herkese selam kıslar.. ben dnden beri çok kötüyüm.. yaklaşık bir haftadır kaşıntılarım vardı.. halada var.. tahlililer yapılmıştı.. bir tanesi temiz çıkmıştı.. öteki de dün çıktı.. safra asidmi ne ymiş. yüksek çıkmış(dğnden beri dr lardayım..ilaç kullnaıyorum.. ama bebeğin erken alınması gerkebilrimiş (yani haftaya belkide doğum yapcam bebeişim iyi şimdilik.. bana dua edin canlarım (
Maşallahhhh sadoşum çıtır kızımızaaa ayyy balerinnn gibiolcakkk içimden öle geldiiii
Sğl cnm ya sormaaa
nasıl olcak bende bilmiom inan
oh işlerin btmiş hadi gözün aydın cnmmm sanada
ters olan bebkler cok ii gelişmiyormuş saadet dün dr söyledi onun için çıtır pıtır senin kuzucun canım
slm tombİŞler ÜzÜlme sadetcİm dogunca bÜyÜtÜrsÜn saglıgı yerİnde olsunda.kızlar karnımda ve gÖgÜslerİmde İsİlİk gİbİ bİŞey oldu kaŞınıyo kaŞıdkcada daha cogalıyo oldumu sİzde bÖyle bİŞey.
günaydın sevgi pıtırcıkları nasılsınız
ben her zamanki gibi uyuyamıyorum nolcak benm u halim şimdiden alıştırma yapıorum galiba uykusuz kalmaya
günaydın naren ve haziranın tüm tombiş göbüklü anne adayları.
biz de babamıza kahv.nı yaptırıp yolladık.
zavallıcık alışkın değil mesai hayatından böyle şeylere nerdeyse gözleri dolcak yaaa kaydirigubbakcemile2
ilahi adrenal ya benim eşimde alışık değil kahvaltı yapmaya zorluyorum ama yapmıyor ben de elimden geldiğince yapmaya calışıyorum
narencim normalde sabahları ikimiz de khv yapmadan çıkıyoduk. şimdi evde olunca kıyamıyorum onu aç yollamaya, zaten bize uyku yok artık. sabahın köründe gözlerimiz açılıyoo nasıl tatilse artık:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?