2009 Haziran Anneleri!!

kizlar gece uyurken dönmek benim icin tam bir iskence, her seferinde esim de uyaniyor benim ay ay demelerime..sizde de öyle mi?

yani tuvalete gitmek su içmek geri gelip yastıklarla boğuşmak kolay değil tabi.ama benim eşim uyanmaz kolay kolay.

mrb kızlar
doktorumuzdan geldik
herşey yolundaa
imiş
bebişim hala ters miş ama sorun değil sezeryan olcağı içinnn
sadece benm için ii olmuoo nefes almamı zorlaştırıyo kafası göğsümün altında olunca
suyuda iyiymişşş
gelişimide iimişş
bende 1.5kg almışımmm çok şükür daha 70 i geçmedimmm
bebişim braz minyom yapılı olduğu içn doktorumuzz bi aksilik olmazsa içerde braz daha beslensin die
braz daha geç alcakmış kızımıı
8 ile 10 haziran arası dedi ama bakalımm
kızım içerde sıkılmazda gelmezse eğer
15 gün sonra bidaha gtcezzz
sson kontrolumuz olcakmış sanırım
nstyede o zman alcakmışşş
benden haberler bunlarrr

eline sağlık güle güle temiz temiz otur canım.

masallah canım prensese beklesin tabi bekleyebildigi kadar büyüsün annesinin göbüşünde:CüvCüv:

gözünaydın cnm maşallah bebegine durumu çok güzelmiş...çıtıpıtı güzel bi kız olacaka.s.

maşallah canım bebişine gözün aydın herşeyin yolunda olmasına sevindim.çok şükür herkez iyi haberlerle dönüyor.

Kızlar yengeme 8.mikro uygulaması yapılmıştı son şansıydı yaşı 43 çünkü.bügün sonuç aldı çok iyiymiş sonuç hamileymiş hepiniz dua edin bir aksilik olmasın oda alsın kucağına bebğini biz oğlumla hep dua ediyoruz.lütfen sizlerde dualarınızı esirgemeyin.

masallah canım prensese beklesin tabi bekleyebildigi kadar büyüsün annesinin göbüşünde:CüvCüv:

gözünaydın cnm maşallah bebegine durumu çok güzelmiş...çıtıpıtı güzel bi kız olacaka.s.

maşallah canım bebişine gözün aydın herşeyin yolunda olmasına sevindim.çok şükür herkez iyi haberlerle dönüyor.

Saadetcim gözün aydin, cok sevindim güzel haberlerinea.s.
tşkr ediyorum sağolun kızlarrr
inş hepimiz böle haberlerle geliriz

maşalalh cnm ne gzl demek yeni bi hamiş daha varr
inşşalah sağlıcakla alır kucağına yengen yavrusunu
dualarım onunla :Saruboceq:

gözün aydın canım maaşallah bebişine.büyüsün içerde tabi aceleye gerek yokk.sağlıklı olsunlarda başak bişey istemiyoruz zaten

sadet canım gözün aydın hala oturuyor yani senin kız
maşşallah bebişine inşallah son ana kadar böyle sorunsuz kontroller geçirirsin inşallah
canım bişey sorucam pozisyonu degiştirmedigi içim bizim midemizin altında duydugumuz tepikler senin kasıklarında oluyodur haliyle rahatsızlık veriyormu bu çok

gözünaydın canım
herşeyin iyi olmasına çok sevindim
yanlız merak ettim neden sezeryan olacaksın bir sorununmu var

buarada biraz önce kayınvalidecim ve kayınpederim memelekete gitti 6ay yoklar sonrada biz kendi evimize çıkacağız zaten ekim gibi,

doğumada gelemeyecek sanırsam

çok mutluyum ya
üstümden büyük bir yük kalktı
şimdi huzur zamanı evimi temizletip ,kafamı dinleyerek doğumumu beklicem

kaynanamdan çektiklerimi bilenleriniz var ,hala inanamıyorum kızlar,,,,delikafadulden

gozunaydin saadetcimmm
herseyin yolunda olmasi yeterli masallah kizina
drun en dogru zamanda verir kucagina bebisi cnm
buyusun icerde minik prenses...

havva canım hmen yaptım ki eşim terasa çıkcaktı çıktı şimdi bende size bi bakem dedim pıanrı merak ettim oda iiymiş şimdi artıkın çıkabilirm samsunda hava muhteşemmmm arada bozuyo ama olsunn
çıkar bakalım samsunun miiiiiis gibi havasının tadını
kızlar günaydın.doğuran yok dimi aranızda.bende heran doğum olabilir korkusuyla evde yatıyorum bugün.ne sıkıcı ya evde durmak.
yakında evde olmak çok zevkli olacak canım ama beklemen lazım biraz daha

canım çok güldürdün beni bu krem işe yarıyormu bari merak ettim bak şimdi bende alayım
canım kuaförlerin agdada kullandıkları malzeme spatula tek kullanımlık hem ne kadar çabuk biterse insan o kadar az acı çekiyor

canım yengen hamilemi şimdi çok sevindim ya allah üzmesin bundan sonra .gedinciden sonra insanların birdaha deneyecek halleri kalmıyo ama takdir ettim yengeni . çok saglam bi pisikolojisi varmış gerçekten allah kucagında göstersin bebegini inşallah. çok sevindim inan

kız aman dilini ısır allah nazardan saklasın bebek ugurlu geliyo desene

Canim esinle en sonunda evde yanliz kalabilmenize cokkkkk sevindim...
Bir an evvel siz de cikin evinize ,bebisinizle huzurlu oturun insallah...:Saruboceq:

Insallah hersey yolunda gider yengenin hamileliginde, dualarim kendisiyle...

oyyyy yesinler onu tersmi duruyo kıs ne zormuş öleeee anlatıyolardı allah sabır versin bayağı rahatsız eder ama sağlıklı olsundaa gerisi boş sana da maşallah sadoşum az almışsın kiloo ii bak 15 gün sonra yine gitcennn benim üstüme 2 kez gitmiş olcannnnn of anam off

nst için bende çok heyecanlıyım nedense çok merak ediyorummm

eline sağlık güle güle temiz temiz otur canım.

saol vildancımmm üstümden yük kalktı vallahikaydirigubbakcemile2

canım gözün aydın ne diyim senin adına çok sevindim aynı evde çok zor yaa bilirim bi oh demişsindirrrrrr hadi ne diyim canım rabbim gönlüne göre verdiii

kız aman dilini ısır allah nazardan saklasın bebek ugurlu geliyo desene

dilimide ısırdım ,popomuda kaşıdımkaydirigubbakcemile3 amman allah korusun nazarlardan

Canim esinle en sonunda evde yanliz kalabilmenize cokkkkk sevindim...
Bir an evvel siz de cikin evinize ,bebisinizle huzurlu oturun insallah...:Saruboceq:
inşallah canım allahım bebeğimizin yüzü suyu hürmetine yardım etsin bize,sadece eşimle bebeğimle kimseye muhtaç olmadan huzurlu bir hayat istiyorum:Saruboceq:

canım gözün aydın ne diyim senin adına çok sevindim aynı evde çok zor yaa bilirim bi oh demişsindirrrrrr hadi ne diyim canım rabbim gönlüne göre verdiii[/QUOTE]

hemde ne ohhhhhhhhhhhhhh
allahım bundan sonra aynı evde 2gece üstüste geçirmesin,
öylesine bıktım,yoruldumki anlatamam
inşallah hayırlısıyla ogünler geride kaldı

bende geldim dr dan kızlar bebişimin kilosunu falan ögrenemedim hatta ekranı çevirmedi bile göremedim kızımıklava: bende cevir demedim zaten 1 hafta sonra devlet h. ile özele gitcem. haftasıyla uyumlu hersey normal dedi.nts ye girdim oda normalmiş normal ne demek oluyosa acıklaması yok tabiki sinir sey:mymeka: tahlillerimi yaptırdım sonuçlarını yarın alıcam bi daha da gitmeyecegim askeri hastaneye.
alışveriş yaptık kızımın küvetini falan aldık yazlıklar cıktı kendime elbise falan aldım moralim düzeldi inş. kızımın nasıl oldugunu haftaya cuma falan ögrenecegim

Aysecim gözün aydin, hersey normal dediyse cok iyi sevindim...
NTS `nin normal olmasi demek ,senin henüz dogum sancilarinin olmamasi ve bebisinin de kalp atislarinin gayet güzel olmasi demek canim..Benim doktor da gecen sefer ultrasonla bile bakmadi...Tekrar gözün aydin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…