kızlar normal doğumun kolay olması için yürüyüş yapan varmı ben çok istiyorum ama burası öyle bi yerki tek başıma yürüyüş yapmam zor eşimide bir türlü ikna edemedim zaten sinirlerimi bozuyo sanki acısını o çekecek neyse onu boşverelimde yürüyüş yapanınız varmı
kızlar normal doğumun kolay olması için yürüyüş yapan varmı ben çok istiyorum ama burası öyle bi yerki tek başıma yürüyüş yapmam zor eşimide bir türlü ikna edemedim zaten sinirlerimi bozuyo sanki acısını o çekecek neyse onu boşverelimde yürüyüş yapanınız varmı
günaydın herkeseeee
biz iremimle çok iyiyiz
uyku sorunumuzda yokkkk
hatta doyamaıyoruzzz uykuyaaa kaydirigubbakcemile3
normal doğumda çok işe yarıyo diyolar ve ben normal doğum düşünüyorum yürüyüşte yapamıyorum nasıl olcak bilmiyorum
maşallah canım kızına çıtı pıtı bi kızın olacak ee sende çıtı pıtısın kızında sana benzicek demekki aynı bende sen gibiyim uyusamda uyusam hiç doyamıyorum gündüzleri iyi uyuyabiliyorum geceleri uykum olmuyo eşim yattığı gibi uyuyo hatta horlamay başlıyo ben dön sağa dön sola düz yatıyorum genede yok uyuyamıyorum öffff :çok üzgünüm:
hamılelıgı kısa denk gelenlerde var canım onlarda yuruyemıo ....
sana dedıgım egzersızlerde var mesela tv ızlerken gunde 1 saat felan ayak topuklarını bırbırne degdırerek otur kelebek hareketı dıyoruz bız buna kursta kaydirigubbakcemile3
catıları acıomus daha ogrendıgım bı ıkı hareket daha var hamıle pılatesı felan bunlarda doguma yardımcı egzersızler cnm kaydirigubbakcemile
artık doğunca görcem nasıl olduğunu cnmm
usg ölçümlerine güvenmiyorum
hamılelıgı kısa denk gelenlerde var canım onlarda yuruyemıo ....
sana dedıgım egzersızlerde var mesela tv ızlerken gunde 1 saat felan ayak topuklarını bırbırne degdırerek otur kelebek hareketı dıyoruz bız buna kursta kaydirigubbakcemile3
catıları acıomus daha ogrendıgım bı ıkı hareket daha var hamıle pılatesı felan bunlarda doguma yardımcı egzersızler cnm kaydirigubbakcemile
Canim ögrendigin diger hareketleri de mümkünse paylasir misin?a.s.
Kızlarr şimdi ebe aradı kanda mikrop 15900 çıkmış hala yüksekkkk inşallah yarın alınacak kanda düşük çıkar antibiyotik işe yaramıştır....
canım bende yuruyus yapıorum ama burda hava cok guneslı oldugu ıcın anca 5 ten sonra cıkabılıorum yarım saat yuruyup gelıorum.yoksa gunes carpıo tansıyonum dusuo bayılcak gıbı oluyorum :)
bıde en cok yaptıgım sey kursta ogretmıslerdı tv felan ızlerken ayak topuklarımı bırbırne degdırerek oturmak oda catıları cok acıyomus
günaydın herkeseeee
biz iremimle çok iyiyiz
uyku sorunumuzda yokkkk
hatta doyamaıyoruzzz uykuyaaa kaydirigubbakcemile3
Canim ögrendigin diger hareketleri de mümkünse paylasir misin?a.s.
sırt ustu yatıp bacaklarımızı kendımıze dogru cekıyoruz tabı cekemıyoruz gobekten ama cekmeye calısıyoruz acık sekılde .dız kapaklarımızın altından tutup olece bı muddet kalıyoruz 1-2 dakıka.ayaklarımız gobegımızın yanında yani.
ay umarım anlatabılmısımdır :)
dedıgım gıbı kelebek hareketı nı gunun her saatı kolayca yapabılıyoruz....
bıde kedı hareketı var platestede yapılıor kendımızı esnetıyoruz kedı gıbı sonra yavasca kalkıyoruz.
bıde ayakta yaptıgımız egzersızler var .
ayaktayken bacaklarımızı sag ve sola dogru acıp ellerımızı yuzumuzun hızzasında uzatıp bıraz bukuluyoruz popoyu bı one bı arkaya dogru ıtıyoruz kaydirigubbakcemile3
daha cok var ınsallah anlatabılmısımdır. kızlar bu hareketlerın hangısı canınızı acıtıosa yapmayın sakın kendınızı zorlamayın .:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?