Günaydin Melekler ve anneleri,a.s.
ben de uyandim saat 3 de , saat 4 de zorla yine yattim...Uyanmak sorun degil de , oyataktan dogrulmak kalkmak, tüm apartmani da uyandiriyorum ben..Feci durumlar yani...Az kaldi dayanicaz artik...
Narencim insallah iyi bir sehre cikar tayininiz...
Pinarcim uyumana cok sevindim..
Servetcim iyi haberlerle gel insallah..
Semoscum benim de plan aynen senin gibi , hemen hastaneye gitmemek, sancilar 5 dakika da bire düsünce hastaneye gitmek istiyorum...
günaydın canım benimde haftaya cuma son iş günüm.bende sabırsızlıkla bekliyorum çok uykum var vallah.
naz eğer okuyorsan ben de 2 tane yasin okuyacağım inşallah
selam kızlarr.. bzi bugün gene dr a gideceğiz..bakaım bu dr um ne derse inş o olcuak .. dünden beri birde belim ağrıyor.. pınarcım kortizon bende vurulkuyorum.. hem bebğin ciğerleri için hem kaşıntım için.. Rabbim yardımıcımız olsun inşş.. amin..
amin canım allah beterinden saklasın.az kaldı sağlıkla alacağız kucağımıza bebklerimizi.iyiyim sabahları mide bulantısı çok oluyor bu sabah poğçadan dedim ama pazartesiden bu yana böyle.başlarda olmadı şimdi olcak erhalde.
geçmiş olsun armağan,
ama en azından miada girdiniz sayılır, hem kortizon da oluyosan bebişin hiç sıkıntı çekmeden kucağına gelir.
biz de sorunsuz o haftalara ulaşırız inşallah,
Günaydın kızlar bizde geldik........
Ben malesef hala çalışıyorum ama haftaya perşembe kısmetse son iş günüm.....sabırsızlıkla o günü bekliyorum....
benim de bi sonraki hafta son iş günüm.. ay ogün hiç gelemeyecek gibi geliyor banasenağlama
Napiyim Pinarcim,
tembellik yapiyorum ,evi silip süpürmek istiyorum aslinda...Biraz hareket olur bana ...Bir kalkabilsem yerimden basliycam da...Sen napcan bugün?
NAzcımmm hoşgeldin canım 8 ayı devirdik 1 hafta nedir gün sayma geçmio yoksaaa
ben bugün beterim kızlar, böyle uzun uzun ağlamak istiyorum..
Canım sıkılıyo, dün akşam eşime sinir oldum. Ona göre sinir olmayı gerektirecek bişey yok ama bence var. Bebişimizin ismi konusunda net değiliz. Beyefendi isimleri beğenmeme konusunda uzman ama şu olsun diye bi isme sahip çıkmıyo. Son iki üç haftaya kadar yusuf efe diye sevdiğim oğlum isimsiz. Ben de sinir oldum artık isim konusuna karışmıycam diyorum. Aslında kazanan da o oluyo bölece. Her konuda olduğu gibi karşı tarafla az muhattap olup, onu bezdirip kendi istediğini yaptırıyo..
Ona kızmamın temel nedeni bu değil tabi birçok şeyden biri ama kendimi acayip yalnız hissediyorum,walla işte olmasam ağlıycam şimdi
Napiim canım annem ütü yapıo bende yemeği koycam ocağaaa sonra sonra dinlenicemmmm evdeyiz bugün yarın kan verilcek,dopplere girilcek ordan dr a bugün dinlenmem lazım
aaaa nedemek pes etmek canim, hazir bebege konuyorlar zaten...Ismini sen verecen tabii ki..Bak canim benim esim alman, ama bebegin isimi türk olcak,ismini de ben verecem...Ne demek canim sen tasiyorsun aylarca, SIKINTIYI sen cekiyorsun..Pes etmek yok..Cool ol ve tavrindan vazgecme...
benim de bi sonraki hafta son iş günüm.. Ay ogün hiç gelemeyecek gibi geliyor banasenağlama
bazen mi sinir bozucu oluyolar:uhm:walla bu aralar sürekli sinir bozucu gibi geliyo bana, hormonlarımdan sanırımÇok üzgünüm çoooknazcım takma kafana. sonuçta o bebeği taşıyan sensin ve içine çok ısındıysa bi isim ısrar et bence.
bazen sinir bozucu oluyo bu babalar yavvv.
aaaa nedemek pes etmek canim, hazir bebege konuyorlar zaten...Ismini sen verecen tabii ki..Bak canim benim esim alman, ama bebegin isimi türk olcak,ismini de ben verecem...Ne demek canim sen tasiyorsun aylarca, SIKINTIYI sen cekiyorsun..Pes etmek yok..Cool ol ve tavrindan vazgecme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?