2009 Haziran Anneleri!!

gunaydın sekerler uykusuz bır gecenın ardından gıyındım kusandım dr a gıdıcem 11 de bakalım mınnos ne durumda gelır gelmez yazarım hepınızı optum kocaman mucxxxx

günaydın herkeseee bi zombi daha geldiiiii ay bi insan 2 de yatıp sabaha kadar inlemekten uyuyamayıp sabahın köründe neden uyanır yawwwww anammm sinir bastı heeeee???????

servetçim ii haberlerini bekliyoruz kuzummmmm

zeynep,havva,ve sevgili dünürüm narenim günaydınnn a.s.

pınar nasıl oldun sekerım
kızlar bu arada ızmır grubu bı bulusamadık yanı pınar havva mıne sıbel cok uyusuk cıktık sekerım artık bebeklerı parka gotururken gorusuruz

gunaydın semoscum valla ben bugun dra sorucam valla gece patlıycakmısım gıbı gelıyor o kadar gerıldım ve daraldım kı kızlar bu arada bugun 37+0 ım yanı 38 e gırdık yupııııııııııııı

Günaydınnn canlarıımmmm biz geldik...dün gece yattığım yeri beğenmişim farkında olmadan yorulmuşum sanırım...deliksiz uyumuşum...siz napıosunuzz???servetçim güzel haberlerle gel inşallahh...

pınar nasıl oldun sekerım
kızlar bu arada ızmır grubu bı bulusamadık yanı pınar havva mıne sıbel cok uyusuk cıktık sekerım artık bebeklerı parka gotururken gorusuruz

Canım hep bişeyler oldu dün,bugün iy sayılırımmm tahlil sonucum çıkacak bugün,yarın yniden kan vericem,dopplere giricem sonra dr a haftada 3-4 gün dr ve labrotuarlardayız yaniii ... 38 haftaya başladınnn maşallahhh canımmm...

aysecik352yunuscuk797985 kullanıcısından alıntı bende geldim dr dan kızlar bebişimin kilosunu falan ögrenemedim hatta ekranı çevirmedi bile göremedim kızımı bende cevir demedim zaten 1 hafta sonra devlet h. ile özele gitcem. haftasıyla uyumlu hersey normal dedi.nts ye girdim oda normalmiş normal ne demek oluyosa acıklaması yok tabiki sinir sey tahlillerimi yaptırdım sonuçlarını yarın alıcam bi daha da gitmeyecegim askeri hastaneye.
alışveriş yaptık kızımın küvetini falan aldık yazlıklar cıktı kendime elbise falan aldım moralim düzeldi inş. kızımın nasıl oldugunu haftaya cuma falan ögrenecegim

gözün aydın canım .herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.Ama yinede kilosunu falan söylesede biz kendimizde değerlendirsek değil mi.Niye söylemedi acaba uyuz.

canım o karın gerilmeleri yalancı sancılarmış yalancı kasılmalar yani bende de oluyo korkulcak bişe değilmiş ama sıklığı önmeliymişşşş sen yine de sor dr a ne sıklıkta olursa korkalım okişşşş anam sen doğurdun doğurcannn ben 34 im hala(((

Günaydınnn canlarıımmmm biz geldik...dün gece yattığım yeri beğenmişim farkında olmadan yorulmuşum sanırım...deliksiz uyumuşum...siz napıosunuzz???servetçim güzel haberlerle gel inşallahh...

pınar o uykundan bana da yollasana yaaaaaaa öffff gözlerim ağrıyo uykusuzluktannn suratsız uyandım bu sabah(((
günaydın kızlar nasılsınız.bebişler nasıl.

günaydın vildancımmmmmmm biz iyiyiz oğlum daha ii galiba benim fazla halim yok ama o içerde fır dönüyo maşallah acıktı sanırımmmm siz nasılsınız???????:CüvCüv:

iyiyiz canım.Sabah eşim erken çıktı evde kahvaltı yapmadım gelirken poğça aldım sıcaktı .Yedikten sonra çok midem bulandı ama şimdi geçti çok şükür .Benim tam tersime oğlum çok beğendi sanırım.içerde maç yapıyor resmen bir sağa bir sola.

günaydın tombik anneler

ayyy okuyorum ama yazmaya dermanım yok ya daha 33+6 da böyle olduysam bennn ooooo

semoş senle benim haftam aynı sen nasılsın yarın dr um var bakalım ne diyecek nasılmışız gidip öğrenelim bi

pınarım inşallah ii cıkar sonuçların kuzum dualrım seninle batusumun annesi :))

günaydım dünür napıon sende ben gibi uyuyamıyorsun galiba 7 bucukta cin gibi ayaktayım artık töbe ya (

servet inşallah güzel haberlerle gelirsin kuzum senin az kaldı doguma normal mi sezeryan mı olacak

canım poğaçalar iyi gelmio bize reflüyü azdırıyo ya ondan bulanmıştır midennnn anam bu yaramazların ne sevip ne sevmediklerini çözemedim benimki en çok meyveyi seviyo elmanın dışındaa

günaydın canım.inşallah tahlillerin çok iyi çıkar.

eşim bugün gidiyor kızlar yine yalnızım ( bıktım buradan ya 1 hafta sonra tayin yerimiz acıklanacak dualarınızı bekliyorum inşallah ii bir yer cıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…