evet cnm aynen öleee :lepi:Canim o ölcümler yalan zaten..Dogunca bambaska agirlikta oluyorlar..Bir de arkadaslar bebekler dogdugunda zaten 2-3 gün sonra ciddi anlamda kilo kaybina ugruyorlar ,korkmayin bu cok normalmis...
sana günaydın şekerim a.s.kuzum düşer o korkma sen ilaç kullanıyon hemencecik düşer inşallahhhhh
aaaa ben hep öle otururum normaldede bilmeden ii bişey yapıyomuşum kızlar bide ben normalde de çok esneğim sölemesi ayıp kiloluyom ama ayağımı bonuma atabiliyorummm yani normal zamandaaaaa genelde garip garip otururummmm herkes şaşırır nasıl rahat ediyosun diyeeeee
günaydın sadocummmm oohh ohhh uyu kuzum ya ne güzel maşallahhh ihtiyacımız olcak bu uykulara ama olmuyo napalım artıkınnn
dimi nidacımmmmm
canım bi sölede bizde yapalımmmmmmmm hergün yürüyüş yapcak hal olmuyokiiii
kıslar bide ayşecik hamile oryantali yapıyo uzmantv . com da görüntülü anlatıyo ben aradada onu yapıyorum çok ii geliyo ağrılara onu da bi deneyinn:CüvCüv:hihoyyyt
gunaydin kizlarr
nasilsinizzz bebisler nasilll
semos ben cok tuzlu yiyorum ama sislik yok sadece yuzumde var biraz..benim ayaklarım şiştiiii kocaman tombik tombik olular şu an laptop kucağımda ayaklarımın altında minderler öle oturuyommmm ellerimde de varrrr ya o kadar su içiyom tuzsuz yiyom ama yine de oluyo sanırımmm
iiz canmcimmevet cnm aynen öleee :lepi:
bu arada dediğin doğru bebek doğduktan sonra şişliği inermiş ve gram olarak düşermişş
örneğin bzm akraba 41 haftalık kız bebişi doğurdu(mart annelerinden) 4100 doğmuş
daha sonra kızı 3800 e düşmüş
sana günaydın şekerim a.s.
günaydın cnmm hoş geldinn
biz iiz iremle teyzesiiii
sizde iisniz inşllahhhh a.s.
Hosgeldin Özlemmm...
Evimizi sildik süpürdük biz de...
Yemek yapcam daha
kolay gelsin nida yemek yapcam falan demişsin ya okuldaki öğrenciler malum burası gelişmemiş bir ilçe bana hep hocam siz yemek yapıomusunuz bulaşık yıkıomusunuz die soruyorlardı sanki ben bill gates in kızıyım yazık ne kadar büyütüyorlarsa gözlerinde bizim yasantımızı ve bunu soran öğrenciler 19 20 yaslarında erkek köy cocugu hepsi yatılı okuldu benm gecen seneki okulum onlar geldi aklıma bende sana sorarmısın almanya da sın ya
evi temizliomusun bulaşık yıkıomusun yemek yapıomusun :)))
bu şişliklar için önerisi olan varmı kızlarrrrrr bugün çok fenalr hem şişler hemde elim yağım terliyo ve yanıyo hava da yağmurlu öle çok sıcak değil camlar açıkkkk noluyo ya hep bölemi olcak bundan sonra didoşumu anladım şimdiiii senağlama
ırmak değil irem yazdım cnmmmsaadet ırmak ismine mi karar verdiniz canım
semos ben cok tuzlu yiyorum ama sislik yok sadece yuzumde var biraz..
gercekten tuzami bagli sadece bu..
benim yedigim kadar tuzu kimse yememistir..yemek tuzsuzsa ac kalmayi tercih ediyorum o kadar yani:1no2:
ama sislik yok:uhm:
iiz canmcimm
kaltik kahvalti yaptik gidip hastane cantam icin alisveris yapicam
ins bisey bulurum
h.b canm
becerikli kadinlarin halide bambaskaaaaaa.s.
kolay gelsin canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?