2009 Haziran Anneleri!!

kız semo inan sırf bu yüzden sezeryan bile yapmayı düşünüyom varya sırf artık bitsin diye çok şiştim ben bildiğin gibi değil minikkuş

kıs delü manyak bekle az kaldı yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin sabır cicim napcan herkesin farklı bi derdi varrrrr
sğl ayşecim

sema sen bi ara istersen pınarııı

evet veet ben bi arimmm du bakalımmm

hımm o zaman senin gelceğine yakın temizletsin evi birilerine canım sen nasıl yapcan kiii gerçi oğluş dışarda olunca kolay olurda ne bilimm

heh cnm şimdi gördüm kus bakma kaynamış arada
sağol cnmmm
desene dünürr ayı tarihlerde doğururuz belkiiii kaydirigubbakcemile5

evet tatlış mecbur ööle olcak yaparım ben yaa inşallah ozamana manevra gücü yerinde seksi bir kadın olcam sonuçtakaydirigubbakcemile3 balerina gibi yaparım işleri alimAllah tatlışş
heh cnm şimdi gördüm kus bakma kaynamış arada
sağol cnmmm
desene dünürr ayı tarihlerde doğururuz belkiiii kaydirigubbakcemile5

önemli diil minikkuş hee bakalım kız belki ööle olur bizim ihsoş bey bööle tıkınmaya devam ederse o tarihlerde olcak sanırımkaydirigubbakcemile3

ıyı aksamlar tombişler benım kontlm güzel gectı bugun.kızım terstı dogum kanalına gırmıs yanı normal dogum dedı dr.7 hazırandan sonra bekle dedı.ben hep 21 hazıran dıyordum dr öyle deyınce bır heyecan yaptımkı anlatamam.mınık pıtırcıgım 2500 kıloymus cok ırı bebek olmayacak ama 3500 kılo dogar dedı.kızımın bacak boyu cok uzunmus basketcı yapın sız bu kızı dediiii.benden haberle bukadar canlarım...

kızlar pınar iiymiş temizlik vardı ya evlerinde kocasıyla yazlık kışlık olaylarını da halletmiş hali kalmamışş slm söledi sizede

maş cnm yavrunaaaa
gözün aydın senndeee
kızlar pınar iiymiş temizlik vardı ya evlerinde kocasıyla yazlık kışlık olaylarını da halletmiş hali kalmamışş slm söledi sizede

aleykulm selam
hadi ben kaçarrrrrrrrr

maşallah alhancım kızına akıllı bıdık girmiş yolunaaa afferin onaaaaaaa takmayalım artık kiloları falan sağlıklı olsunlarda mühim değill

ii aman gidin valla sadoşun zoruyla izliyom şu diziyi heee kimse olmuyo kk da neyse bende kaçar o zamannnn

ay canım benım..
hadı gozun aydın dıyım bari ...
kaynanandan ne cektın ben hıc okumadım denk gelmedı ama hepsı aynı sekerım kaydirigubbakcemile2

kızlar ya bu pınar sabahtan beri girmedi haberi olan var mı ?????? arayıp konuşan falan yoksa ben arayim kuzumu

Canim Pinarcigimla ben de konustum bugün, isleri vardi evet evde...

Gözün Aydin Alhancim, sen öyle diyince ben de korktum benim de 22 Haziran dogum...10 gün önce 1 hafta sonrasini hesaplamak gerek zaten...

diziciler kacinnn bakalimmm

Kacmis herkes evet Özlemcimmmkaydirigubbakcemile3

ALHAN canım senınle gunlerımız aynı :) normalde bızde 27 hazıranda beklıoduk ama gelısımı 1 hafta onde oldugu ıcın 20 hazırana beklıyoruz..
ısın kotusu benım oglum daha dogum kanalına gırmedı pazartesı gıdıcem bakalım donmusmu donmemısmı gene bakıcaz...
acaba sezeryan olursak kacta alırlar merak ettım. bu arada senın doktorun 7 hazırandan sonramı gelır dedı . bak unuttum :/

Canlarıımm biz geldikkk yazıp kaçmış gibi oldumm ama iş çoktu ben yapmadım ama şu şöle bu böyle derken bu saat oldu kocişim sağolsun yazlık,kışlıklarımı yaptı geçmişe bakamadım canlarım ama çok yorgunummm kızmayın okiii bugün işlerin çok olması psikolojik olarak iii geldi düşünecek zamanım olmadı sizleriii çok özledimmm...

Maşallahhhh sadoşum çıtır kızımızaaa ayyy balerinnn gibiolcakkk içimden öle geldiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…