merhabalar haziran meleklerinin tombiş annişleri :)))
öncelikle söylediğim gibi agdacıya gittim
offff acı eşiğim ne düşükmüş benim agda yapan güzellik bakım uzmanı hatunun dizini kalçasını morarttım galiba kanter içinde kaldım ağladım yani yapmadıgım sey kalmadı kadın seni ağlattım die cok üzüldü ama değdi mi değdi :))
pambık gibi oldu benim küçük naren :) hehehe
veeee dr a gittik
geleleim drdaki havadislere kızım 2669 gramcık olmuş şükürler olsun
suyu yerinde
asagıda duruyormuş kafası
boyuda 48.9 cm
accık iri bir bebiş benimki drum 3.5 un üstünde doğar dedi
her kadın normal dogum yapabilir sadece bebek ters gelmesin yeterki biz hekimlerin kesmek kolayına geldiğinden siz bayanlarından vajina estetiğini önem verip idrar kacırma sorunu yaşamasın die sezeryan yapıoruz dedi
ben ne olursa olsun sezeryan istemiyorum dedi bakalım haziran 15 son gün benim muhtemel dogum yalan oldu yani ama ben yineede o güne kadar bekliycem hayırlısıyla
çileğime uyku seti aldık babasıyla ama o da park yataga büyük geldi bekli 2 hafta sonra değiştiririm
ben den haberler bu kadar hepinizi öpüyorum meleklerinizle beraber mujukkkkssss
pınarcım gecmiş olsun canım benim ya ne dedi dr peki Allahtan riskli dönemi atlattın 36.haftanın içindesin canım dr ne diyo peki
Kızlarr yine bir olumsuzlukkk kanımda çok fazla mikrop çıktı wbc 4.1 olması gerekirken 17.3 çıktı moralim sıfır normalde ateşli hasta,anjin gibi hastalıklarla çıkarmış bende durduk yere çıktı çıldrmaya az kaldııı moralinizi bozmak istemiyorum ama psikolojim yerle birrr
Kızlarr yine bir olumsuzlukkk kanımda çok fazla mikrop çıktı wbc 4.1 olması gerekirken 17.3 çıktı moralim sıfır normalde ateşli hasta,anjin gibi hastalıklarla çıkarmış bende durduk yere çıktı çıldrmaya az kaldııı moralinizi bozmak istemiyorum ama psikolojim yerle birrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?