2009 Haziran Anneleri!!

naren umarım daha güzel günlere kavuşursun, insana annesinden ayrı kalmak daha çok koyuyor eşinden ayrı kalmak ama mecburiyet işte.
Allah kolaylık versin, yanında kimse yok mu şimdi.

arakdaşalr dualrınız eksik etmweyin.. ne kadar anne karnında kalsa o akdar iyi.. ama alınması gerkeiyorsa da alıcnak galiba.. kaşıntılarım tam anlamıyla geçmedi.. dün nst ye girmiştim.. kalp atışlaırı iyi dedi dr.. ama yiende kokru var içimde.. hepinziden dua bekiyorum.

müzeyyencim inşallah güzel haberlerle dönersin seni beklior olcaz belli olur artık senin de ne olacagı değil mi sezeryanmıydı senin

geçmiş olsun armağan,
ama en azından miada girdiniz sayılır, hem kortizon da oluyosan bebişin hiç sıkıntı çekmeden kucağına gelir.
biz de sorunsuz o haftalara ulaşırız inşallah,

adrenalcim ya kusura bakmazsan adını sorabilir miyim bu hormonu yazmak tuhaf gelio bana :))

annem ayın 21 inde gelecek ama ondan bi kaç gün önce eşimin halası gelecek çünkü benim kayınvalidem ve kayınbabam yok valla hep yalnız kaldım şimdiye kadar allah şükür sorunlu bir gebelik de gecirmedim allah yardımcım oldu her yönden zora düşürmüyor kullarını şükürler olsun

Canim benim,
Allahim yardimcin olsun ...Zamanli ve saglikla gelsin minigin insallah...

Günaydın kızlar bizde geldik........
Ben malesef hala çalışıyorum ama haftaya perşembe kısmetse son iş günüm.....sabırsızlıkla o günü bekliyorum....

annem diyoki abini zor doğurdum kafası fazla sıkıştı ondan böle biraz saf oldu sen kolay çıktın ya ondan cin gibisin diyo benim abim biraz bencil biridir deeee

canım benim ya dualarımız seninle emin ol inşallah herşey yolundadırrrr valla nazar aldık heeeee sölemesi benden okuyun kendiniziiiiii

pardon yaa benim adım Mümine canım

müminecim mesajın alındı cevaplandı kuzuuu

sağol sema ozaman ben şu msn olayına bi bakayım.
izne ayrılamış arkadaşlara bir an önce ayrılmalarını tavsiye ediyorum.
kendine vakit ayırabilmek çook güzel bişey

Canım inşallah buraya gelirsinizzz

allah yardımcın olsun dualarımız seninle canım.

nabersiniz gebelerim benim ooohhh yarasın pınarcım uykunu almışsın ne güzel ben yorgun oldugumda hiç uyuyamıyorum

günaydın kızlar bizde geldik........
Ben malesef hala çalışıyorum ama haftaya perşembe kısmetse son iş günüm.....sabırsızlıkla o günü bekliyorum....

günaydın canım benimde haftaya cuma son iş günüm.bende sabırsızlıkla bekliyorum çok uykum var vallah.

dualarımız seninle armagancım allah bu günleri sıkıntısız atlatmmanı nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…