2009 Haziran Anneleri!!

aylincim kolay gelsin cnmmm
naptın şekerleriii
tüllerin içine koydun muuu
bnmkiler btti komuştum resminii gördün mü cnmm

papatyacıım saol canımm, bitirdim ütümü geldiimm..
şekerleri henüz almadım, tüllerinide almadıımm onlara sıra gelmedi birtürlü..
eşime söyledim şu renkli drajeler oluyo ya içi bademli onlardan aldırcam kocişee, tülleride halletcez bi şekilde..
seninkileri gçrmedim tatlım, ciciler bölümünde mi bakarım hemen..

amiin, inşallaahh.

yarın dr gidecegim inş.iyi haberlerle geiriz,inş.su gıcık dr yoktur da bebişimin kilosunu ögrenirim.eger o gıcık varsa hiç bilgi vermez:mymeka:

güzel haberlerini bekliyoruz ayşeciimm..

amin cnmmm
sizlerde sağlıkla büyütünnn

ii haberlerle dön ayşecik
bende gidiyorumm yarınnn doktoraaaaaaaaaaaa hihoyyyt

sende güzel haberlerle gell saadetciimmm:))

şimdi doktordan geldim haftaya salı bidaha gitcem ondan sonrada 22 ,23,yada 25 3günden birinde sezaryan olacam hayırlısıyla
hülyacım çok az kalmış canıımm, Allahım sağlıkla kucağında göstersin inşallaahh..

nazcım özelden yazarıım tatlıımm, inşallaah arkadaşın için okunan duaları Allahım duyar, isteyen herkese nasip eder...

amin hepimizecanım inş daha dün gibi demiyazdıklarımız ama songünler geçmiyo yaklaştıkça

saol hülyacım, evde dinlenme modundayım işte nasıl olalım..
günün çok az kalmış canım ya, heyecanlandım valla..

valla sorma bende son günler gezeyim diyomda çokzor çok agır oluyo insan belim agrıyoçok ayakta kalınca evet bendevar heyecan artık gelsin diyorum

arkadaşlar merhaba bende şimdi doktordan geldim benim kız biraz tombişmiş.doktor bir sonraki kontroldede iri çıkarsa sezeryan günü belirleriz dedi ama ben normal doğum istiyordum.

arkadaşlar merhaba bende şimdi doktordan geldim benim kız biraz tombişmiş.doktor bir sonraki kontroldede iri çıkarsa sezeryan günü belirleriz dedi ama ben normal doğum istiyordum.

olsun canım herşeyin hayırlısı bende normal istemiyorum takma boşver

şimdiki dr lar pek uğraşmıyolar hemen sezeryan diyolar benim kaynanam eşimi 4 buçuk kilo doğurmuş eşimin abisini 5 kilo düşün yani onlarda şişkoymuş bebekken ama doğmuş allah yardım ediyo be doğucağı yaşıyacağı gün varsa yaşıyo ama tabi genede risk altına girmemek lazım iyi bakmışın kızına maşallahı var aileden olabilir sen yada babada irilik varsa bebkte iri olabilir aman doğsunda nasıl olursa olsun sağlıkla dünyaya gelsinde gerisi önemli değil

merhabalar haziran meleklerinin tombiş annişleri :)))

öncelikle söylediğim gibi agdacıya gittim

offff acı eşiğim ne düşükmüş benim agda yapan güzellik bakım uzmanı hatunun dizini kalçasını morarttım galiba kanter içinde kaldım ağladım yani yapmadıgım sey kalmadı kadın seni ağlattım die cok üzüldü ama değdi mi değdi :))
pambık gibi oldu benim küçük naren :) hehehe

veeee dr a gittik
geleleim drdaki havadislere kızım 2669 gramcık olmuş şükürler olsun
suyu yerinde
asagıda duruyormuş kafası
boyuda 48.9 cm
accık iri bir bebiş benimki drum 3.5 un üstünde doğar dedi

her kadın normal dogum yapabilir sadece bebek ters gelmesin yeterki biz hekimlerin kesmek kolayına geldiğinden siz bayanlarından vajina estetiğini önem verip idrar kacırma sorunu yaşamasın die sezeryan yapıoruz dedi
ben ne olursa olsun sezeryan istemiyorum dedi bakalım haziran 15 son gün benim muhtemel dogum yalan oldu yani ama ben yineede o güne kadar bekliycem hayırlısıyla

çileğime uyku seti aldık babasıyla ama o da park yataga büyük geldi bekli 2 hafta sonra değiştiririm
ben den haberler bu kadar hepinizi öpüyorum meleklerinizle beraber mujukkkkssss

neden öyle diyosunki normalle olupda zor olanlarda var hergün haberlerde veriyolar sıkışıp kalan lar oluyo şimdi sadecedoktorlar demiyoki herkezinde istegine görede yapıyola hemen yargılamayalım

narencim masallah kızına tontişim benim. canım desene dogumdan daha zor bu agda işi:roflol:
bende yarın gidecegim inş. bülent bey vardırda detaylı bilgi alırım bende

hakkaten ya dogumdan zor galiba kadın bana normali unut sen acı eşiğin cok düşük dedi sezeryanuı düşün dedi (

Narencim gözün aydin hayatimmm....Cok sevindim güzel haberlerine...

xxh.ydxx canim senin de az kalmis dogumuna, hayirlisiyla gelsin minigin insallah...

Narencim gözün aydin hayatimmm....Cok sevindim güzel haberlerine...

xxh.ydxx canim senin de az kalmis dogumuna, hayirlisiyla gelsin minigin insallah...

sagol canım hepimiziçin inşlah ben normal yapacıgımıbildigim için istemiyorum ama hayırlısı bakarsın erkengelir olur ama bençok zorlanırım bende derinceden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…