anlaşıldı nazcık mesaj alınmıştır kuzuuuarkadaşlar sizden bişey istiycem umarım olumlu cevap verenler olur.
Benim yakın arkadaşım 5 yıllık evli ve bebek istiyolar, bir dış gebelik yaşadı bi de düşük.. Sürekli bir aradayız ve işyerinde bana bebekle ilgili soru soranlar, hayırlı olsun diyenler dönüp ona da bişey diyo ve hep canı yanıyo.. o üzülüyo diye hamileliğime bile sevinemedim.
Kendisi ve bir arkadaşının bebek sahibi olması için yasin okuyolar, eğer içinizde Kuran okumayı bilen varsa ikişer tane okur musunuz?Daha fazla olursa daha güzel olur tabi ama
Okuyan arkadaşlar bana özelden haber verebilirse çok sevinirim,belli bi sayıya ulaşmaları gerekiyormuş
Şimdiden çok saolun, hamişlerin duası kabul olur okuyamayanlarda dua eder di mi?
yarın dr gidecegim inş.iyi haberlerle geiriz,inş.su gıcık dr yoktur dabebişimin kilosunu ögrenirim.eger o gıcık varsa hiç bilgi vermez:mymeka:
amin cnmmm
sizlerde sağlıkla büyütünnn
ii haberlerle dön ayşecik
bende gidiyorumm yarınnn doktoraaaaaaaaaaaa hihoyyyt
nazcım ben kurana geçmiştim ama kaldı devam edemdimm
ben dua ederim cnmmm
inşalahh ona ve tüm isteyenlere allah verirrr
kucaklarını boş bırakmaz
inşallah canım güzel haberlerle dönersin kilosunu sölemezsede sen sor boyunu kilosunu öğren canım benim merakta kalmayarın dr gidecegim inş.iyi haberlerle geiriz,inş.su gıcık dr yoktur dabebişimin kilosunu ögrenirim.eger o gıcık varsa hiç bilgi vermez:mymeka:
tabiki sağlıcakla zamanında gelsin kuzular ama kızlar içinizi ferah tutun Rabbim zaten onların doğacağı günü yazmıştır o yüzden erkende olsa durdurmanız mümkün değil ...sağlıklı olsunlarda ne zaman yazılmışsa ozaman gelsinler siz stres sıkıntı yapmayın yeter...
minikkuşlar selamunaleyküm bacılarımm napıyonuz biz annemle dışardaydık yeni geldik valla yoruldum uzancaktım şimdi bir uğriyim dedim önce şu öküz ayaklarıma ayakkabı bulmaya çalıştık düğün varya bizim cumartesi tamda zamanında yani ben normalken kimse evlenmez zaten illa rezil olcam bööle neyseki sonunda bitane buldum biraz anne işi ama napalım artık bizde anneyiz demii çok rahat oldu diye aldım hamur gibi hiç tarzım değil ama napim mecbur kaldım yoksa spor ayakkabılarla gitcektim valla düğüne ne iğrenç
naptın cemrecim vuruldun mu iğne
arkadaşlar sizden bişey istiycem umarım olumlu cevap verenler olur.
Benim yakın arkadaşım 5 yıllık evli ve bebek istiyolar, bir dış gebelik yaşadı bi de düşük.. Sürekli bir aradayız ve işyerinde bana bebekle ilgili soru soranlar, hayırlı olsun diyenler dönüp ona da bişey diyo ve hep canı yanıyo.. o üzülüyo diye hamileliğime bile sevinemedim.
Kendisi ve bir arkadaşının bebek sahibi olması için yasin okuyolar, eğer içinizde Kuran okumayı bilen varsa ikişer tane okur musunuz?Daha fazla olursa daha güzel olur tabi ama
Okuyan arkadaşlar bana özelden haber verebilirse çok sevinirim,belli bi sayıya ulaşmaları gerekiyormuş
Şimdiden çok saolun, hamişlerin duası kabul olur okuyamayanlarda dua eder di mi?
özelden gönderdim fakat gitmedi sanırım canım ben okurum 2 tane eğer süresi yoksa çevremede dağıtır sana haber veririm. RABBİM tüm isteyenlere versin:Saruboceq:
hmm geçmiş olsun fıstık bende çok korkarım iğneden
oh oh ne gzllllll
hayırlısıyla doğur cnm inşalhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?