2009 Haziran Anneleri!!

pınarcım tabi 17000 yüksek bi değer. ama antibiyotikle düzelir canım.
buraya herkes paylaşmak için takılıyo, iyi ya da kötü , sıkıntılar paylaştıkça azalır unutma

ıı aksamlar herkese :)
KıTY79 lutfen ole dusunme.bız sana moral verebılıosak ne mutlu bıze....
benımde esım bugun gec kaldı hala evde tekım az once hadıseyı ızledım superdı ıns bırıncı oluruz :)

merhabalar güzel meleklerin anneleri nasıllarsınız inşallah hepiniz iyisinizdir allah şükür biz iyiyiz geçmişi okuyamadım konurdN BıRAZ UZAK KALDIM ıNŞALLAH HERŞEY YOLUNDADIR

merhabalar güzel meleklerin anneleri nasıllarsınız inşallah hepiniz iyisinizdir allah şükür biz iyiyiz geçmişi okuyamadım konurdN BİRAZ UZAK KALDIM İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDADIR

biz iiz cnmmm çok şükürrr
kızımıda yarın görcem bakalm ii miii

inşallah cnmmm
bnm kızımdaa senn avatarındaki kız gibii
tatlı çıtı pıtı bşy olurrr
çok beğeniyorum kızınııı maşallah onaaa

ii akşamlar kıslar nasılsınız bakalımm
saadet canım yarın prensesi görmeye gidiyomuşun inş en güel haberlerle gelirsin tatlım

Çok saĞolasın canım ınŞallah zaten bebeĞının gelıŞımı aynı benım kız gıbı ılerlıyo mınyon olacaĞı bellı saĞlıklı olsunda mınıklıĞı sorun deĞıl

ii akşamlar kıslar nasılsınız bakalımm
saadet canım yarın prensesi görmeye gidiyomuşun inş en güel haberlerle gelirsin tatlım
inşalalh cnmmm tşkr ederimm
Çok saĞolasın canım İnŞallah zaten bebeĞİnİn gelİŞİmİ aynı benİm kız gİbİ İlerlİyo mİnyon olacaĞı bellİ saĞlıklı olsunda mİnİklİĞİ sorun deĞİl

ya öle cnmmm
sormaaa
sağlıklı eli ayağı düzgün olsundaaa

Kimse kalmamış ben gelene kadar, eşim laptopu işe götürdü bugün , ofistekbilgisayar bozulmuş,
Daha bir kaç gün götürcek sanırım, çok sıkıldım bugün, ütü yaptım bütün gün kadın programları seyrettim (
Sizi çok merak ettim , bu saatte bir bakayım dedim
Pınarcım geçmş olsun, üzülme bişeye, batuş büyüdü artık annesi, üzülme doğsa bile artık, senin sütünle tombişleşir o,
Nazcım, dua edicem , okurum bende Yasin , Allah yardımcısı olsun arkadaşının
Diğer hasta olan arkadaşlra da geçmiş olsun, özür dilerim unuttuklarımdan

Ben birkaç gün giremeyebilirim, beni unutmayın senağlama
Kimse doğurmasın vakitsiz tamammı, merak ediyorum sonra sizi Şeniz
ıyi geceler ,rüyanızda bebişleri görün inşallah
Sabahki ilk annişede günaydın şimdiden hihoyyyt

günaydın sevimli annecikler nasıldı bu geceki sevimli uykusuz gece bakayım bebişleriniz uyutmadımı bakayım sizi gene ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…