2009 Haziran Anneleri!!

neyse kızlar bende kaçtım kocişim geldi o gelince pc onun oluyo o yüzden ben olamıyorum hem acıkmışdırda yemek hazırlayayım ona görüşürz kızlart iyi akşamlar kendinize iyi bakın öpüldünüzz

Ya cuma belli olucak canımmm psikoloji die bişey kalmadı zatennn

geçmiş olsun pınarcım hayırlısı artık ne denir başka . belki tansiyonunu aniden çıkaranda oydu
inşallah ilaç işe yarar canım
Havvacım bilmiorum canım artık beynim durduuu

canım çok geçmiş olsun.moralini sakın bozma.bi yerden enfeksiyon kapmışsın.sulara dikkat et bu mevsimde çok mikrop oluyor
Tatlm inan sebzeleri bile damacana suyla yıkıyoruz,dişlerimi bile kaynamış suyla fırçalıyorum bir tek banyomu çeşme suyuyla yapıyorumm

Canım artık doğurtsun dr cuma söliycem yoksa bana bişey olacakk

Semoşum bilmiorum canım artık tırlatmaya az kaldı ama benim 1 ay önceki ve dahaöncekinde bu değerler çok iiidi

canım bozma moralini allah büyüktür sağ sağlim doğsunda zamanında sorunsuz bi şekilde allahım yardım eder merak etme dualarım seninle canım
Saol canımmmmmmmm inşalah sağ salim doğar bebişlerimizz

Pinarimmm canim , bir an evvel saglikla al insallah Batuhani kollarina ...
Nidam bitmek üzereyiimm moralim sıfırrrrrrrrrrrrr

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

slmmm suiii nasılsın hiç yoksun cnm
bende seni çok merak ediyordum neden yazışmıyosun bebişin nasıl cnm?

canım pınarcım çok geçmiş olsun umarım herşey yolunda gidecek.bende o testlerden yaptırdım sen söyleyince baktım cnm benimde 9,5 çıkmış doktora bgn yolladım daha bana dönmedi.

canım pınarcım çok geçmiş olsun umarım herşey yolunda gidecek.bende o testlerden yaptırdım sen söyleyince baktım cnm benimde 9,5 çıkmış doktora bgn yolladım daha bana dönmedi.

Canımcım inşallah ama bişeyler yoluna girene kadar umarım ben fıttırmam 9.5 yanında referans değer aralığı kaç yazıyor sende???

4,3_10,3 canım.bu değerin ucundan geçiyo bakalım doktorum ne dicek.lütfen sende artık düşünmemeye çalış herişte vardır bi hayır inan süper olacak herşey.batuşun sana gelmek için sabırsızlanıo annesi

pinarrrr canim ins batusu saglicakla kucagina alirsin...icinde kaldikca sende stresten kendini bitirdin..
ins saglicakla gelisimini tamamlar ve dogar

şimdilik 4 oldu:sm_cool:

Canım sınırda bile olsa fazla sorun değil benimki nerdeyse ,ki katı inşallah canım yolunda giderr

pinarrrr canim ins batusu saglicakla kucagina alirsin...icinde kaldikca sende stresten kendini bitirdin..
ins saglicakla gelisimini tamamlar ve dogar
Özlemcimmm nasıl stres olmıyayım arkadaşım hergün yeni bir şey çıkıyor allah beterinden saklasınnn dün gece bir uyandım bir dahada uyuyamadımmm ister istemez insan takıyor kafasınaa çok doluyum arkadaşıımmm çokkk sağ salim kucağımda görsem oğlumu dünyalar benim olacakkkk

sğl cnm inşallah bende yrn doktordan gzl haberlerle gelirimmm
bu arada cnmm albümümden bakabilrsin şekerlereee

arkadaşlar merhaba bende şimdi doktordan geldim benim kız biraz tombişmiş.doktor bir sonraki kontroldede iri çıkarsa sezeryan günü belirleriz dedi ama ben normal doğum istiyordum.
maş kızınaa hayırlısı olsun

maş kızna narencimmm sennde gözün aydınnn
ah cnm nedir senn çektiğinn böleee
son aylarda neler oldu böle sana kuzum yaa
nese hayırlısını diliyelimmm
demkk belki cmtsii batuşu kollarına alabilirsinnn
maşşalhhh
dualarım sennle cnm

geçmiş olsun pınarcım yaa.
stres yapma dicem ama insan ister istemez yapıyo.
ama en azından sıkıntılı dönemleri geçtiğini unutma.
kendine dikkat et emi.

derinden cnm gebelikde wbc nin 10000 e kadar olması normal zaten

canim...
artik senin icin hayirlisi neyse o olsun...
yani artik stres yapma uzulmede diyemiyorum..ins herseyin hayirlisi olsun

geçmiş olsun pınarcım yaa.
stres yapma dicem ama insan ister istemez yapıyo.
ama en azından sıkıntılı dönemleri geçtiğini unutma.
kendine dikkat et emi.

canim...
artik senin icin hayirlisi neyse o olsun...
yani artik stres yapma uzulmede diyemiyorum..ins herseyin hayirlisi olsun

Canlarım nasıl bir psikolojide olduğumu kelimelerle anlatamam düşünün çok önem teşkil etmeyen bir olayda bile aksilikler üst üste gelince insanın morali yerle bir oluyor konu bebişim olunca deliricemmm resmen hergün bugün ne olacak diye düşünmek çok üzüyor ister istemezzz hepinizdennnn özür dilerim kızlar moralinizi bozuyorsam sizi olumsuz etkiliyorsam ne olur söleyin girmiyim foruma sizlerin moralini bozmaya hakkım yokkk

derinden cnm gebelikde wbc nin 10000 e kadar olması normal zaten

Canım 17.3 çok yüksek dğilmi???bu neden olurr dr uma sordum yediğin bişeyden mikrop almış olailirsin antibiyotiğe başla dedi cuma tekrar kan tahlili yapılacak ben meyveyi,sebzeyi damacana suyla yıkıyorumm buna rağmen mikrop nasıl alıyorumm dişimi bile kaynamış suyla fırçalıorummmm

olur mu pınarr
bu topik te amaç derdimizi sevncimizi paylaşamka değil miii
hem hayatta her zamn ii şeyler olmazzz
arada huzursuzlklardaa olurrr
ama hepsi inan gelip geçicidir
ben rahatsız olmuyorummmmmm
aksineee derdini paylaştığın için mutlu oluyorummm bzlerleee
bzde sana azda olsaa moral verebiliosak ne mutlu bizeee

pinar..kendi adima konusuyorum..
o kadar zaman hep beraber iyi kotu gecirdik...
simdi nasil deriz sen bizim moralimizi bozuyorsun girme diye...
ki birbirimize destek icin buradayiz
sevsekte sevmesekte kizsakta kizmasakta hepimiz birbirimize katlancaz
cunku hepimiz haziran annesiyiz
sen ve batusta bizim asla moralimizi bozmuyorsun..en azindan benimmm
lutfen duymamis olayimm kesinlikleklava:

Canımsınızzz iiiki tanımışımmm sizleriii gözyaşlarımın arasında tebessüm oldu şu annnn allahım hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsinnnnn SİZİ SEVİYORUMMMM

Kızlarr ben biraz uzanıcammm yoruldum ve yıprandım çokkk bugün öpüyorummm hepiniziiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…