biz çıktıkkk
hoşçakalınnn
doktordan gelince yazarımmm
KISLAR GEÇEN HAFTA DOKTORA GİTTİGİMDE ŞU AGDA YAPARKEN KULLANILAN KREM VARYA EMLA DOKTORA ONU YAZDIRAYIM DEDİM MUAYENEM BİTTİ DOKTORA EMLA DİYE Bİ KREMVAR HAMİLELİKTE SAKINCALI OLURMU DİYE SORDUM DOKTOR OLABİLİR DEDİ BİDE NE İÇİN KULLANICAKSIN SEN ONU DİYE SORMASINMI :1shok:AHA HADİ BAKALIM NE CVP VERİCEN UTANA SIKILA AGDA İÇİN DEDİMDOKTORDA YOK GEREK YOK DEDİ ŞİMDİ BU YOK GEREK YOK LAFI KREME GEREK YOK ÖYLE HALLET DEMEK Mİ OLUYO YOKSA AGDAYA GEREK YOK BENİM İÇİN FARKETMEZ ANLAMINA MI GELİYO:roflol::roflol: GÜLSEM Mİ AGLASAM MI HAMİLE KADIN NE İÇİN SORAR ANASTEZİ KREMİNİ HERHALDE BİRİNİ UYUŞTURUP KESMİYCEZ DİMİ :dilcikar: BU DOKTORLARIDA ANLAMAK ZOR.SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM
allah seni ne etmesin kız güldürdün beni valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dr gerek yok demiş onlar zaten neler neler görüyo iyisini kötüsünü görüyo temizini görmek onlar için farketmiyo ayy bende cesaret edemiyorum bide benimki bu aralar çok ağrıyo kasıklarım felan hiç yaptırmadım bide acısına dayanabilirmiyim bilmiyorum bide hamile hamile gözüm pek kesmiyo
Kızlar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.:CüvCüv:a.s.
Nolur bizler için de dua edin.senağlama
Bizler de hamile kalalım ve sizin gibi günlerimizi bekleyelim.senağlama
Bİzde az Önce dr dan gelİdk.. Nst ye gİrdk. ŞÜkrÜ bebeĞİmİn kalp atıŞları nomrla Çıktı.. Bakaım.. İnŞ kullnadıĞımİlaÇlar İŞe yarada erken doĞum olmaz.. Yarında baŞka bİr dr a gİdeceĞİz.. Bakalım ne olucak.. Dua edİn arkadaŞlarım..
Bİzde az Önce dr dan gelİdk.. Nst ye gİrdk. ŞÜkrÜ bebeĞİmİn kalp atıŞları nomrla Çıktı.. Bakaım.. İnŞ kullnadıĞımİlaÇlar İŞe yarada erken doĞum olmaz.. Yarında baŞka bİr dr a gİdeceĞİz.. Bakalım ne olucak.. Dua edİn arkadaŞlarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?