2009 Haziran Anneleri!!

Canımcım darısı başına çok güzelmiş uyumak valla sen napıosun??

günaydın canım benimde haftaya cuma son iş günüm.bende sabırsızlıkla bekliyorum çok uykum var vallah.

evet ya artık çok zor olmaya başladı çalışmak bide gece tam güzel bi uyku çekmeyince burda çalışmak çok zor oluyo hep uykuzus geziyorum valla neyse yarın cuma salıda tatil kaldı geriye 4 iş günü dişimizi sıkcaz artık napalım.

Armycim hayırlı haberlerle gel inşallah aynı iğneyi vuruluoz galiba ben bide antibiyotiğe başladım kandaki mikroptann dolayıı kaşıntı için neden iğne vurulon bende kaşıntı yok ama kaşıntıda fitil verio sanırım dr

Napiyim Pinarcim,
tembellik yapiyorum ,evi silip süpürmek istiyorum aslinda...Biraz hareket olur bana ...Bir kalkabilsem yerimden basliycam da...Sen napcan bugün?

Canım inşallahh sağlıkla alırız kucağımıza miniklerimiziiii...Poğaça falan yeme donuk yağlar mahfedio insanııı soda içsennn ii gelir belkiii

Günaydın kızlar bizde geldik........
Ben malesef hala çalışıyorum ama haftaya perşembe kısmetse son iş günüm.....sabırsızlıkla o günü bekliyorum....

Yeşimcimm nasılsın canım az kaldı artık 1 hafta dahaa kıyamam sana havalarda ısındı dikkat et kendineee

ben bugün beterim kızlar, böyle uzun uzun ağlamak istiyorum..

Canım sıkılıyo, dün akşam eşime sinir oldum. Ona göre sinir olmayı gerektirecek bişey yok ama bence var. Bebişimizin ismi konusunda net değiliz. Beyefendi isimleri beğenmeme konusunda uzman ama şu olsun diye bi isme sahip çıkmıyo. Son iki üç haftaya kadar yusuf efe diye sevdiğim oğlum isimsiz. Ben de sinir oldum artık isim konusuna karışmıycam diyorum. Aslında kazanan da o oluyo bölece. Her konuda olduğu gibi karşı tarafla az muhattap olup, onu bezdirip kendi istediğini yaptırıyo..

Ona kızmamın temel nedeni bu değil tabi birçok şeyden biri ama kendimi acayip yalnız hissediyorum,walla işte olmasam ağlıycam şimdi

iyiyim pınar sağol. biraz temizlik biraz tembellik arasında gidip geliyorum.
yavaş yavaş evimin biriken işerini yapıyorum.
daha bebişimin cicilerini bile yıkıyamadım(

nazcım takma kafana. sonuçta o bebeği taşıyan sensin ve içine çok ısındıysa bi isim ısrar et bence.
bazen sinir bozucu oluyo bu babalar yavvv.

Napiyim Pinarcim,
tembellik yapiyorum ,evi silip süpürmek istiyorum aslinda...Biraz hareket olur bana ...Bir kalkabilsem yerimden basliycam da...Sen napcan bugün?

Napiim canım annem ütü yapıo bende yemeği koycam ocağaaa sonra sonra dinlenicemmmm evdeyiz bugün yarın kan verilcek,dopplere girilcek ordan dr a bugün dinlenmem lazım

aaaa nedemek pes etmek canim, hazir bebege konuyorlar zaten...Ismini sen verecen tabii ki..Bak canim benim esim alman, ama bebegin isimi türk olcak,ismini de ben verecem...Ne demek canim sen tasiyorsun aylarca, SIKINTIYI sen cekiyorsun..Pes etmek yok..Cool ol ve tavrindan vazgecme...

bu arada naz mesleğinde reklam metin yazarı diyo.
ben reklem işi ile uğraşanları çok zeki buluyorum şahsen.tamamen hayl gücü ile ilgili gibi geliyoo bana

Nidacım sana tamamen katılıyorum.
onca sıkıntıyı , heyecanı çek, isim vermeye gelince herkes karışsın, çok sinir bozucu. kötükedihüso

nazcım takma kafana. sonuçta o bebeği taşıyan sensin ve içine çok ısındıysa bi isim ısrar et bence.
bazen sinir bozucu oluyo bu babalar yavvv.
bazen mi sinir bozucu oluyolar:uhm:walla bu aralar sürekli sinir bozucu gibi geliyo bana, hormonlarımdan sanırımÇok üzgünüm çoook

canım ben ortak kararımız olsun, ikimizin de içine sinsin, konuşalım birlikte araştıralım istiyorum. Yoksa sonuna kadar haklısın isim koyma noktasında annenin daha fazla hakkı var. Benim kırıldığım tavır esasında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…