2009 Haziran Anneleri!!

Armycim şimdi gördüm canımmm geçmiş olsunn çok bendede kan problemli çıktı kıyamam sana bende aynı psikoljideyimmm artık doğum varsa doğuracaz canımsınn

kızlarrrr bugün bi kaçınızaaa mail yolladımmm
bu yolladığım maili deüerlendirin üye olun sizdee
promosyonlardan faydalanınn piyasaya çıkan ilk ürünü siz deneyinnn
dikkate alın kızlar mailiiiii
banada biri önerdiiii hoşş bşyyyy

[Udido aylin havva özlem sema zehraaa naren servet cemre ve sibel
][/U]

Son düzenleme:
ters olan bebkler cok ii gelişmiyormuş saadet dün dr söyledi onun için çıtır pıtır senin kuzucun canım

ters olan bebkler cok ii gelişmiyormuş saadet dün dr söyledi onun için çıtır pıtır senin kuzucun canım

ben düşündümde bi alaka kuramadımmm yaaaa
çıtır olsunn daha ii gerçiii avantajları yanına kar kalır kızımın delikafadulden

Son düzenleme:
slm tombıŞler ÜzÜlme sadetcım dogunca bÜyÜtÜrsÜn saglıgı yerınde olsunda.kızlar karnımda ve gÖgÜslerımde ısılık gıbı bıŞey oldu kaŞınıyo kaŞıdkcada daha cogalıyo oldumu sızde bÖyle bıŞey.

yok canim vucudumda kasinti var ama oyle bisey yok

günaydın sevgi pıtırcıkları nasılsınız
ben her zamanki gibi uyuyamıyorum nolcak benm u halim şimdiden alıştırma yapıorum galiba uykusuz kalmaya

günaydın naren ve haziranın tüm tombiş göbüklü anne adayları.
biz de babamıza kahv.nı yaptırıp yolladık.
zavallıcık alışkın değil mesai hayatından böyle şeylere nerdeyse gözleri dolcak yaaa kaydirigubbakcemile2

ilahi adrenal ya benim eşimde alışık değil kahvaltı yapmaya zorluyorum ama yapmıyor ben de elimden geldiğince yapmaya calışıyorum

narencim normalde sabahları ikimiz de khv yapmadan çıkıyoduk. şimdi evde olunca kıyamıyorum onu aç yollamaya, zaten bize uyku yok artık. sabahın köründe gözlerimiz açılıyoo nasıl tatilse artık:))

haklısın canım bende izne ayrıldıgımdan beri erken kalkıyorum güya dinlenecektim dogum izninde
ama alıştırma yapıyoruz şimdiden kızımla annesini böle kaldırcak galiba :))

günaydın sevgi pıtırcıkları nasılsınız
ben her zamanki gibi uyuyamıyorum nolcak benm u halim şimdiden alıştırma yapıorum galiba uykusuz kalmaya

canım gerçekten alıştırmaymış bu vücut bölük pörçük uykuylada ayakta kalmaya hazırlıyormuş kendisini hepimizde olan şey bu hiç uyumak için zorlamayın kendinizi uyunmuyor çünki

benim eşimde bu gün kahvaltı yapıp gitti nüfus ta işi vardı kimligini degiştirmeye ugraşacako yüzden geç çıktı bu gün evden normalde 7 de gidiyor işe o yüzden kahvaltıda yapmıyor çok acıkıyormuş öyleye kadar sabahın köründe yapınca kahvaltısını ama bu gün iyi oldu . beraber kahvaltı yaptık:))))))cici cici

ilahi adrenal ya benim eşimde alışık değil kahvaltı yapmaya zorluyorum ama yapmıyor ben de elimden geldiğince yapmaya calışıyorum

narencim normalde sabahları ikimiz de khv yapmadan çıkıyoduk. şimdi evde olunca kıyamıyorum onu aç yollamaya, zaten bize uyku yok artık. sabahın köründe gözlerimiz açılıyoo nasıl tatilse artık:))

evde olunca yarın uyurum diye yatılmıyor işte evde olmayınca çalışınca tatlı geliyor uyku :))))) sizlerde benim gibi bebişinizi düşünün sabah uyanmak zor gelmiyo o zaman
hatta ben sabah olunca çok seviniyorum tam bi eziyet çünki gece 5 defa felan uyandım. güneşi görüncede oh be yaşasın sabah olmuş dedim kendi kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…