2009 Haziran Anneleri!!

rüyaya bak amma olurdu valla öyle olsa herkesin birden bebişleri kucagında hooooop dogurduk bitti der gibi:))))))
gece uyuyamadım sabah biraz yatayım dedim 7,30 dan sonra uyku tutmadı gitti tam dalıyordum başladı yandaki tadilat onun arkasından inşşatın gürültüsü kalk dedim bu gün uyuman mümkün deil pat çat ani sesler sıçrayarak uyanıyorum yoksa oda sinirlerimi bozuyo bu gün başu kesik tavuk gibi dolanıcam ortalıkta :)))))))

oyyyy v vallahi senden iyisi yok semoş hangi ara yaptın kahvaltını kuzum sen afiyet olsun yarasın yakışıklılar yakışıklısı ogluna

havva canım hmen yaptım ki eşim terasa çıkcaktı çıktı şimdi bende size bi bakem dedim pıanrı merak ettim oda iiymiş şimdi artıkın çıkabilirm samsunda hava muhteşemmmm arada bozuyo ama olsunn

Canlarım batuşa antibiyotik yaradı galibaa tombalak atıoooo maymunnn...ben birşeye el sürmüorum abla elletmio zaten annemde gelcekk hepinizi seviyorummmmmmmmmm

günaydın herkeseee
eşim geldi nöbetten uyusun braz sonra kaldırım kahvaltı yapalım sonra doktora gidecezzz
kızımızı görmeyeeee

neyse ben işime bakayım kimsenin benim soruma cevap vereceği yok.Herkeze hayırlı günler. iyi sohbetler.

günaydın herkeseee
eşim geldi nöbetten uyusun braz sonra kaldırım kahvaltı yapalım sonra doktora gidecezzz
kızımızı görmeyeeee

hayırlı haberlerle dönersin inşallah.Bende cumartesi görecektim doktor yokmuş salı gününe aldım randevuyu.İnşallah herşey yolunda gider hepimiz için.

kızlar günaydın.doğuran yok dimi aranızda.bende heran doğum olabilir korkusuyla evde yatıyorum bugün.ne sıkıcı ya evde durmak.

günaydın güzeller biz geldik bugün erkenciyiz kızımla tabi bu saat bizim erkenimiz oluyor bebişlerimizle hayırlı saglıklı bi gün diliyorum hepinizea.s.
saadetcim hayırlı haberlerle dönersin inşallah

günaydın güzeller biz geldik bugün erkenciyiz kızımla tabi bu saat bizim erkenimiz oluyor bebişlerimizle hayırlı saglıklı bi gün diliyorum hepinizea.s.
saadetcim hayırlı haberlerle dönersin inşallah

hoşgeldiniz prensesle inşallah cnmmm
tşkr ederizzz

Günaydın haziran annişlerii....
biz yeni kalktık oğlumla :) bızım kontrolumuzde pazartesi günü :)
bugun doktora gıdıcek anne adayları ıns gusel haberlerle donerler ....
KITY79 oh ev mıs gıbı oluyodur bende hazıranın ılk haftası bı kadın alıcam malum bebekten sonra gelen gıden olur oglumda temız eve gelsın :)

gnydn saadet inş güzel haberler alırsın.
biz de cuma gitcez kızımla, ama kadın doğumcular hep yoğun hep yoğun, yazık onlara. bi de benim doktorum da ikiz hamile yazık onaaa

kızlar günaydın.doğuran yok dimi aranızda.bende heran doğum olabilir korkusuyla evde yatıyorum bugün.ne sıkıcı ya evde durmak.

çok şükür yok canım .Beklesin veletler biz nasıl bekliyoruz heyecan içinde. Hem bir an önce gelsin istiyorum hemde zamanında gelsin istiyorum.şimdiye kadar annesini 3-4 haftalık bel ağrısı haricinde hiç üzmedi inşallah bundan sonrada üzmez.hiç birimizin bebeği annesini üzmez akıllı bebişler bizimkiler.

gnydn saadet inş güzel haberler alırsın.
biz de cuma gitcez kızımla, ama kadın doğumcular hep yoğun hep yoğun, yazık onlara. bi de benim doktorum da ikiz hamile yazık onaaa

günaydın cnm
inşalalhhh
yazık doktorunaaa yaaa zor dur onun içinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…