Nidacım sana tamamen katılıyorum.
onca sıkıntıyı , heyecanı çek, isim vermeye gelince herkes karışsın, çok sinir bozucu. kötükedihüso
bu arada naz mesleğinde reklam metin yazarı diyo.
ben reklem işi ile uğraşanları çok zeki buluyorum şahsen.tamamen hayl gücü ile ilgili gibi geliyoo bana
geliyor canım ya benim bel ağrılarım yoğun old.dönemlerde 5 hafta nasıl geçer diyordum.geçti vallah şimdi sadece6 gün kaldı.hatta 5 salı günü de tatil.
Yok müminecim olmaz , ne öyle canim aaa...
Hele kayinvalideler falan karisir ya,, gel de girtlaklama milleti...kaydirigubbakcemile
Nazcımmm senin sakin olman lazım bu dönemde takma kafana herşey olacağına varıo allah sağlık problemi vermesin bak ben her dakka bi sağlık sorunu yaşıyorummm gülümmm kıyamam sana sinirlenmeeben bugün beterim kızlar, böyle uzun uzun ağlamak istiyorum..
Canım sıkılıyo, dün akşam eşime sinir oldum. Ona göre sinir olmayı gerektirecek bişey yok ama bence var. Bebişimizin ismi konusunda net değiliz. Beyefendi isimleri beğenmeme konusunda uzman ama şu olsun diye bi isme sahip çıkmıyo. Son iki üç haftaya kadar yusuf efe diye sevdiğim oğlum isimsiz. Ben de sinir oldum artık isim konusuna karışmıycam diyorum. Aslında kazanan da o oluyo bölece. Her konuda olduğu gibi karşı tarafla az muhattap olup, onu bezdirip kendi istediğini yaptırıyo..
Ona kızmamın temel nedeni bu değil tabi birçok şeyden biri ama kendimi acayip yalnız hissediyorum,walla işte olmasam ağlıycam şimdi
Canım yavaş yavaş yap yorma kendini ama bebişin kıyafetlerine başla erken gelir falan annesi zor olur sonraiyiyim pınar sağol. biraz temizlik biraz tembellik arasında gidip geliyorum.
yavaş yavaş evimin biriken işerini yapıyorum.
daha bebişimin cicilerini bile yıkıyamadım(
İnşallah canım zamanında gelirrr29 mayısta başlıycak izin ona da pek çok canım onun için saymıyorum.. Sadece oğluma akıllı ol, zamanın da doğ bebişim diyorum.En azından evde biraz başbaşa kalalım paşamla..
Evet canım keşke olsaydınnn sana cici mamalar yapardımmAy Pinarcim keske yaninda olsamm yaaaa...
Ne güzel olurdu..
Didommm canımmm maşallah ihsoşun pıtpıtlarınaa özledim seni görüşemiyoruzzztombulkuşlar naber canlarım ben askeri hastaneye gittim azönce nst ye girdim ilk defa pıt pıt pıt atıyodu minikkuşumun kalbiii çok tatlıydıı kendisi şimdide dayımdayız 2dakka bakim size dedim akşamada kuzenimin kınası var az sonra kuaföre gitcez bebişimle bugün baya yoğunum anlicanız minişlerim burası okadar sıcak ve nemliki size anlatamam şıpır şıpır terliyorum sabahtan beri iğrencim kuaförden sonra saçım nasıl duracak bilmiyorum terden bu ay böyleyse temmuz ağustosu düşünemiyorum minikkuşum pişecek buralarda adı üstünde adana sıcağı işte-tatlicadiarzu-
tombikler napıyosunuz?sayfalar almış başını gitmiş , ben de bugün nst için hastaneye gitcem
pınoooşş denk gelemiyoz heralde kuzucuk sen nasılsın iyi oldunmu tatlışım batuşcuk nasıl iyimi minikkuş yerim ben bunları yaa yazık ööle bekliyolar içerde çaresiz çaresiz yavrucuklar
Kuzum sen az giriosun denk gelemioruz valla ya artık alıştım sorunlarla yaşamaya şimdi kan tahlilim için aradı ebe yine yüksekk sağlıkla alalım kucağımıza başka bişi istemiommm
günaydın herkese....burda hava cok guzel ınsanın denız kıyısına gıdesı gelıor valla ..
ama bu havada tek basıma cıksam tansıyonum cıkar duser bayılırım dıye cok korkuyorum...
herkes uykusuz kalıor sanırsam bense saat 11 de zorla kalkıorum bıseyler yıyımde oglum ac kalmasın dıye .:)
yoksa oglumda bende uykuyu cok sevıyoruz sanırım :)
KİTY79 canım ıns yarın dusuk cıkar mıkrop oranın...stres yapma herseyın hayırlısı ınsallah
sen temmuz agustosta adana da mı olcam didemcim :uhm:
Kızlar dr umla konuştuk biliosunuz ilk kan 17000 çıkmıştı hata payına karşı aynı günün öğlenden sonrası tekrar kan alınmıştı onun sonucu biraz önc ebeden gelen 15900 bu tahlillerden sonra antibiyotik başladık iner dedi dr içim rahatladı yarın iii çıkar inşallahhhh
ben bugün beterim kızlar, böyle uzun uzun ağlamak istiyorum..
Canım sıkılıyo, dün akşam eşime sinir oldum. Ona göre sinir olmayı gerektirecek bişey yok ama bence var. Bebişimizin ismi konusunda net değiliz. Beyefendi isimleri beğenmeme konusunda uzman ama şu olsun diye bi isme sahip çıkmıyo. Son iki üç haftaya kadar yusuf efe diye sevdiğim oğlum isimsiz. Ben de sinir oldum artık isim konusuna karışmıycam diyorum. Aslında kazanan da o oluyo bölece. Her konuda olduğu gibi karşı tarafla az muhattap olup, onu bezdirip kendi istediğini yaptırıyo..
Ona kızmamın temel nedeni bu değil tabi birçok şeyden biri ama kendimi acayip yalnız hissediyorum,walla işte olmasam ağlıycam şimdi
Kızlar dr umla konuştuk biliosunuz ilk kan 17000 çıkmıştı hata payına karşı aynı günün öğlenden sonrası tekrar kan alınmıştı onun sonucu biraz önc ebeden gelen 15900 bu tahlillerden sonra antibiyotik başladık iner dedi dr içim rahatladı yarın iii çıkar inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?