günaydın kızlar nasılsınız?sızde benım gıbı gece uyuyamayanlardanmısınız?havvacım haklısın valla bırde sıcaklar eklenınce afakanlar basıyor gecelerı.
güzel anneler bugece hepınız rüyama gırdınız.uyuyamadım dıyorum ne aralık gördüysem bu rüyayııı?gece bırden sancım gelıyormus sıze haber vereyım dıye nete gırıyorum neyse bu sayfayı acınca ne göreyım?herkesın ya suyu gelmıs yada sancısı tutmus herkes doguruyorum dıye yazıp kacmıs :)
ay dıyorum su güzellüğe bak cocuklarımızın dogum günlerıde aynı olacak dıyorum kendı kendıme :)
hayırlara cıksın ınsallah.bugun 10:30 da kontrolum var sanırım ondan gördüm ...
ay bende terasa ıkcaktım dedim pınar uğramıştır kesin bi bakim dedim şimdi yazmışsın biz iyiyiz çağatay mamasını yedi kudurdu teysesi yaramaz batuş nasıl bakalımmmm sen nasılsın cicim oh ev misler gibi olur şimdiiii ah ah benim uyuşuk kocammm doğurmadan boyayı yaparsa ii
günaydın herkeseee
eşim geldi nöbetten uyusun braz sonra kaldırım kahvaltı yapalım sonra doktora gidecezzz
kızımızı görmeyeeee
hayırlı haberlerle dönersin inşallah.Bende cumartesi görecektim doktor yokmuş salı gününe aldım randevuyu.İnşallah herşey yolunda gider hepimiz için.
kızlar günaydın.doğuran yok dimi aranızda.bende heran doğum olabilir korkusuyla evde yatıyorum bugün.ne sıkıcı ya evde durmak.
günaydın güzeller biz geldik bugün erkenciyiz kızımla tabi bu saat bizim erkenimiz oluyor bebişlerimizle hayırlı saglıklı bi gün diliyorum hepinizea.s.
saadetcim hayırlı haberlerle dönersin inşallah
kızlar günaydın.doğuran yok dimi aranızda.bende heran doğum olabilir korkusuyla evde yatıyorum bugün.ne sıkıcı ya evde durmak.
gnydn saadet inş güzel haberler alırsın.
biz de cuma gitcez kızımla, ama kadın doğumcular hep yoğun hep yoğun, yazık onlara. bi de benim doktorum da ikiz hamile yazık onaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?