pınar nasıl oldun sekerım
kızlar bu arada ızmır grubu bı bulusamadık yanı pınar havva mıne sıbel cok uyusuk cıktık sekerım artık bebeklerı parka gotururken gorusuruz
çıkar bakalım samsunun miiiiiis gibi havasının tadını
yakında evde olmak çok zevkli olacak canım ama beklemen lazım biraz daha
canım çok güldürdün beni bu krem işe yarıyormu bari merak ettim bak şimdi bende alayım
canım kuaförlerin agdada kullandıkları malzeme spatula tek kullanımlık hem ne kadar çabuk biterse insan o kadar az acı çekiyor
canım yengen hamilemi şimdi çok sevindim ya allah üzmesin bundan sonra .gedinciden sonra insanların birdaha deneyecek halleri kalmıyo ama takdir ettim yengeni . çok saglam bi pisikolojisi varmış gerçekten allah kucagında göstersin bebegini inşallah. çok sevindim inan
amin canım.Allah razı olsun.inşallah bu dafa Allah yüzünü güldürdü devamıda gelir..Allah'ın izniyle kucağına da almayı nasip kısmet etsin.
gunaydın semoscum valla ben bugun dra sorucam valla gece patlıycakmısım gıbı gelıyor o kadar gerıldım ve daraldım kı kızlar bu arada bugun 37+0 ım yanı 38 e gırdık yupııııııııııııı
Günaydınnn canlarıımmmm biz geldik...dün gece yattığım yeri beğenmişim farkında olmadan yorulmuşum sanırım...deliksiz uyumuşum...siz napıosunuzz???servetçim güzel haberlerle gel inşallahh...
günaydın kızlar nasılsınız.bebişler nasıl.
canım o karın gerilmeleri yalancı sancılarmış yalancı kasılmalar yani bende de oluyo korkulcak bişe değilmiş ama sıklığı önmeliymişşşş sen yine de sor dr a ne sıklıkta olursa korkalım okişşşş anam sen doğurdun doğurcannn ben 34 im hala(((
pınar o uykundan bana da yollasana yaaaaaaa öffff gözlerim ağrıyo uykusuzluktannn suratsız uyandım bu sabah(((
günaydın vildancımmmmmmm biz iyiyiz oğlum daha ii galiba benim fazla halim yok ama o içerde fır dönüyomaşallah acıktı sanırımmmm siz nasılsınız???????:CüvCüv:
günaydın bızdıklar bu arada . pınarcım bitmiş işler ohhhh ne güzzeeeeel
gunaydın sekerler uykusuz bır gecenın ardından gıyındım kusandım dr a gıdıcem 11 de bakalım mınnos ne durumda gelır gelmez yazarım hepınızı optum kocaman mucxxxx
Canım hep bişeyler oldu dün,bugün iy sayılırımmm tahlil sonucum çıkacak bugün,yarın yniden kan vericem,dopplere giricem sonra dr a haftada 3-4 gün dr ve labrotuarlardayız yaniii ... 38 haftaya başladınnn maşallahhh canımmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?