2009 Haziran Anneleri!!

KISLAR GEÇEN HAFTA DOKTORA GİTTİGİMDE ŞU AGDA YAPARKEN KULLANILAN KREM VARYA EMLA DOKTORA ONU YAZDIRAYIM DEDİM MUAYENEM BİTTİ DOKTORA EMLA DİYE Bİ KREMVAR HAMİLELİKTE SAKINCALI OLURMU DİYE SORDUM DOKTOR OLABİLİR DEDİ BİDE NE İÇİN KULLANICAKSIN SEN ONU DİYE SORMASINMI :1shok:AHA HADİ BAKALIM NE CVP VERİCEN UTANA SIKILA AGDA İÇİN DEDİM DOKTORDA YOK GEREK YOK DEDİ ŞİMDİ BU YOK GEREK YOK LAFI KREME GEREK YOK ÖYLE HALLET DEMEK Mİ OLUYO YOKSA AGDAYA GEREK YOK BENİM İÇİN FARKETMEZ ANLAMINA MI GELİYO:roflol::roflol: GÜLSEM Mİ AGLASAM MI HAMİLE KADIN NE İÇİN SORAR ANASTEZİ KREMİNİ HERHALDE BİRİNİ UYUŞTURUP KESMİYCEZ DİMİ :dilcikar: BU DOKTORLARIDA ANLAMAK ZOR.SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM

allah seni ne etmesin kız güldürdün beni valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dr gerek yok demiş onlar zaten neler neler görüyo iyisini kötüsünü görüyo temizini görmek onlar için farketmiyo ayy bende cesaret edemiyorum bide benimki bu aralar çok ağrıyo kasıklarım felan hiç yaptırmadım bide acısına dayanabilirmiyim bilmiyorum bide hamile hamile gözüm pek kesmiyo

cemrecım ben kendım yaptım valla evımde bıraz uzun surdu ama tertemız oldu :ecrin_bebek: kuafore gıtmeye cesaretım yok orda cabuk cabuk yapıolar bıde surduklerı spatuladan bezden mıkrop kaparım allah korusun oyusden evımde kendım yaptım

Kızlar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.:CüvCüv:a.s.
Nolur bizler için de dua edin.senağlama
Bizler de hamile kalalım ve sizin gibi günlerimizi bekleyelim.senağlama

inşallah canım inşallah istediğin olur sende o güzel haberi alırsın ama moralini bozma stres yapma umutsuzluğa düşme allahım zamanını bekliyo emin ol o zamanında vericek sana

kızlarrrrrrrrrrrrr kimse yokmu herkes var gözüküyo ama yoksunuz neyse bende çıkıyorum gelirim gene görüşürük Şeniz

ins hamis kalirsiniz canmm
yurekten butun dualarim sizinle..
allahim isteyen herkese bekletmeden versin ins:Saruboceq:

Pınarcım hayılrııs olsun canım.. Bak belki benimde doğum erken olucak.. Hayılrıs olsun güzelim. Ne yaplım sağlıkla kavuşalımda.. Inş anitibiyotik işe ara.. üzülme sen.. Bende hem iğne oluyorum hem ilaç.. Inş sağlıkla kucağımzıa alırız..

Herkse selamalr güzel anne adayları:))

Bızde az Önce dr dan gelıdk.. Nst ye gırdk. ŞÜkrÜ bebeĞımın kalp atıŞları nomrla Çıktı.. Bakaım.. ınŞ kullnadıĞımılaÇlar ıŞe yarada erken doĞum olmaz.. Yarında baŞka bır dr a gıdeceĞız.. Bakalım ne olucak.. Dua edın arkadaŞlarım..

sevcanıcım hep aklımdasınız dularım sizinle emin olun allahım teker teker hepinze nasip eder tez vakitte hayırlı ve sağlıklı evlatlar inşallahhhhhhh

canım hadi hayırlısı en azından bebiş ii valla işine karışmak gibi olmasın ama 2 dr ççok kafa karıştırıyo ben öle oldum bi devlet bi özel derken ambole oldu kafam yine de sen bilirsin bakalım bu dr ne dicekkk

kızlar merhaba ben de evde uyuşuk uyuşuk oturuyom canım hiç bişey yapmak istemiyor.bebişimin hareketleri değişti iyice göğsüme dayandı neredeyse ve çıkacakmış gibi itiyo çok acıtıyo eşek.

gözün aydın canım inşallah bi sorun olmaz:Saruboceq:

sevcan cım uzulme bolbol dua et
allah ısteyen herkese versın sızlerede ıns en kısa ve en hayırlı zamanda
:Saruboceq:

pınarcım tatlımcım
şimdi bu da nerden çıktı yahuuu

neyse sen ilaçlarını iç ve dinlen kuzum
diyecek bişey dahi bulamaz oldum artık dediğin gibi bir
aksiliktir gidiyor
kurşun döktürelim okutalım seni de şu aksilikler gitsin başından güselim benim
olsun her olumsuzluğa karşı sen yine de moralini bozma
bak antibiyotik işe yaramış galiba
diren acık daha önce sen beni tebrik etcen ok

inşallah en kısa zamanda tadarsınız bu güzel duyguyu canım.
seni anlıyorum çünkü ben de uzun zaman bekledim ve en son tüp bebekle hamile kaldım.
ama stresin çok önemli olduğunu söyleyeyim.
stres yapmayın ama uzun süre olmuyosa da tedavi yöntemleri olduğunu da unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…