2009 Haziran Anneleri!!

günaydın kızlar nasılsınız?sızde benım gıbı gece uyuyamayanlardanmısınız?havvacım haklısın valla bırde sıcaklar eklenınce afakanlar basıyor gecelerı.
güzel anneler bugece hepınız rüyama gırdınız.uyuyamadım dıyorum ne aralık gördüysem bu rüyayııı?gece bırden sancım gelıyormus sıze haber vereyım dıye nete gırıyorum neyse bu sayfayı acınca ne göreyım?herkesın ya suyu gelmıs yada sancısı tutmus herkes doguruyorum dıye yazıp kacmıs :)
ay dıyorum su güzellüğe bak cocuklarımızın dogum günlerıde aynı olacak dıyorum kendı kendıme :)
hayırlara cıksın ınsallah.bugun 10:30 da kontrolum var sanırım ondan gördüm ...

bende erken kalktım ama uyudum bu gece sabah uyandırdı bıdığım kahvaltımızı yapıcaz şimdi öptüm hepinizi sonra görüşüürükk byyy oğlum yoksa aykalarını çıkartcak karnımdaann

Günaydın arkadaşlar nasılsınız .biz erken yattık dinlenmişiz oğlumla.
bu arada bir şey soracağım ne albüm oluşturabiliyorum nede profile resim ekleyebiliyorum nasıl yapıyorsunuz bilen varsa anlatabilir mi?

meraba tekrardan. Alhan nekomik rüya görmüşün öyle, inşallah bebişlerin hepsi gününü bekler de sağlıkla gelirler kucağımıza

biz mamamızı yedik biraz evimizi toplayıp gelelim kızımla ,
herkes için güzel ve eğlenceli bir gün olur inşallah

günaydın kızlarrr.
narencım hanı yukarda kullanıcı panelın varya ona tıkla .sonra sol tarafta avatarını degıstır yazıyor ordan avatar resmını ekleyebılırsın canım.ama albüm nasıl olusturuluyor bılemıyorum...

Hayır olsun güzelim .Hayırlı haberlerle dönersin inşallah.

tamam canım öyle yapıyorum da fotoğrafların kapasitesi yüksek diye mi bilmem hep hata veriyor.başka bir yolu var mı diye soruyorum.

günaydın...birazdan hastane çantamı hazırlayacam ama çok tuhaf bi duygu kapladı beni aglayacam sankisenağlama..daha ben çocuktum ne zmaan büyüdüm ve anne oluyorum bende inanamıyorum..Allah'ım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyusenağlama

yok ya benim fotoğrafların kapasitesi çok yüksek kabul etmiyor.Ama herkez dijitalle çekiyor sizinkileri nasıl kabul ediyor ki.küçültme yapabiliyormusunuz.

Canlarım biz geldik bugün yardımcı abla geldi evi temizliooo hepinize teşekkür ederim yanımda olduğunuz içinnn moralimi yüksek tutmaya çalışıorum ama bugün iyiyim şükürler olsun.....Siz napıosunuz canlarımm?

ay bende terasa ıkcaktım dedim pınar uğramıştır kesin bi bakim dedim şimdi yazmışsın biz iyiyiz çağatay mamasını yedi kudurdu teysesi yaramaz batuş nasıl bakalımmmm sen nasılsın cicim oh ev misler gibi olur şimdiiii ah ah benim uyuşuk kocammm doğurmadan boyayı yaparsa ii

canım telefonun kapalımı

Bizler iyiyiz canım senin ve Batuşun da iyi olmasına sevindik.

günaydın pınar , çok sevindim iyi olmana.
biz de bi mutfak topladık pil bitti yav.
dinlene dinlene iş yapmak da çok vakit alıyo yaaa:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…