2009 Haziran Anneleri!!

Kızlarr yine bir olumsuzlukkk kanımda çok fazla mikrop çıktı wbc 4.1 olması gerekirken 17.3 çıktı moralim sıfır normalde ateşli hasta,anjin gibi hastalıklarla çıkarmış bende durduk yere çıktı çıldrmaya az kaldııı moralinizi bozmak istemiyorum ama psikolojim yerle birrr

ayy canım ne acı çekmişin öle bende düşünüyorum daha karar veremedim pek cesaretimde yok açıkcası bebişinede maşallah annesi çileğine çok iyi bakıyo inşallah istediğin gibi bi doğum yaşarsın canım çileğinin herşeyini yavaş yavaş tamamladın seninde maşallahın var bugün baya iş görmüşün dr gitmişin ağda yaptımışın uyku seti almışın maşallah kız sana

pınarcım gecmiş olsun canım benim ya ne dedi dr peki Allahtan riskli dönemi atlattın 36.haftanın içindesin canım dr ne diyo peki

geçmiş olsun canım ya nedir bu sendeki talihsizlik 36.haftadasın bebek gelişimini tamamladı artık doktorla konuşsanda dogursan bari ya yoksa dogurana kadar piskoloji kalmıycak sende.bozma morelini ALLAH yardımcın olsun:Saruboceq:

kızlar yaa 35.haftada olan var mı ki vardır kesin:) 2 gündür kızımın hareketlerinde azalma var.daha önce sabah akşam kıpır kıpırdı.alıştım tabı korkuyorum şimdi.sizinkiler ne alemde?

geçmiş olsun pınarcım hayırlısı artık ne denir başka . belki tansiyonunu aniden çıkaranda oydu
inşallah ilaç işe yarar canım

canım çok geçmiş olsun.moralini sakın bozma.bi yerden enfeksiyon kapmışsın.sulara dikkat et bu mevsimde çok mikrop oluyor

inş. düşer pınarcım ama bozma moralini artık kuzuna erken kavusursun sende olumlu yönünüde düşün bak menzilgülü oğlusuyla cıktı hastaneden evinde kuzusuyla...oğlusuna zarar gelmesinde biraz erken dogsun biraz kilosu az olur oda çabucak toparlanır annesinin sütüyle

canım hareketler azaldı artık normal sırt üstü yatıp dinle bakalım bebeginihareketlerini say 1 saate 10 kez hareket ediyorsa normal diyor doktorlar

narencim maşallah gelinime dünürümde kaymak olmuş ona da maşallah ama kıs o kadar da açımıyo heeee acaba kansızlıktan mı ki????? kansızlıkta acırmış bende tutuyom elimde kalıyo kıllar hiç acımıyoooo

pınar bak ben diyorum sana kesin kez nazar deydi kuzum bu ne ya peşpeşe annen seni bi okusunnn sende ilaçlarını iç bol bol su içmeye devammm e peki bu wbc düşmezse sezercik için sıkıntı yapıyomuymuş kuzu gerçi düşerde merak ettim yani sezeryan olmana engelmiymiş bu????? peki batuşumuza bi zararı varmıymış ya da suyuna??? hiç bi bilgim yokda seni veya batuşu nasıl etkiler diye merak ettimm

hı bi de şu var canım ben 8 yıldır ateşli romatizma hastasıyım kanımda sürekli mikrop var diyim yani aso crp fr sedimantasyon yazar tahlillerde bende bunlar hep üst sınırın 3 katı çıkar hamiş kalınca mecbur tedavimi bıraktım ben 3 hafta da 1 depopenisilin iğnesi oluyorum okadar mikrop oluyo ve kalıcı yanl kanım sürekli iltihaplı drum bunu benim için sorun olmadığını söledi iğne olmuyorum hamiş kaldığımdan beri belki batuşa da zararı yoktur diye anlatıyorum için rahat olsun emi kuzumm

canım bozma moralini allah büyüktür sağ sağlim doğsunda zamanında sorunsuz bi şekilde allahım yardım eder merak etme dualarım seninle canım

semacım siz bebegin odasını ayarladınızmı
ben kaçırdım heralde o bölümü
bütün yazılanları okuyamıyorum bazen

yok be havvacım daha hiçbişey yapmadık kocişim uyuşukluktan hiçbişe yapmadı henüz mayıs sonuna herşeyimiz bitmiş hiç bi eksik kalmamış olcakmış böle dedi erken gelmezse bıdık yetiştircez bakalım kalksak 1 haftalık iş var da bi türlü start veremedik kuzu

hayırlısı olasun canım napcaksın uyuşuk oluyo bunlar işte hepsi aynı valla
startı senmi versen acaba
:)))))

yok kuzu allah korusunnnn anam işte işler kolayda malum memur olunca 15i beklemek gerekli oluyoooo anlıcan paraya ve kocişimin hamaratlığına bakıyo bizim işlerrrr a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…