2009 Haziran Anneleri!!

Kızlar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.:CüvCüv:a.s.
Nolur bizler için de dua edin.senağlama
Bizler de hamile kalalım ve sizin gibi günlerimizi bekleyelim.senağlama

MERHABA CANIM NASILSIN.TANIDIN MI ? ALLAH SİZEDE BU GÜNLERİ NASİP KISMET ETSİN.BİZLER TABİKİ DUA EDİYORUZ ETMEZMİYİZ ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.BENİM YENGEM 8.MİKRO UYGULAMASINI YAPTIRDI OĞLUMLA ETTİĞİMİZ DUALAR KABUL OLDU.BETA HCG SONUCU ÇOK İYİ ÇIKMIŞ. İNŞALLAH SENİN İÇİNDE ETTİĞİMŞZ DUALAR KABUL OLUR.:Saruboceq:EN KISA ZAMANDA SENDE ANNİŞLER KERVANINA.

eşek deme kız sıpa de bari yakıştıramadım eşek kelimesini.

of of evde bi dünya iş bekliyo ben oturup kaldımmmm hiçbişe yapmıyom evi bile süpürmeye üşeniyom nolcak benim halim yawwwwww çok üşengeç oldum bu aaraaaaaaa

of of evde bi dünya iş bekliyo ben oturup kaldımmmm hiçbişe yapmıyom evi bile süpürmeye üşeniyom nolcak benim halim yawwwwww çok üşengeç oldum bu aaraaaaaaa

aman boşver güzelim temizlik işi nankör iş hiç bitmez ki.dün tertemiz di akşam misafir vardı şimdi heryer dağınık.boşver hafta sonuna ne kaldı.

oyyy vildannn yaaaa temizlik en son ne zaman yaptım unuttum pirelencez böceklencez ondan korkuyom heeeekaydirigubbakcemile3

Kizlar gece uyurken dönmek benim icin tam bir iskence, her seferinde esim de uyaniyor benim ay ay demelerime..sizde de öyle mi?

neyse kalkimde yemek yiyim bi de azcık iş yaparım belkiii öptüm sizi bugün topiğin neşesi yok sanki

he nida ay ay demesem inliyorum eşimde sıörayıp duruyo korkudan dün gece feci bil bel ağrısıyla yattım sabaha kadar kaç pozisyon değiştirdim bilmiyom fenalardayımmm anneme sordum karnındandır dik otur dediii öf yaaa

kız nida valla yapmadım hiç bişe varsa yoksa çamaşır ütü
ne toz alındı ne ev süpürülüp silindi neyse güç geldi sanki kalkimda yapim sonra gelirim
öptüm senia.s.

Canım ya bende el parmağımın ağrısı ile uyanıyorum.dün gece öyle bağırmışımki eşim doğuruyorum sanmış.bugün doktora gittik karpal tunel diye bir hastalık varmış.kimi gebelerde olurmuş.ilerlerse doğum öncesi ameliyat olabilirmiş.herşeyde buldu beni bu hamilelikte

Canim bosver halin yoksa yapma...Yapacaksan da herseyi biran da yapmaya kalkma...

Canim gecmis olsun...Az kaldi surada ,dogumdan sonrayi beklemez mi bu ameliyat?

Kızlarr biz geldikk.... bol bol kan verdik,idrar verdikkk...4 te iğne olucazzz annemde dinleniyorum şimdi...armycim , yasemincim geçmiş olsunnnn...29 ekim canım çok üzüldüm inşallah sağlık bulur bebiş...

29ekim cookk gecmis olsun canm..stres yapma ltfn

29 ekim canim gecmis olsun...Senin de basina gelecek diye korkma ,allah korusun...

Pinarcim canim dinlenmene bak hayatim...

29ekım gecmısı yenı okudum canım cok gecmıs olsun stres den uzak dur canım herseyın hayırlısı

Canim gecmis olsun...Az kaldi surada ,dogumdan sonrayi beklemez mi bu ameliyat?[/QUOTE]

BEKLEMEYE ÇALIŞACAZ.AMA PARMAĞIM KAPANMIYOR ARTIK.KIZIM İÇİN DAYANICAM AMA

Kizlar gece uyurken dönmek benim icin tam bir iskence, her seferinde esim de uyaniyor benim ay ay demelerime..sizde de öyle mi?

aynen canım benım aynen :)
hatta esım sag olsun bazen uykulu halıyle benı ıttırıyor alıstı artıkın . gece bazen kramp gırıor uyku halındeyken oda uykulu uykulu masaj yapıor :)
az kaldı ama benım suan kı tek ıstedıgım dogumdan sonra yuz ustu yatmak cok ozledımmmmmmmmm

vallahi de yaptım biilahi de yaptım oh beeeeee evi süpürdüm sildim balkonumu yıkadım banyo tuvalet temizlendi bi yemek kaldı onu da biraz dinlenip yapcam saolsun eşim hiç zorlamaz yemek konusunda oburdur ne bulsa yerrrr offf belim ağrımış ama temzi oldu evim mis gibi koktuuu

nida bak ne hızlıyımmmmm açlıktan ölcem emme işlerimi yaptım evelallahhh çok da yormadım kendimiiiiii

Evet canim aynen bizde de öyle..Esim ittiriyor artik kalkmak istedigimde...
Yüz üstü yatmak bakalim ne zaman kismet olacak?kaydirigubbakcemile2

Ehh bravo canim benim. ne zaman yaptin bu kadar isi sen ??a.s.

valla 2 arada bi dere de kuzuuuuu hehe napim ben üşengeçimdir ama elim hızlıdırrrr kalkınca bi çırpıda yapıveririm sölemesi ayıp a.s.

SEMA masallah canım benım ben sabahtan berı sadece 2 makıne dondurdum onları astım he bıde yemek yaptım . ve suan belım agrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…