sagol canım sizlerde inş senin nezamandı
aylincim kolay gelsin cnmmm
naptın şekerleriii
tüllerin içine koydun muuu
bnmkiler btti komuştum resminii gördün mü cnmm
herkeze selam kızlarr !!
biz mayıs anneleri yavaş yavaş doğumları bitiriyoruz bizimkilere aceleci dedik ama sizin kuzularında bizden altta kalır yanı yok maşAllahh sizinde başlamış doğumlar..
hepinizi Allah bir avazda kurtarsın inş sağlıcakla doğurun ...
yarın dr gidecegim inş.iyi haberlerle geiriz,inş.su gıcık dr yoktur dabebişimin kilosunu ögrenirim.eger o gıcık varsa hiç bilgi vermez:mymeka:
amin cnmmm
sizlerde sağlıkla büyütünnn
ii haberlerle dön ayşecik
bende gidiyorumm yarınnn doktoraaaaaaaaaaaa hihoyyyt
hülyacım çok az kalmış canıımm, Allahım sağlıkla kucağında göstersin inşallaahh..şimdi doktordan geldim haftaya salı bidaha gitcem ondan sonrada 22 ,23,yada 25 3günden birinde sezaryan olacam hayırlısıyla
aylincimh.g nasılsın
papatyacıım saol canımm, bitirdim ütümü geldiimm..
şekerleri henüz almadım, tüllerinide almadıımm onlara sıra gelmedi birtürlü..
eşime söyledim şu renkli drajeler oluyo ya içi bademli onlardan aldırcam kocişee, tülleride halletcez bi şekilde..
seninkileri gçrmedim tatlım, ciciler bölümünde mi bakarım hemen..
amiin, inşallaahh.
güzel haberlerini bekliyoruz ayşeciimm..
sende güzel haberlerle gell saadetciimmm:))
hülyacım çok az kalmış canıımm, Allahım sağlıkla kucağında göstersin inşallaahh..
nazcım özelden yazarıım tatlıımm, inşallaah arkadaşın için okunan duaları Allahım duyar, isteyen herkese nasip eder...
saol hülyacım, evde dinlenme modundayım işte nasıl olalım..
günün çok az kalmış canım ya, heyecanlandım valla..
arkadaşlar merhaba bende şimdi doktordan geldim benim kız biraz tombişmiş.doktor bir sonraki kontroldede iri çıkarsa sezeryan günü belirleriz dedi ama ben normal doğum istiyordum.
arkadaşlar merhaba bende şimdi doktordan geldim benim kız biraz tombişmiş.doktor bir sonraki kontroldede iri çıkarsa sezeryan günü belirleriz dedi ama ben normal doğum istiyordum.
cemre kocelinin neresinden öyledecanım eski insanlar yokki biz nariniz çok zoroluyoartık
Narencim gözün aydin hayatimmm....Cok sevindim güzel haberlerine...
xxh.ydxx canim senin de az kalmis dogumuna, hayirlisiyla gelsin minigin insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?