kizlar gece uyurken dönmek benim icin tam bir iskence, her seferinde esim de uyaniyor benim ay ay demelerime..sizde de öyle mi?
vallahi de yaptım biilahi de yaptım oh beeeeee evi süpürdüm sildim balkonumu yıkadım banyo tuvalet temizlendi bi yemek kaldı onu da biraz dinlenip yapcam saolsun eşim hiç zorlamaz yemek konusunda oburdur ne bulsa yerrrr offf belim ağrımış ama temzi oldu evim mis gibi koktuuu
mrb kızlar
doktorumuzdan geldik
herşey yolundaa
imiş
bebişim hala ters miş ama sorun değil sezeryan olcağı içinnn
sadece benm için ii olmuoo nefes almamı zorlaştırıyo kafası göğsümün altında olunca
suyuda iyiymişşş
gelişimide iimişş
bende 1.5kg almışımmm çok şükür daha 70 i geçmedimmm
bebişim braz minyom yapılı olduğu içn doktorumuzz bi aksilik olmazsa içerde braz daha beslensin die
braz daha geç alcakmış kızımıı
8 ile 10 haziran arası dedi ama bakalımm
kızım içerde sıkılmazda gelmezse eğer
15 gün sonra bidaha gtcezzz
sson kontrolumuz olcakmış sanırım
nstyede o zman alcakmışşş
benden haberler bunlarrr
[color="ındigo"]mrb kızlar
doktorumuzdan geldik
herşey yolundaa
imiş
sadece benm için ii olmuoo nefes almamı zorlaştırıyo kafası göğsümün altında olunca
suyuda iyiymişşş
gelişimide iimişş
bebişim braz minyom yapılı olduğu içn doktorumuzz bi aksilik olmazsa içerde braz daha beslensin die
benden haberler bunlarrr[/color]
masallah canım prensese beklesin tabi bekleyebildigi kadar büyüsün annesinin göbüşünde:CüvCüv:
gözünaydın cnm maşallah bebegine durumu çok güzelmiş...çıtıpıtı güzel bi kız olacaka.s.
maşallah canım bebişine gözün aydın herşeyin yolunda olmasına sevindim.çok şükür herkez iyi haberlerle dönüyor.
tşkr ediyorum sağolun kızlarrrSaadetcim gözün aydin, cok sevindim güzel haberlerinea.s.
Kızlar yengeme 8.mikro uygulaması yapılmıştı son şansıydı yaşı 43 çünkü.bügün sonuç aldı çok iyiymiş sonuç hamileymiş hepiniz dua edin bir aksilik olmasın oda alsın kucağına bebğini biz oğlumla hep dua ediyoruz.lütfen sizlerde dualarınızı esirgemeyin.
mrb kızlar
doktorumuzdan geldik
herşey yolundaa
imiş
suyuda iyiymişşş
gelişimide iimişş
benden haberler bunlarrr
mrb kızlar
doktorumuzdan geldik
herşey yolundaa
imiş
suyuda iyiymişşş
gelişimide iimişş
benden haberler bunlarrr
çıkar bakalım samsunun miiiiiis gibi havasının tadınıhavva canım hmen yaptım ki eşim terasa çıkcaktı çıktı şimdi bende size bi bakem dedim pıanrı merak ettim oda iiymiş şimdi artıkın çıkabilirm samsunda hava muhteşemmmm arada bozuyo ama olsunn
yakında evde olmak çok zevkli olacak canım ama beklemen lazım biraz dahakızlar günaydın.doğuran yok dimi aranızda.bende heran doğum olabilir korkusuyla evde yatıyorum bugün.ne sıkıcı ya evde durmak.
KISLAR GEÇEN HAFTA DOKTORA GİTTİGİMDE ŞU AGDA YAPARKEN KULLANILAN KREM VARYA EMLA DOKTORA ONU YAZDIRAYIM DEDİM MUAYENEM BİTTİ DOKTORA EMLA DİYE Bİ KREMVAR HAMİLELİKTE SAKINCALI OLURMU DİYE SORDUM DOKTOR OLABİLİR DEDİ BİDE NE İÇİN KULLANICAKSIN SEN ONU DİYE SORMASINMI :1shok:AHA HADİ BAKALIM NE CVP VERİCEN UTANA SIKILA AGDA İÇİN DEDİMDOKTORDA YOK GEREK YOK DEDİ ŞİMDİ BU YOK GEREK YOK LAFI KREME GEREK YOK ÖYLE HALLET DEMEK Mİ OLUYO YOKSA AGDAYA GEREK YOK BENİM İÇİN FARKETMEZ ANLAMINA MI GELİYO:roflol::roflol: GÜLSEM Mİ AGLASAM MI HAMİLE KADIN NE İÇİN SORAR ANASTEZİ KREMİNİ HERHALDE BİRİNİ UYUŞTURUP KESMİYCEZ DİMİ :dilcikar: BU DOKTORLARIDA ANLAMAK ZOR.SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM
canım kuaförlerin agdada kullandıkları malzeme spatula tek kullanımlık hem ne kadar çabuk biterse insan o kadar az acı çekiyorcemrecım ben kendım yaptım valla evımde bıraz uzun surdu ama tertemız oldu :ecrin_bebek: kuafore gıtmeye cesaretım yok orda cabuk cabuk yapıolar bıde surduklerı spatuladan bezden mıkrop kaparım allah korusun oyusden evımde kendım yaptım
MERHABA CANIM NASILSIN.TANIDIN MI ? ALLAH SİZEDE BU GÜNLERİ NASİP KISMET ETSİN.BİZLER TABİKİ DUA EDİYORUZ ETMEZMİYİZ ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.BENİM YENGEM 8.MİKRO UYGULAMASINI YAPTIRDI OĞLUMLA ETTİĞİMİZ DUALAR KABUL OLDU.BETA HCG SONUCU ÇOK İYİ ÇIKMIŞ. İNŞALLAH SENİN İÇİNDE ETTİĞİMŞZ DUALAR KABUL OLUR.:Saruboceq:EN KISA ZAMANDA SENDE ANNİŞLER KERVANINA.
buarada biraz önce kayınvalidecim ve kayınpederim memelekete gitti 6ay yoklar sonrada biz kendi evimize çıkacağız zaten ekim gibi,
doğumada gelemeyecek sanırsam
çok mutluyum ya
üstümden büyük bir yük kalktı
şimdi huzur zamanı evimi temizletip ,kafamı dinleyerek doğumumu beklicem
kaynanamdan çektiklerimi bilenleriniz var ,hala inanamıyorum kızlar,,,,delikafadulden
buarada biraz önce kayınvalidecim ve kayınpederim memelekete gitti 6ay yoklar sonrada biz kendi evimize çıkacağız zaten ekim gibi,
çok mutluyum ya
kaynanamdan çektiklerimi bilenleriniz var ,hala inanamıyorum kızlar,,,,delikafadulden
Kızlar yengeme 8.mikro uygulaması yapılmıştı son şansıydı yaşı 43 çünkü.bügün sonuç aldı çok iyiymiş sonuç hamileymiş hepiniz dua edin bir aksilik olmasın oda alsın kucağına bebğini biz oğlumla hep dua ediyoruz.lütfen sizlerde dualarınızı esirgemeyin.
mrb kızlar
doktorumuzdan geldik
herşey yolundaa
imiş
suyuda iyiymişşş
gelişimide iimişş
benden haberler bunlarrr
eline sağlık güle güle temiz temiz otur canım.
çok mutluyum ya
kız aman dilini ısır allah nazardan saklasın bebek ugurlu geliyo desene
inşallah canım allahım bebeğimizin yüzü suyu hürmetine yardım etsin bize,sadece eşimle bebeğimle kimseye muhtaç olmadan huzurlu bir hayat istiyorum:Saruboceq:Canim esinle en sonunda evde yanliz kalabilmenize cokkkkk sevindim...
Bir an evvel siz de cikin evinize ,bebisinizle huzurlu oturun insallah...:Saruboceq:
bende geldim dr dan kızlar bebişimin kilosunu falan ögrenemedim hatta ekranı çevirmedi bile göremedim kızımıklava: bende cevir demedim zaten 1 hafta sonra devlet h. ile özele gitcem. haftasıyla uyumlu hersey normal dedi.nts ye girdim oda normalmiş normal ne demek oluyosa acıklaması yok tabiki sinir sey:mymeka: tahlillerimi yaptırdım sonuçlarını yarın alıcam bi daha da gitmeyecegim askeri hastaneye.
alışveriş yaptık kızımın küvetini falan aldık yazlıklar cıktı kendime elbise falan aldım moralim düzeldi inş. kızımın nasıl oldugunu haftaya cuma falan ögrenecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?