2009 Haziran Anneleri!!

ay allahım ya delü seviyom seni ben a.s. ii bakalımmmmm bağırsak hareketlerindende rahatsız olsun paşa oh valla herşeyi kontrol altına aldılar şimdidennn

gözün aydın canım maaşallah bebişine.büyüsün içerde tabi aceleye gerek yokk.sağlıklı olsunlarda başak bişey istemiyoruz zaten

tşkr ederim kızlarrr
havvacım evet cnm benim tepiklerr resmen vajinamın orda oluooo yani üstündee ve içim bi hoş oluoo durmadan wc ihtiyacı duyuyorummm kafada sağda göğsümün altında kaburgama batırıp batırıp duruo cimcimemm
ama nefes alamıyorum ve çok zorlanıyorummm

gözünaydın canım
herşeyin iyi olmasına çok sevindim
yanlız merak ettim neden sezeryan olacaksın bir sorununmu var
sağol cnm
cnm ben omurga kemiğimden ameliyatlıyım skolyoz ameliyatlıyım sırtımda 14 tane platin var
bunun için sezeryan olucammm

gozunaydin saadetcimmm
herseyin yolunda olmasi yeterli masallah kizina
drun en dogru zamanda verir kucagina bebisi cnm
buyusun icerde minik prenses...

sğlun kızlar a.s.
sennde gözün aydın maş. kızına cnmmm
sğl cnmmm ya sorma cnm ertelendi tarihimizzzz hayırlısı olsun artıkkk

kızlar ya bu pınar sabahtan beri girmedi haberi olan var mı ?????? arayıp konuşan falan yoksa ben arayim kuzumu

mavişimmmmm daha çok var kısss deliii sen daha ortada sayılırsın biz ne edek ha doğurduk ha doğurcazzzzz korkma kuzu allah yardım eder bi şekildeeee

ayy canım sayılı gün çabuk geçiyor evet ya hamile kaldık kalamadık ne zaman kalcaz derken doğuruyon valla hayırlısıyla inş. allah kurtaracak hepimizi benim bebişinde cinsiyeti artık kesinleşti tosun paşa geliyor hayırlısıyla. canım sen normal doğummu istiyorsun

aynen didoş ya buda aynysını yapıyo özele gidiyo musun git bence daha detaylı ögrenirsin dedi bende gidiyorum dedim ne diyo dedi bende iyi normal oldugunu söylüo dedim evet bencede normal dedi.saka gibi ya

selam haziran anneleri sizlerde artık sona yaklaşıyorsunuz hayırlısıyla allah hepimizi kurtarsın ama ben çok korkuyorum günler yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum

aleykümselam mavişcim kız artık bende korku morku kalmadı biran evvel bu durumun bitmesini bütün vücudumun inip bir balon gibi sönmesini minnoşumuda kucağıma almayı istiyorum hergün sabah seviniyom valla birgün daha bitti diye yaaa ayaklarımı görsen sende biran evvel doğurmak istersin kuzucukkaydirigubbakcemile3

yaa ayakların o kadar kötümü yani off :1shok:ya ben ne yapıcam bakalım sıcaklar bastırmaya başladı bu şişkolukla her tarafım şişer benimde-tatlicadiarzu-

ay allahım ya delü seviyom seni ben a.s. ii bakalımmmmm bağırsak hareketlerindende rahatsız olsun paşa oh valla herşeyi kontrol altına aldılar şimdidennn

bende seviyom kız seni tombulkuşşşa.s.a.s. hah bunları öğren işte fazla hareket etmesin bağırsırıklar ee nede olsa bebişlerde bir insan dimi herkesin bir tahammülü var yani anne manne ama biyere kadar delikafadulden neyse tamam sustum

maşallahhh canım allah tamamına erdirsinnn daha dur hemen ne öle doğurmak falan senin daha ii günlerin kuzu gez toz ohhhhh rahat rahattt

ben normal istiyom şu an bi engelde yok ama bakalım nasip allah hayırlısını nasip etsin diyorummm anam hiç de korkmuyom valla zamanı dolsunda oğluşumu kucağıma alim istiyommm

kendine ii bak şeker

dimi didoşum yaaaaa doğsunlarda sevelim artıkın ama benim daha epeyyy bi varrr zaman kadar bi dünya işde varrr onlar bitsin öle gelsin bıdıkk

yaa ayakların o kadar kötümü yani off :1shok:ya ben ne yapıcam bakalım sıcaklar bastırmaya başladı bu şişkolukla her tarafım şişer benimde-tatlicadiarzu-

aynen ööle canım keşke resmini çekip yollasam buraya ama rütük gibi forumu kapatırlar tatlışş o yüzden boşver sen sadece bir devenin ayaklarını düşün bu sana yeterkaydirigubbakcemile3 valla sende benim gibi tontişsen ayvayı yedin kuzucuk sööliyim gerçi herkesinde şişmiyo böyle ama yinede dikkatet

he valla semocan sizin daha işler var demi ayyy zor kız hakkaten ben valla bıraktım geldim evi ne halde Allah bilir çocukcağız pisliğin içine gitcek valla resmen kociş temizliyo arada ama yine nolcak onun temizliğinden ben ööle ihsoş beyin
gelmesini beklediğim için sıkıntı basıyo artık

kız semo inan sırf bu yüzden sezeryan bile yapmayı düşünüyom varya sırf artık bitsin diye çok şiştim ben bildiğin gibi değil minikkuş

anaaam kız bugün yaprağın dökümü yokmıydıııııı vııyyyyy ozaman behlül kaçar tombişler gerçi daha özet oluyo sanırım ama du bakalım ayyy kocişte eve arkadaşlarını toplamış maç izliceklermiş ev tamamen gitti artık hiç umut yokk:1no2:

didem kuzummm kıyamam sana canım ayaklarına tuzlu su yap biraz ii gelirrr
deme öle canım ya zamanında gelsinnn yavrunn..
az kaldı sabır sona geldik sen bence kilo flan almadın hep vücudun ödem yaptı doğumdan sonra bak dönersin canım eski kilona nerden biliyon dicenn
benim arkadaşımda senin gibi çok şişti hatta senden belki daha beter ayakları şişerdi şişlikten tırnakları batık olurdu heryeri balon gibiydi bi doğurdu 20 gün sonra fısss die indii

gerçekmiiiiiayy inşallah canım yaaa ama hakkaten bencede ben su topladım çünkü inan hiç normal değilim yani görsen kilo gibi durmuyo hatta göbişim bile balon gibi duruyo ayaklarımda inan arkadaşınınki gibi dün ayakkabıcı inanamadı ayaklarıma bukadar nasıl şişmiş diye inşallah geçer yaaa çok üzülüyoom bebişimde zamanında gelsin tabiki ben onu kızdırmak için söölüyoommdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…