günaydın esmer
canım adın neydi senin
günaydın kızlar nasılsınız?sızde benım gıbı gece uyuyamayanlardanmısınız?havvacım haklısın valla bırde sıcaklar eklenınce afakanlar basıyor gecelerı.
güzel anneler bugece hepınız rüyama gırdınız.uyuyamadım dıyorum ne aralık gördüysem bu rüyayııı?gece bırden sancım gelıyormus sıze haber vereyım dıye nete gırıyorum neyse bu sayfayı acınca ne göreyım?herkesın ya suyu gelmıs yada sancısı tutmus herkes doguruyorum dıye yazıp kacmıs :)
ay dıyorum su güzellüğe bak cocuklarımızın dogum günlerıde aynı olacak dıyorum kendı kendıme :)
hayırlara cıksın ınsallah.bugun 10:30 da kontrolum var sanırım ondan gördüm ...
günaydın kızlarrr.
narencım hanı yukarda kullanıcı panelın varya ona tıkla .sonra sol tarafta avatarını degıstır yazıyor ordan avatar resmını ekleyebılırsın canım.ama albüm nasıl olusturuluyor bılemıyorum...
Canlarım biz geldik bugün yardımcı abla geldi evi temizliooo hepinize teşekkür ederim yanımda olduğunuz içinnn moralimi yüksek tutmaya çalışıorum ama bugün iyiyim şükürler olsun.....Siz napıosunuz canlarımm?
Canlarım biz geldik bugün yardımcı abla geldi evi temizliooo hepinize teşekkür ederim yanımda olduğunuz içinnn moralimi yüksek tutmaya çalışıorum ama bugün iyiyim şükürler olsun.....Siz napıosunuz canlarımm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?