Kızlar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.:CüvCüv:a.s.
Nolur bizler için de dua edin.senağlama
Bizler de hamile kalalım ve sizin gibi günlerimizi bekleyelim.senağlama
kızlar merhaba ben de evde uyuşuk uyuşuk oturuyom canım hiç bişey yapmak istemiyor.bebişimin hareketleri değişti iyice göğsüme dayandı neredeyse ve çıkacakmış gibi itiyo çok acıtıyo eşek.
of of evde bi dünya iş bekliyo ben oturup kaldımmmm hiçbişe yapmıyom evi bile süpürmeye üşeniyom nolcak benim halim yawwwwww çok üşengeç oldum bu aaraaaaaaa
he nida ay ay demesem inliyorum eşimde sıörayıp duruyo korkudan dün gece feci bil bel ağrısıyla yattım sabaha kadar kaç pozisyon değiştirdim bilmiyom fenalardayımmm anneme sordum karnındandır dik otur dediii öf yaaa
kız nida valla yapmadım hiç bişe varsa yoksa çamaşır ütü
ne toz alındı ne ev süpürülüp silindi neyse güç geldi sanki kalkimda yapim sonra gelirim
öptüm senia.s.
Canım ya bende el parmağımın ağrısı ile uyanıyorum.dün gece öyle bağırmışımki eşim doğuruyorum sanmış.bugün doktora gittik karpal tunel diye bir hastalık varmış.kimi gebelerde olurmuş.ilerlerse doğum öncesi ameliyat olabilirmiş.herşeyde buldu beni bu hamilelikte
Kızlarr biz geldikk.... bol bol kan verdik,idrar verdikkk...4 te iğne olucazzz annemde dinleniyorum şimdi...armycim , yasemincim geçmiş olsunnnn...29 ekim canım çok üzüldüm inşallah sağlık bulur bebiş...
29ekim cookk gecmis olsun canm..stres yapma ltfn
29 ekim canim gecmis olsun...Senin de basina gelecek diye korkma ,allah korusun...
Pinarcim canim dinlenmene bak hayatim...
29ekım gecmısı yenı okudum canım cok gecmıs olsun stres den uzak dur canım herseyın hayırlısı
nasılsınız hanımlar
kahvaltı edeyim gelirim dedim ama kızımın bugün okuma bayramı var
malum hazırlıklar
süslü fadik kuaföre gittik fönlendik makyaj vs.
army cim stres yapma ki bebiş etkilenmesin
en zorlu vakti atlattın ya inşallah önemli bişey çıkmadan bebişine kavuşursun
29 ekim eltine diyecek bişey yok ama bu sana da olacak değil stres yapma
güzel günlerinin keyfine bak
inşallah hepimiz sağlıcakla vaktinde kavuşuruz yavru kuşlarımıza
800 grm cnmmm
geçmiş olsun cnmmm
hoşgeldin tekrar
canlarım hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için inşallah düzelir bebeğimiz ilk ameliyatını oldu daha iki ameliyatı var büyüyüp kilo alması bekleniyor dualarınızı esirgemeyin:Saruboceq:
Kity sanada cok gecmiş olsun tatlım kendini korkutma bol bol dinlen
İyice şiştik artık kızlar dimi bugün bende kışlıkları kaldırdım yazlıkları çıkardım canım çıktı vallaaa biraz biraz iş yapmaya çalışıyorum çok çabuk yoruluyorum küçük erkeğimde bi rahat durmuyor tepişip duruyor
sizlerde umarım iyisinizdir hastane çantanızı hazırladınızmı kızlar sanki daha önce hiç doğurmadım:uhm:ne koysam diye düşünüp duruyorum
Kizlar gece uyurken dönmek benim icin tam bir iskence, her seferinde esim de uyaniyor benim ay ay demelerime..sizde de öyle mi?
aynen canım benım aynen :)
hatta esım sag olsun bazen uykulu halıyle benı ıttırıyor alıstı artıkın . gece bazen kramp gırıor uyku halındeyken oda uykulu uykulu masaj yapıor :)
az kaldı ama benım suan kı tek ıstedıgım dogumdan sonra yuz ustu yatmak cok ozledımmmmmmmmm
vallahi de yaptım biilahi de yaptım oh beeeeee evi süpürdüm sildim balkonumu yıkadım banyo tuvalet temizlendi bi yemek kaldı onu da biraz dinlenip yapcam saolsun eşim hiç zorlamaz yemek konusunda oburdur ne bulsa yerrrr offf belim ağrımış ama temzi oldu evim mis gibi koktuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?