2009 Haziran Anneleri!!

ya benm reflü bi göründü sonra kayboldu semacım allaha şükür çok şikayetim olmuyor o bakımdan geceye yakın bişeyler yersem duramıyorum sadece onun için dikkat ediyorum ne yediğime

gecen dr a gittiğimde orada bi kadın duruyordu bebeği tersmiş son adet tarihi 3 eylülmüş ve 2kiloymş bebeği yarın sezeryana gircem demişti dr bi ilaç vermiş iki satte bi onu yuytuyordu akciğerinin gelişmesi içinmiş adı da pre ap mıydı ne pınar sen ondan mı kullandın canım

evet canım aynı haftadayızzz ben geçen cuma gittim dr a ben hem özel dr a hemde devlete gidiyorum geçen cuma özeldeki kendi dr uma gidicem devlete de haftaya gitmeyi düşünüyorum ancak o zaman gidebilirimmmm benim gıcık dr um (özeldekii) beni 36da çağırdı da artık çok var daha onaaa

anam o kadar erken değilde ben gece geç uyuyabiliyorum yatıyorum of pof derken en erken 1 saate uyuyorumm gece 100 kere kalkıyorum suya wc ye yine suya yine wc ye

vildancım nasılsın kuzum ya bayadır sana rastlamadım ben

iyiyim canım hala çalışıyorum haftaya ayrılacağım kısmetse.son 3 hafta kala.Ben hafta içi her gün buralardayım canım .hafta sonu pek giremiyorum cumartesi temizlik işi ile uğraşıyorum pazarda eşimle bir dışarı çıkıyoruz.

eşim bugün gidiyor kızlar yine yalnızım ( bıktım buradan ya 1 hafta sonra tayin yerimiz acıklanacak dualarınızı bekliyorum inşallah ii bir yer cıkar

Allah gönlüne göre versin canım.kızın uğurlu gelecektir eminim. hayırlısı olsun inşallah çok güzel bir yere çıkar tayininiz.

eşim bugün gidiyor kızlar yine yalnızım ( bıktım buradan ya 1 hafta sonra tayin yerimiz acıklanacak dualarınızı bekliyorum inşallah ii bir yer cıkar

oy kıyamam ben dünürüme bıkar tabi be insan sende haklısın anam ben dulara başlıyım canım ii bi yer çıksınnnn allahım yaaaaaaa

benim arada felaket oluyooo gaviscon saolsun geçiriyo hemen ama hergün içmiyom yani o kadar sık olmuyooo

canım pınar iğne olduuu bi tane daha olcakk 2 doz o yeterli olcakmışşş

burdaki askeri hastane de öle yapıor aysecim herseyi normal diip yolluyor valla
bende gitmediğim özel bırakmıyorum:))))

zaten 4 hafta sonra cagırmıştı son gittigimdce bende 2 hafta sonra özele gittim ohhh :))

herseyi normalse şükür :)

kızlar son gittiğimde dr bana ilk bebeğinse normal dogum zor olur acılma yavaş yavaş oluyor cünkü dedi saatte 1 cm falan açışılyor bu da 10 saati buluyor dedi

hanipırt die dogurdum dienlere inanma sen dedi
bende evde cekebildiğim kadar cekecem sancıyı dr a öle gidicem inşallah nefes egzersizi çalışıyorum su an cünkü dr ıkın dediğinde var gücünle ıkınacaksın ıkınma dediğinde küçük küçük nefes alıp vereceksin dedi

saol vildancım semacım ya inşaşllah ii bir yere cıkar
vildan sen neden ayrılmadın izne rahat calışabiliyormusun bari

ben ayrıldım erken den iiki ayrılmışım diorum ev gibisi yok valla
cünkü benim izin boşa gidecekti yaz tatili var ya bizim

naren öldürcenmi sabah sabah beni daha afyonum patlamamış delü karı nefes çalışıyom diye anam çalış sen bi ara bana da öğrette bende çalışimmmmmm he annemde öle demişti çok sancı çektim abinde geç doğdu demişti beni de pırt diye afedersiniz kabız sancısı gibiydi diyooo 3 ıkınmada fırlamışımmm 3900 he öle zayıf da değil malum abim yaısı 5 kilo doğunca ((( yollar açıkmış aklımı kullanmışımmm naren bende öle düşünüyom şaka bi yana nişan yada su gelirse bekicem evde duşa gircem evi toplicam kk ya girip msj atcam arkidişlerimi arıcamm evin içinde turlicamm bunların planı hep aklımdaaa

hadi gidip mamamızı yiyelim çok acıktık tekmeler arttı valla dövcek yoksa velet benii gelirim kahvaltıdan sonraaa

Canımm bende uyuyamıodum ama dün yorgunluktan uyudum hatta bugün anneme diorumki evi bir daha temizlesekmi uyumak içinnn annem tabi temizlik aparken doğur diooo

İnşallahhh canımcımm sen napıosun??tayin yeriniz batıya mı çıkacak?

günaydın canım.inşallah tahlillerin çok iyi çıkar.
Vildancım inşallahhhh çok yoruldummm sorulardan allah beterinden saklasın sen napıosun?

Canım ben iğne vuruldum kortizon sulfaktan salgısı için adını unuttum ama colozen gibibişidi

batıya cıkacak inşallah pınarım ya dua et olur mu :)

aynen kuzu kapama bende evde turluycam merdiven inip çıkmanında cok faydası oluyormuş kendinden acılıyormuş meret :)))

abinden sonra sana kayrırak gibi gelmiştir be :)) ondan rahat dogmusundur sen :))

naren05 kullanıcısından alıntı Mesajı göster

inşallah gönlünüze göre bi yer çıkar narencim.kk ya girdikten sonra asker eşi olmanın ne zor olduğunu bi daha gördüm.Allah kolaylık versin hepinize.

narencim ve semacım dr un dediğine çokda fazla takılmayın bence çünkü benim ilk doğumum normal değildi ama çevremdeki doğumlara çok fazla şahit oldum.bir arkadaşım sadece 2 saatlik sancıyla doğum yaptı,kuzenim ise 45 dakika sancı çekti ve ilk ıkınmada doğurdu.tabiki bunun yanında 20 saat sancı çeken gelinimiz de oldu ama herkesin aynı olacak diye birşey yok.dr lar genellleme yapıyorlar sadece ve teoride ilk doğumlar 8-12 saat arası sürermiş.hepinizin sağlıkla ve kolaylıkla doğurabilmesi dileğiylea.s.

Bu arada normal doğuma cesaret edip kendini hazırlayan bütün anneleri kutluyorum
ben travmatik doğan bebekleri gördükçe çok tırstım açıkçası, kesip alsınlar diyorum artıkın

Günaydin Melekler ve anneleri,a.s.

ben de uyandim saat 3 de , saat 4 de zorla yine yattim...Uyanmak sorun degil de , oyataktan dogrulmak kalkmak, tüm apartmani da uyandiriyorum ben..Feci durumlar yani...Az kaldi dayanicaz artik...

Narencim insallah iyi bir sehre cikar tayininiz...
Pinarcim uyumana cok sevindim..
Servetcim iyi haberlerle gel insallah..
Semoscum benim de plan aynen senin gibi , hemen hastaneye gitmemek, sancilar 5 dakika da bire düsünce hastaneye gitmek istiyorum...

saol yıldan cım ya inşallah hepimiz bi avzada kurtuluruz :)
bu duayıda hamile kaldıktan sonra öğrendim :))

adrenalcim saol Allah razı olsun canm evet cok zor gercekten birde benim eşim dier arkadsların eşlerine göre daha cok göreve cıkıyor nasıl desem sana 1 hafta evde 20 gün arazide
2 yıldır evliyiz evlendik buraya geldik toplasan 1 yıl görmüşüzdür birbirimizi :))

selam kızlarr.. bzi bugün gene dr a gideceğiz..bakaım bu dr um ne derse inş o olcuak .. dünden beri birde belim ağrıyor.. pınarcım kortizon bende vurulkuyorum.. hem bebğin ciğerleri için hem kaşıntım için.. Rabbim yardımıcımız olsun inşş.. amin..

amin canım allah beterinden saklasın.az kaldı sağlıkla alacağız kucağımıza bebklerimizi.iyiyim sabahları mide bulantısı çok oluyor bu sabah poğçadan dedim ama pazartesiden bu yana böyle.başlarda olmadı şimdi olcak erhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…