bende geldim dr dan kızlar bebişimin kilosunu falan ögrenemedim hatta ekranı çevirmedi bile göremedim kızımıklava: bende cevir demedim zaten 1 hafta sonra devlet h. ile özele gitcem. haftasıyla uyumlu hersey normal dedi.nts ye girdim oda normalmiş normal ne demek oluyosa acıklaması yok tabiki sinir sey:mymeka: tahlillerimi yaptırdım sonuçlarını yarın alıcam bi daha da gitmeyecegim askeri hastaneye.
alışveriş yaptık kızımın küvetini falan aldık yazlıklar cıktı kendime elbise falan aldım moralim düzeldi inş. kızımın nasıl oldugunu haftaya cuma falan ögrenecegim
Aysecim gözün aydin, hersey normal dediyse cok iyi sevindim...
NTS `nin normal olmasi demek ,senin henüz dogum sancilarinin olmamasi ve bebisinin de kalp atislarinin gayet güzel olmasi demek canim..Benim doktor da gecen sefer ultrasonla bile bakmadi...Tekrar gözün aydin...
gözün aydın canım.en azından iyi olduğunu biliyosun.bende nst ye girdim bugün banada normal dediler.açıklaması yok.bedava olunca böle oluyo galiba.benimki güya aynı doktor.özeldede ona gidiyorum orada farklı davranıyo hastanede farklı.herşey para mı ne...
aynen öyle canım herşey para malesef naparsın işte ama daha farklı davranabilirler sonuçta yapabiliyorlar insanlıklarına kalmış biraz
evet canım dr la alakalı burdakileri bırak aksamı öğleden sonra bulamazsın bülent bey var o iyi ama her zaman olmuyo dogumları o yaptırıyo çünkü artık gitmeyecegim devlete gidecegim zaten dogumda devlette olacak normal dogum göründüğü içinsaadet canım gözün aydınnn herşey yolunda ne güsel 8 hazirana ertelendi hee
bizimki erkenmi acabaya 3 haziran dedi bizee pazrtesi doktora gittiğime sorayım bakimm
ayşecim canım gözünaydın seninde nie öle yapıyolarki bende askeri hastaneye gidiyorum ama doktorum öle ilgiliki anlatamam akşam 20:00 de bile kontrole gittiğim oluyo birazda doktorun insanlığınla alakalı yaa
hadi gözün aydın sadocummm maşallah pıtırcığına inşallah hep bööle akıllı olur annesii benimde sezeryan olursa o tarihlerde dedi sadocumm hadi bakalım hayırlısımrb kızlar
doktorumuzdan geldik
herşey yolundaa
imiş
bebişim hala ters miş ama sorun değil sezeryan olcağı içinnn
sadece benm için ii olmuoo nefes almamı zorlaştırıyo kafası göğsümün altında olunca
suyuda iyiymişşş
gelişimide iimişş
bende 1.5kg almışımmm çok şükür daha 70 i geçmedimmm
bebişim braz minyom yapılı olduğu içn doktorumuzz bi aksilik olmazsa içerde braz daha beslensin die
braz daha geç alcakmış kızımıı
8 ile 10 haziran arası dedi ama bakalımm
kızım içerde sıkılmazda gelmezse eğer
15 gün sonra bidaha gtcezzz
sson kontrolumuz olcakmış sanırım
nstyede o zman alcakmışşş
benden haberler bunlarrr
tatlışım maşallah senin minnoşunada canımm çok sevindim iyi olmalarına minikkuşların canım hiç meraketme ben şırnaktaykende askeri hastaneye gidiyodum yaa adam akafa atasım geliyodu ekranı çeviriyodu kendine beyfendi ultrasonla biyandan bakıyo kendi kendine sende bekliyosun bişey dert diye anaaaaam adam birden kapatıp çıkıyo neye uğradığımı şaşırıyodum en son bir kapıdan çıkarken hmm iyi iyi diyordu gerizekalı aptal ve bunlar asteğmen askerliğini yapıyolar binbaşı doktorlar bile daha sevecen biliyomusun bunların havası ne ben anlamıyorum yani sonrada niye özele gidiyosun burda doktor yokmu diye tafra yapıyolar ilaç yazmıyolar sen bana iyi davran ben sana gelim dimi amaa amaan boşver yaa parayı veren düdüğü çalıyor canım napalım verelimde bare adam gibi muamele görelimm bende yarın nst ye giriyorum buarada ilk defaaabende geldim dr dan kızlar bebişimin kilosunu falan ögrenemedim hatta ekranı çevirmedi bile göremedim kızımıklava: bende cevir demedim zaten 1 hafta sonra devlet h. ile özele gitcem. haftasıyla uyumlu hersey normal dedi.nts ye girdim oda normalmiş normal ne demek oluyosa acıklaması yok tabiki sinir sey:mymeka: tahlillerimi yaptırdım sonuçlarını yarın alıcam bi daha da gitmeyecegim askeri hastaneye.
alışveriş yaptık kızımın küvetini falan aldık yazlıklar cıktı kendime elbise falan aldım moralim düzeldi inş. kızımın nasıl oldugunu haftaya cuma falan ögrenecegim
kızlar ya bende çok mu yedim ne zor attım wc ye kendimiiii çıkarttım ne yediysem çok zorlanmadım ama oğlum rahatsız oldu sanırım kıpraşıp duruyoooo bişe olmaz dimiiiiiiikarnım hiç zorlanmadı da korktum yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?