Ya cuma belli olucak canımmm psikoloji die bişey kalmadı zatennngeçmiş olsun canım ya nedir bu sendeki talihsizlik 36.haftadasın bebek gelişimini tamamladı artık doktorla konuşsanda dogursan bari ya yoksa dogurana kadar piskoloji kalmıycak sende.bozma morelini ALLAH yardımcın olsun:Saruboceq:
Havvacım bilmiorum canım artık beynim durduuugeçmiş olsun pınarcım hayırlısı artık ne denir başka . belki tansiyonunu aniden çıkaranda oydu
inşallah ilaç işe yarar canım
Tatlm inan sebzeleri bile damacana suyla yıkıyoruz,dişlerimi bile kaynamış suyla fırçalıyorum bir tek banyomu çeşme suyuyla yapıyorummcanım çok geçmiş olsun.moralini sakın bozma.bi yerden enfeksiyon kapmışsın.sulara dikkat et bu mevsimde çok mikrop oluyor
Canım artık doğurtsun dr cuma söliycem yoksa bana bişey olacakkinş. düşer pınarcım ama bozma moralini artık kuzuna erken kavusursun sende olumlu yönünüde düşün bak menzilgülü oğlusuyla cıktı hastaneden evinde kuzusuyla...oğlusuna zarar gelmesinde biraz erken dogsun biraz kilosu az olur oda çabucak toparlanır annesinin sütüyle
Semoşum bilmiorum canım artık tırlatmaya az kaldı ama benim 1 ay önceki ve dahaöncekinde bu değerler çok iiidinarencim maşallah gelinime dünürümde kaymak olmuş ona da maşallah ama kıs o kadar da açımıyo heeee acaba kansızlıktan mı ki????? kansızlıkta acırmış bende tutuyom elimde kalıyo kıllar hiç acımıyoooo
pınar bak ben diyorum sana kesin kez nazar deydi kuzum bu ne ya peşpeşe annen seni bi okusunnn sende ilaçlarını iç bol bol su içmeye devammm e peki bu wbc düşmezse sezercik için sıkıntı yapıyomuymuş kuzu gerçi düşerde merak ettim yani sezeryan olmana engelmiymiş bu????? peki batuşumuza bi zararı varmıymış ya da suyuna??? hiç bi bilgim yokda seni veya batuşu nasıl etkiler diye merak ettimm
hı bi de şu var canım ben 8 yıldır ateşli romatizma hastasıyım kanımda sürekli mikrop var diyim yani aso crp fr sedimantasyon yazar tahlillerde bende bunlar hep üst sınırın 3 katı çıkar hamiş kalınca mecbur tedavimi bıraktım ben 3 hafta da 1 depopenisilin iğnesi oluyorum okadar mikrop oluyo ve kalıcı yanl kanım sürekli iltihaplı drum bunu benim için sorun olmadığını söledi iğne olmuyorum hamiş kaldığımdan beri belki batuşa da zararı yoktur diye anlatıyorum için rahat olsun emi kuzumm
Saol canımmmmmmmm inşalah sağ salim doğar bebişlerimizzcanım bozma moralini allah büyüktür sağ sağlim doğsunda zamanında sorunsuz bi şekilde allahım yardım eder merak etme dualarım seninle canım
Nidam bitmek üzereyiimm moralim sıfırrrrrrrrrrrrrPinarimmm canim , bir an evvel saglikla al insallah Batuhani kollarina ...
canım pınarcım çok geçmiş olsun umarım herşey yolunda gidecek.bende o testlerden yaptırdım sen söyleyince baktım cnm benimde 9,5 çıkmış doktora bgn yolladım daha bana dönmedi.
arkadaşlar sizden bişey istiycem umarım olumlu cevap verenler olur.
Benim yakın arkadaşım 5 yıllık evli ve bebek istiyolar, bir dış gebelik yaşadı bi de düşük.. Sürekli bir aradayız ve işyerinde bana bebekle ilgili soru soranlar, hayırlı olsun diyenler dönüp ona da bişey diyo ve hep canı yanıyo.. o üzülüyo diye hamileliğime bile sevinemedim.
Kendisi ve bir arkadaşının bebek sahibi olması için yasin okuyolar, eğer içinizde Kuran okumayı bilen varsa ikişer tane okur musunuz?Daha fazla olursa daha güzel olur tabi ama
Okuyan arkadaşlar bana özelden haber verebilirse çok sevinirim,belli bi sayıya ulaşmaları gerekiyormuş
Şimdiden çok saolun, hamişlerin duası kabul olur okuyamayanlarda dua eder di mi?
Canım sınırda bile olsa fazla sorun değil benimki nerdeyse ,ki katı inşallah canım yolunda giderr4,3_10,3 canım.bu değerin ucundan geçiyo bakalım doktorum ne dicek.lütfen sende artık düşünmemeye çalış herişte vardır bi hayır inan süper olacak herşey.batuşun sana gelmek için sabırsızlanıo annesi
Özlemcimmm nasıl stres olmıyayım arkadaşım hergün yeni bir şey çıkıyor allah beterinden saklasınnn dün gece bir uyandım bir dahada uyuyamadımmm ister istemez insan takıyor kafasınaa çok doluyum arkadaşıımmm çokkk sağ salim kucağımda görsem oğlumu dünyalar benim olacakkkkpinarrrr canim ins batusu saglicakla kucagina alirsin...icinde kaldikca sende stresten kendini bitirdin..
ins saglicakla gelisimini tamamlar ve dogar
sğl cnm inşallah bende yrn doktordan gzl haberlerle gelirimmmpapatyacıım saol canımm, bitirdim ütümü geldiimm..
şekerleri henüz almadım, tüllerinide almadıımm onlara sıra gelmedi birtürlü..
eşime söyledim şu renkli drajeler oluyo ya içi bademli onlardan aldırcam kocişee, tülleride halletcez bi şekilde..
seninkileri gçrmedim tatlım, ciciler bölümünde mi bakarım hemen..
amiin, inşallaahh.
güzel haberlerini bekliyoruz ayşeciimm..
sende güzel haberlerle gell saadetciimmm:))
hülyacım çok az kalmış canıımm, Allahım sağlıkla kucağında göstersin inşallaahh..
nazcım özelden yazarıım tatlıımm, inşallaah arkadaşın için okunan duaları Allahım duyar, isteyen herkese nasip eder...
maş kızınaa hayırlısı olsunarkadaşlar merhaba bende şimdi doktordan geldim benim kız biraz tombişmiş.doktor bir sonraki kontroldede iri çıkarsa sezeryan günü belirleriz dedi ama ben normal doğum istiyordum.
maş kızna narencimmm sennde gözün aydınnnmerhabalar haziran meleklerinin tombiş annişleri :)))
öncelikle söylediğim gibi agdacıya gittim
offff acı eşiğim ne düşükmüş benim agda yapan güzellik bakım uzmanı hatunun dizini kalçasını morarttım galiba kanter içinde kaldım ağladım yani yapmadıgım sey kalmadı kadın seni ağlattım die cok üzüldü ama değdi mi değdi :))
pambık gibi oldu benim küçük naren :) hehehe
veeee dr a gittik
geleleim drdaki havadislere kızım 2669 gramcık olmuş şükürler olsun
suyu yerinde
asagıda duruyormuş kafası
boyuda 48.9 cm
accık iri bir bebiş benimki drum 3.5 un üstünde doğar dedi
her kadın normal dogum yapabilir sadece bebek ters gelmesin yeterki biz hekimlerin kesmek kolayına geldiğinden siz bayanlarından vajina estetiğini önem verip idrar kacırma sorunu yaşamasın die sezeryan yapıoruz dedi
ben ne olursa olsun sezeryan istemiyorum dedi bakalım haziran 15 son gün benim muhtemel dogum yalan oldu yani ama ben yineede o güne kadar bekliycem hayırlısıyla
çileğime uyku seti aldık babasıyla ama o da park yataga büyük geldi bekli 2 hafta sonra değiştiririm
ben den haberler bu kadar hepinizi öpüyorum meleklerinizle beraber mujukkkkssss
ah cnm nedir senn çektiğinn böleeeKızlarr yine bir olumsuzlukkk kanımda çok fazla mikrop çıktı wbc 4.1 olması gerekirken 17.3 çıktı moralim sıfır normalde ateşli hasta,anjin gibi hastalıklarla çıkarmış bende durduk yere çıktı çıldrmaya az kaldııı moralinizi bozmak istemiyorum ama psikolojim yerle birrr
4,3_10,3 canım.bu değerin ucundan geçiyo bakalım doktorum ne dicek.lütfen sende artık düşünmemeye çalış herişte vardır bi hayır inan süper olacak herşey.batuşun sana gelmek için sabırsızlanıo annesi
Canım sınırda bile olsa fazla sorun değil benimki nerdeyse ,ki katı inşallah canım yolunda giderr
Özlemcimmm nasıl stres olmıyayım arkadaşım hergün yeni bir şey çıkıyor allah beterinden saklasınnn dün gece bir uyandım bir dahada uyuyamadımmm ister istemez insan takıyor kafasınaa çok doluyum arkadaşıımmm çokkk sağ salim kucağımda görsem oğlumu dünyalar benim olacakkkk
sğl cnm inşallah bende yrn doktordan gzl haberlerle gelirimmm
bu arada cnmm albümümden bakabilrsin şekerlereee
maş kızınaa hayırlısı olsun
maş kızna narencimmm sennde gözün aydınnn
ah cnm nedir senn çektiğinn böleee
son aylarda neler oldu böle sana kuzum yaa
nese hayırlısını diliyelimmm
demkk belki cmtsii batuşu kollarına alabilirsinnn
maşşalhhh
dualarım sennle cnm
geçmiş olsun pınarcım yaa.
stres yapma dicem ama insan ister istemez yapıyo.
ama en azından sıkıntılı dönemleri geçtiğini unutma.
kendine dikkat et emi.
canim...
artik senin icin hayirlisi neyse o olsun...
yani artik stres yapma uzulmede diyemiyorum..ins herseyin hayirlisi olsun
derinden cnm gebelikde wbc nin 10000 e kadar olması normal zaten
Canlarım nasıl bir psikolojide olduğumu kelimelerle anlatamam düşünün çok önem teşkil etmeyen bir olayda bile aksilikler üst üste gelince insanın morali yerle bir oluyor konu bebişim olunca deliricemmm resmen hergün bugün ne olacak diye düşünmek çok üzüyor ister istemezzz hepinizdennnn özür dilerim kızlar moralinizi bozuyorsam sizi olumsuz etkiliyorsam ne olur söleyin girmiyim foruma sizlerin moralini bozmaya hakkım yokkk
olur mu pınarr
bu topik te amaç derdimizi sevncimizi paylaşamka değil miii
hem hayatta her zamn ii şeyler olmazzz
arada huzursuzlklardaa olurrr
ama hepsi inan gelip geçicidir
ben rahatsız olmuyorummmmmm
aksineee derdini paylaştığın için mutlu oluyorummm bzlerleee
bzde sana azda olsaa moral verebiliosak ne mutlu bizeee
pinar..kendi adima konusuyorum..
o kadar zaman hep beraber iyi kotu gecirdik...
simdi nasil deriz sen bizim moralimizi bozuyorsun girme diye...
ki birbirimize destek icin buradayiz
sevsekte sevmesekte kizsakta kizmasakta hepimiz birbirimize katlancaz
cunku hepimiz haziran annesiyiz
sen ve batusta bizim asla moralimizi bozmuyorsun..en azindan benimmm
lutfen duymamis olayimm kesinlikleklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?