günaydın tombik anneler
ayyy okuyorum ama yazmaya dermanım yok ya daha 33+6 da böyle olduysam bennn ooooo
semoş senle benim haftam aynı sen nasılsın yarın dr um var bakalım ne diyecek nasılmışız gidip öğrenelim bi
pınarım inşallah ii cıkar sonuçların kuzum dualrım seninle batusumun annesi :))
günaydım dünür napıon sende ben gibi uyuyamıyorsun galiba 7 bucukta cin gibi ayaktayım artık töbe ya(
servet inşallah güzel haberlerle gelirsin kuzum senin az kaldı doguma normal mi sezeryan mı olacak
vildancım nasılsın kuzum ya bayadır sana rastlamadım ben
eşim bugün gidiyor kızlar yine yalnızım( bıktım buradan ya 1 hafta sonra tayin yerimiz acıklanacak dualarınızı bekliyorum inşallah ii bir yer cıkar
eşim bugün gidiyor kızlar yine yalnızım( bıktım buradan ya 1 hafta sonra tayin yerimiz acıklanacak dualarınızı bekliyorum inşallah ii bir yer cıkar
ya benm reflü bi göründü sonra kayboldu semacım allaha şükür çok şikayetim olmuyor o bakımdan geceye yakın bişeyler yersem duramıyorum sadece onun için dikkat ediyorum ne yediğime
gecen dr a gittiğimde orada bi kadın duruyordu bebeği tersmiş son adet tarihi 3 eylülmüş ve 2kiloymş bebeği yarın sezeryana gircem demişti dr bi ilaç vermiş iki satte bi onu yuytuyordu akciğerinin gelişmesi içinmiş adı da pre ap mıydı ne pınar sen ondan mı kullandın canım
bende geldim dr dan kızlar bebişimin kilosunu falan ögrenemedim hatta ekranı çevirmedi bile göremedim kızımıklava: bende cevir demedim zaten 1 hafta sonra devlet h. ile özele gitcem. haftasıyla uyumlu hersey normal dedi.nts ye girdim oda normalmiş normal ne demek oluyosa acıklaması yok tabiki sinir sey:mymeka: tahlillerimi yaptırdım sonuçlarını yarın alıcam bi daha da gitmeyecegim askeri hastaneye.
alışveriş yaptık kızımın küvetini falan aldık yazlıklar cıktı kendime elbise falan aldım moralim düzeldi inş. kızımın nasıl oldugunu haftaya cuma falan ögrenecegim
Canımm bende uyuyamıodum ama dün yorgunluktan uyudum hatta bugün anneme diorumki evi bir daha temizlesekmi uyumak içinnn annem tabi temizlik aparken doğur diooocanım o karın gerilmeleri yalancı sancılarmış yalancı kasılmalar yani bende de oluyo korkulcak bişe değilmiş ama sıklığı önmeliymişşşş sen yine de sor dr a ne sıklıkta olursa korkalım okişşşş anam sen doğurdun doğurcannn ben 34 im hala(((
pınar o uykundan bana da yollasana yaaaaaaa öffff gözlerim ağrıyo uykusuzluktannn suratsız uyandım bu sabah(((
günaydın vildancımmmmmmm biz iyiyiz oğlum daha ii galiba benim fazla halim yok ama o içerde fır dönüyomaşallah acıktı sanırımmmm siz nasılsınız???????:CüvCüv:
İnşallahhh canımcımm sen napıosun??tayin yeriniz batıya mı çıkacak?pınarım inşallah ii cıkar sonuçların kuzum dualrım seninle batusumun annesi :))
günaydım dünür napıon sende ben gibi uyuyamıyorsun galiba 7 bucukta cin gibi ayaktayım artık töbe ya(
servet inşallah güzel haberlerle gelirsin kuzum senin az kaldı doguma normal mi sezeryan mı olacak
Vildancım inşallahhhh çok yoruldummm sorulardan allah beterinden saklasın sen napıosun?günaydın canım.inşallah tahlillerin çok iyi çıkar.
Canım ben iğne vuruldum kortizon sulfaktan salgısı için adını unuttum ama colozen gibibişidiya benm reflü bi göründü sonra kayboldu semacım allaha şükür çok şikayetim olmuyor o bakımdan geceye yakın bişeyler yersem duramıyorum sadece onun için dikkat ediyorum ne yediğime
gecen dr a gittiğimde orada bi kadın duruyordu bebeği tersmiş son adet tarihi 3 eylülmüş ve 2kiloymş bebeği yarın sezeryana gircem demişti dr bi ilaç vermiş iki satte bi onu yuytuyordu akciğerinin gelişmesi içinmiş adı da pre ap mıydı ne pınar sen ondan mı kullandın canım
canımm bende uyuyamıodum ama dün yorgunluktan uyudum hatta bugün anneme diorumki evi bir daha temizlesekmi uyumak içinnn annem tabi temizlik aparken doğur diooo
inşallahhh canımcımm sen napıosun??tayin yeriniz batıya mı çıkacak?
Vildancım inşallahhhh çok yoruldummm sorulardan allah beterinden saklasın sen napıosun?
Canım ben iğne vuruldum kortizon sulfaktan salgısı için adını unuttum ama colozen gibibişidi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?