ...
herkeze selam kızlarr !!
biz mayıs anneleri yavaş yavaş doğumları bitiriyoruz bizimkilere aceleci dedik ama sizin kuzularında bizden altta kalır yanı yok maşAllahh sizinde başlamış doğumlar..
yarın dr gidecegim inş.iyi haberlerle geiriz,inş.su gıcık dr yoktur dabebişimin kilosunu ögrenirim.eger o gıcık varsa hiç bilgi vermez:mymeka:
amin cnmmmherkeze selam kızlarr !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?