arakdaşalr dualrınız eksik etmweyin.. ne kadar anne karnında kalsa o akdar iyi.. ama alınması gerkeiyorsa da alıcnak galiba.. kaşıntılarım tam anlamıyla geçmedi.. dün nst ye girmiştim.. kalp atışlaırı iyi dedi dr.. ama yiende kokru var içimde.. hepinziden dua bekiyorum.
pardon yaa benim adım Mümine canım
batıya cıkacak inşallah pınarım ya dua et olur mu :)
aynen kuzu kapama bende evde turluycam merdiven inip çıkmanında cok faydası oluyormuş kendinden acılıyormuş meret :)))
abinden sonra sana kayrırak gibi gelmiştir be :)) ondan rahat dogmusundur sen :))
arakdaşalr dualrınız eksik etmweyin.. ne kadar anne karnında kalsa o akdar iyi.. ama alınması gerkeiyorsa da alıcnak galiba.. kaşıntılarım tam anlamıyla geçmedi.. dün nst ye girmiştim.. kalp atışlaırı iyi dedi dr.. ama yiende kokru var içimde.. hepinziden dua bekiyorum.
pardon yaa benim adım Mümine canım
batıya cıkacak inşallah pınarım ya dua et olur mu :)
aynen kuzu kapama bende evde turluycam merdiven inip çıkmanında cok faydası oluyormuş kendinden acılıyormuş meret :)))
abinden sonra sana kayrırak gibi gelmiştir be :)) ondan rahat dogmusundur sen :))
arakdaşalr dualrınız eksik etmweyin.. Ne kadar anne karnında kalsa o akdar iyi.. Ama alınması gerkeiyorsa da alıcnak galiba.. Kaşıntılarım tam anlamıyla geçmedi.. Dün nst ye girmiştim.. Kalp atışlaırı iyi dedi dr.. Ama yiende kokru var içimde.. Hepinziden dua bekiyorum.
günaydın kızlar bizde geldik........
Ben malesef hala çalışıyorum ama haftaya perşembe kısmetse son iş günüm.....sabırsızlıkla o günü bekliyorum....
günaydın canım benimde haftaya cuma son iş günüm.bende sabırsızlıkla bekliyorum çok uykum var vallah.
nabersiniz gebelerim benim ooohhh yarasın pınarcım uykunu almışsın ne güzel ben yorgun oldugumda hiç uyuyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?