kıs delü didoşşş ben kustum diyom sen ne anlıyon delüüüüüüüü gözlerindemi şişti anacımmmm ne alemsin güldürdün beni bu haldeeeee
gözün aydın canım maaşallah bebişine.büyüsün içerde tabi aceleye gerek yokk.sağlıklı olsunlarda başak bişey istemiyoruz zaten
tşkr ederim kızlarrrsadet canım gözün aydın hala oturuyor yani senin kız
maşşallah bebişine inşallah son ana kadar böyle sorunsuz kontroller geçirirsin inşallah
canım bişey sorucam pozisyonu degiştirmedigi içim bizim midemizin altında duydugumuz tepikler senin kasıklarında oluyodur haliyle rahatsızlık veriyormu bu çok
sağol cnmgözünaydın canım
herşeyin iyi olmasına çok sevindim
yanlız merak ettim neden sezeryan olacaksın bir sorununmu var
gozunaydin saadetcimmm
herseyin yolunda olmasi yeterli masallah kizina
drun en dogru zamanda verir kucagina bebisi cnm
buyusun icerde minik prenses...
sğlun kızlar a.s.
oyyyy yesinler onu tersmi duruyo kıs ne zormuş öleeee anlatıyolardı allah sabır versin bayağı rahatsız eder ama sağlıklı olsundaa gerisi boş sana da maşallah sadoşum az almışsın kiloo ii bak 15 gün sonra yine gitcennn benim üstüme 2 kez gitmiş olcannnnn of anam off
nst için bende çok heyecanlıyım nedense çok merak ediyorummm
saol vildancımmm üstümden yük kalktı vallahikaydirigubbakcemile2
canım gözün aydın ne diyim senin adına çok sevindim aynı evde çok zor yaa bilirim bi oh demişsindirrrrrr hadi ne diyim canım rabbim gönlüne göre verdiii
sennde gözün aydın maş. kızına cnmmmbende geldim dr dan kızlar bebişimin kilosunu falan ögrenemedim hatta ekranı çevirmedi bile göremedim kızımıklava: bende cevir demedim zaten 1 hafta sonra devlet h. ile özele gitcem. haftasıyla uyumlu hersey normal dedi.nts ye girdim oda normalmiş normal ne demek oluyosa acıklaması yok tabiki sinir sey:mymeka: tahlillerimi yaptırdım sonuçlarını yarın alıcam bi daha da gitmeyecegim askeri hastaneye.
alışveriş yaptık kızımın küvetini falan aldık yazlıklar cıktı kendime elbise falan aldım moralim düzeldi inş. kızımın nasıl oldugunu haftaya cuma falan ögrenecegim
sğl cnmmm ya sorma cnm ertelendi tarihimizzzz hayırlısı olsun artıkkksaadet canım gözün aydınnn herşey yolunda ne güsel 8 hazirana ertelendi hee
bizimki erkenmi acabaya 3 haziran dedi bizee pazrtesi doktora gittiğime sorayım bakimm
ayşecim canım gözünaydın seninde nie öle yapıyolarki bende askeri hastaneye gidiyorum ama doktorum öle ilgiliki anlatamam akşam 20:00 de bile kontrole gittiğim oluyo birazda doktorun insanlığınla alakalı yaa
mavişimmmmm daha çok var kısss deliii sen daha ortada sayılırsın biz ne edek ha doğurduk ha doğurcazzzzz korkma kuzu allah yardım eder bi şekildeeee
selam haziran anneleri sizlerde artık sona yaklaşıyorsunuz hayırlısıyla allah hepimizi kurtarsın ama ben çok korkuyorum günler yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum
aleykümselam mavişcim kız artık bende korku morku kalmadı biran evvel bu durumun bitmesini bütün vücudumun inip bir balon gibi sönmesini minnoşumuda kucağıma almayı istiyorum hergün sabah seviniyom valla birgün daha bitti diye yaaa ayaklarımı görsen sende biran evvel doğurmak istersin kuzucukkaydirigubbakcemile3
ay allahım ya delü seviyom seni ben a.s. ii bakalımmmmm bağırsak hareketlerindende rahatsız olsun paşa oh valla herşeyi kontrol altına aldılar şimdidennn
ayy canım sayılı gün çabuk geçiyor evet ya hamile kaldık kalamadık ne zaman kalcaz derken doğuruyon valla hayırlısıyla inş. allah kurtaracak hepimizi benim bebişinde cinsiyeti artık kesinleşti tosun paşa geliyor hayırlısıyla. canım sen normal doğummu istiyorsun
aleykümselam mavişcim kız artık bende korku morku kalmadı biran evvel bu durumun bitmesini bütün vücudumun inip bir balon gibi sönmesini minnoşumuda kucağıma almayı istiyorum hergün sabah seviniyom valla birgün daha bitti diye yaaa ayaklarımı görsen sende biran evvel doğurmak istersin kuzucukkaydirigubbakcemile3
yaa ayakların o kadar kötümü yani off :1shok:ya ben ne yapıcam bakalım sıcaklar bastırmaya başladı bu şişkolukla her tarafım şişer benimde-tatlicadiarzu-
maşallahhh canım allah tamamına erdirsinnn daha dur hemen ne öle doğurmak falan senin daha ii günlerin kuzu gez toz ohhhhh rahat rahattt
ben normal istiyom şu an bi engelde yok ama bakalım nasip allah hayırlısını nasip etsin diyorummm anam hiç de korkmuyom valla zamanı dolsunda oğluşumu kucağıma alim istiyommm
kendine ii bak şeker
dimi didoşum yaaaaa doğsunlarda sevelim artıkın ama benim daha epeyyy bi varrr zaman kadar bi dünya işde varrr onlar bitsin öle gelsin bıdıkk
sagol sadetcim seninde gözün aydın canım
sğl ayşecim
sema sen bi ara istersen pınarııı
didem kuzummm kıyamam sana canım ayaklarına tuzlu su yap biraz ii gelirrr
deme öle canım ya zamanında gelsinnn yavrunn..
az kaldı sabır sona geldik sen bence kilo flan almadın hep vücudun ödem yaptı doğumdan sonra bak dönersin canım eski kilona nerden biliyon dicenn
benim arkadaşımda senin gibi çok şişti hatta senden belki daha beter ayakları şişerdi şişlikten tırnakları batık olurdu heryeri balon gibiydi bi doğurdu 20 gün sonra fısss die indii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?