kız semo inan sırf bu yüzden sezeryan bile yapmayı düşünüyom varya sırf artık bitsin diye çok şiştim ben bildiğin gibi değil minikkuş
sğl ayşecim
sema sen bi ara istersen pınarııı
anaaam kız bugün yaprağın dökümü yokmıydıııııı vııyyyyy ozaman behlül kaçar tombişler gerçi daha özet oluyo sanırım ama du bakalım ayyy kocişte eve arkadaşlarını toplamış maç izliceklermiş ev tamamen gitti artık hiç umut yokk:1no2:
hadi gözün aydın sadocummm maşallah pıtırcığına inşallah hep bööle akıllı olur annesii benimde sezeryan olursa o tarihlerde dedi sadocumm hadi bakalım hayırlısı
tatlışım maşallah senin minnoşunada canımm çok sevindim iyi olmalarına minikkuşların canım hiç meraketme ben şırnaktaykende askeri hastaneye gidiyodum yaa adam akafa atasım geliyodu ekranı çeviriyodu kendine beyfendi ultrasonla biyandan bakıyo kendi kendine sende bekliyosun bişey dert diye anaaaaam adam birden kapatıp çıkıyo neye uğradığımı şaşırıyodum en son bir kapıdan çıkarken hmm iyi iyi diyordu gerizekalı aptal ve bunlar asteğmen askerliğini yapıyolar binbaşı doktorlar bile daha sevecen biliyomusun bunların havası ne ben anlamıyorum yani sonrada niye özele gidiyosun burda doktor yokmu diye tafra yapıyolar ilaç yazmıyolar sen bana iyi davran ben sana gelim dimi amaa amaan boşver yaa parayı veren düdüğü çalıyor canım napalım verelimde bare adam gibi muamele görelimm bende yarın nst ye giriyorum buarada ilk defaaa
kız semocan tuvaletten sonra bizim ihsoşta çok oynuyo tatlış bağırsak hareketlerinden etkileniyo sanırım yavrucaklar noluyo dibimizde diyeeeeee:1shok:kaydirigubbakcemile3 bişey yok yani meraketme kuzucuk bende accayip yemeye başladım yine doymuyorum nolcak bilmiyorum nefes alamıyorum artık
evet tatlış mecbur ööle olcak yaparım ben yaa inşallah ozamana manevra gücü yerinde seksi bir kadın olcam sonuçtakaydirigubbakcemile3 balerina gibi yaparım işleri alimAllah tatlışşkıs delü manyak bekle az kaldı yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin sabır cicim napcan herkesin farklı bi derdi varrrrr
evet veet ben bi arimmm du bakalımmm
hımm o zaman senin gelceğine yakın temizletsin evi birilerine canım sen nasıl yapcan kiii gerçi oğluş dışarda olunca kolay olurda ne bilimm
heh cnm şimdi gördüm kus bakma kaynamış arada
sağol cnmmm
desene dünürr ayı tarihlerde doğururuz belkiiii kaydirigubbakcemile5
ben kaçtım malum dizi var kmse tutamaz beni burda hehe :)))))))
maş cnm yavrunaaaaıyı aksamlar tombişler benım kontlm güzel gectı bugun.kızım terstı dogum kanalına gırmıs yanı normal dogum dedı dr.7 hazırandan sonra bekle dedı.ben hep 21 hazıran dıyordum dr öyle deyınce bır heyecan yaptımkı anlatamam.mınık pıtırcıgım 2500 kıloymus cok ırı bebek olmayacak ama 3500 kılo dogar dedı.kızımın bacak boyu cok uzunmus basketcı yapın sız bu kızı dediiii.benden haberle bukadar canlarım...
kızlar pınar iiymiş temizlik vardı ya evlerinde kocasıyla yazlık kışlık olaylarını da halletmiş hali kalmamışş slm söledi sizede
maş cnm yavrunaaaa
gözün aydın senndeee
sagol canım hayırlısı artık .epey azaldı günlerımız yaa rabbım saglıcakla yavrularımızı kucagımıza almayı nasıp etsın..
buarada biraz önce kayınvalidecim ve kayınpederim memelekete gitti 6ay yoklar sonrada biz kendi evimize çıkacağız zaten ekim gibi,
doğumada gelemeyecek sanırsam
çok mutluyum ya
üstümden büyük bir yük kalktı
şimdi huzur zamanı evimi temizletip ,kafamı dinleyerek doğumumu beklicem
kaynanamdan çektiklerimi bilenleriniz var ,hala inanamıyorum kızlar,,,,delikafadulden
kızlar ya bu pınar sabahtan beri girmedi haberi olan var mı ?????? arayıp konuşan falan yoksa ben arayim kuzumu
ıyı aksamlar tombişler benım kontlm güzel gectı bugun.kızım terstı dogum kanalına gırmıs yanı normal dogum dedı dr.7 hazırandan sonra bekle dedı.ben hep 21 hazıran dıyordum dr öyle deyınce bır heyecan yaptımkı anlatamam.mınık pıtırcıgım 2500 kıloymus cok ırı bebek olmayacak ama 3500 kılo dogar dedı.kızımın bacak boyu cok uzunmus basketcı yapın sız bu kızı dediiii.benden haberle bukadar canlarım...
diziciler kacinnn bakalimmm
mrb kızlar
doktorumuzdan geldik
herşey yolundaa
imiş
bebişim hala ters miş ama sorun değil sezeryan olcağı içinnn
sadece benm için ii olmuoo nefes almamı zorlaştırıyo kafası göğsümün altında olunca
suyuda iyiymişşş
gelişimide iimişş
bende 1.5kg almışımmm çok şükür daha 70 i geçmedimmm
bebişim braz minyom yapılı olduğu içn doktorumuzz bi aksilik olmazsa içerde braz daha beslensin die
braz daha geç alcakmış kızımıı
8 ile 10 haziran arası dedi ama bakalımm
kızım içerde sıkılmazda gelmezse eğer
15 gün sonra bidaha gtcezzz
sson kontrolumuz olcakmış sanırım
nstyede o zman alcakmışşş
benden haberler bunlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?