2009 Haziran Anneleri!!

Canim o ölcümler yalan zaten..Dogunca bambaska agirlikta oluyorlar..Bir de arkadaslar bebekler dogdugunda zaten 2-3 gün sonra ciddi anlamda kilo kaybina ugruyorlar ,korkmayin bu cok normalmis...
evet cnm aynen öleee :lepi:
bu arada dediğin doğru bebek doğduktan sonra şişliği inermiş ve gram olarak düşermişş
örneğin bzm akraba 41 haftalık kız bebişi doğurdu(mart annelerinden) 4100 doğmuş
daha sonra kızı 3800 e düşmüş

sana günaydın şekerim a.s.
gunaydin kizlarr
nasilsinizzz bebisler nasilll

günaydın cnmm hoş geldinn
biz iiz iremle teyzesiiii
sizde iisniz inşllahhhh a.s.

maşallah nidacım sana da haziranın hamarat anneleriiiii yemeğini de yapda rahat et kuzummm
benim koca satış yaptı okuldan sonra eve gelcekti işi çıkmış oraya gitti

kolay gelsin nida yemek yapcam falan demişsin ya okuldaki öğrenciler malum burası gelişmemiş bir ilçe bana hep hocam siz yemek yapıomusunuz bulaşık yıkıomusunuz die soruyorlardı sanki ben bill gates in kızıyım yazık ne kadar büyütüyorlarsa gözlerinde bizim yasantımızı ve bunu soran öğrenciler 19 20 yaslarında erkek köy cocugu hepsi yatılı okuldu benm gecen seneki okulum onlar geldi aklıma bende sana sorarmısın almanya da sın ya
evi temizliomusun bulaşık yıkıomusun yemek yapıomusun :)))

dimi nidacımmmm çok da rahatlatıcı tavisiye ederimmmmm hele ki aynanın karşısında yap haline gülmekten bişe yapamıyonnn

ay naren yaaa ne üzücü dimiii bak şimdi içim sızladdıııı herşeyden şikayet eder oldum arada hatırlamak lazım benden kötü durumda olanlarıııı

benim kocişin öğrencileri de düğünde bana gıcık olmuşlarrrrr eşim evleniyo diye hepsi hayran hocalarına bitanesi geldi dediki senmisin o şanslı kadınnn çok da güzel değilmişsin bunu söleyen 5nci sınıfa giden bi kızdı ne gülmüştümm heeeee sanıyolarmışki evlenince ben onu alıp istanbula götürcemmmmmkaydirigubbakcemile3

bu şişliklar için önerisi olan varmı kızlarrrrrr bugün çok fenalr hem şişler hemde elim yağım terliyo ve yanıyo hava da yağmurlu öle çok sıcak değil camlar açıkkkk noluyo ya hep bölemi olcak bundan sonra didoşumu anladım şimdiiii senağlama

ilahi semacım ya seninkilerde komikmiş ama :))
canım bacaklarını belhizasında uzatıp otur yerde durmasın sişileri o önlüyor benim bilgiğim kadarıyla birde cok ayakta kalma kuzum

zor be semoşum sişliklerinizdeee
allah yardımcınız olsun vallahiii
az kaldı dayanınnn bakalımmm

bende ayseden görmüştüm o hamile oryantalide ben pek beceremedim galiba yürüyüşe devam ediyorum ben hergün 4 ten sonra cıkıyorum yarım saat yürüyoru tıstıs sonra kamelyada oturanların yanına geciyorum

benim ayaklarım şiştiiii kocaman tombik tombik olular şu an laptop kucağımda ayaklarımın altında minderler öle oturuyommmm ellerimde de varrrr ya o kadar su içiyom tuzsuz yiyom ama yine de oluyo sanırımmm
semos ben cok tuzlu yiyorum ama sislik yok sadece yuzumde var biraz..
gercekten tuzami bagli sadece bu..
benim yedigim kadar tuzu kimse yememistir..yemek tuzsuzsa ac kalmayi tercih ediyorum o kadar yani:1no2:
ama sislik yok:uhm:

iiz canmcimm
kaltik kahvalti yaptik gidip hastane cantam icin alisveris yapicam
ins bisey bulurum

Hosgeldin Özlemmm...

Evimizi sildik süpürdük biz de...
Yemek yapcam daha

h.b canm
becerikli kadinlarin halide bambaskaaaaaa.s.
kolay gelsin canm

Ay Alemler Naren senin ögrencilerinde..Eski türk filmleri mi izlemisler seninkiler? Sehir kizi ev isi yapmaz muhabbeti kaydirigubbakcemile2
Ben islerimi kendim yaparim, en sevmedigim sey evimin icinde yabanci biri, ayak altinda..bir insanin her hangi bir hastaligi vs. yoksa kendi yapmali bence islerini...

Canim bacaklarini dikip oturcan baska caresi yok bunun...

Tesekkürler Özlemcim,
ben de cikicam birazdan hem yürüyüs yaparim , hemde alacagim bir iki sey var...
Öpüyorum hepinizi...

bende bitek annem gelince bişey diyemiyorum ona canım benim yatagıma kadar topluyor ya yerim onu ne rahat oluyor annem gelince yemek hazır bulaşıklar kalkmış evler mis heheh 21 inde gelcek az kaldı rahat etcem o zaman :))

kızlar beni komşular cagırdı oturmaya gisdiyorum ama gelcem hepinizi öptüm melek annleri mujukkksssss:)) a.s.

saadet ırmak ismine mi karar verdiniz canım
ırmak değil irem yazdım cnmmm
ireme karar verdik

ii alışverişler cnm inşallahh kafana göre bulursunnn

benide komşum çağırdııı
oturmaya
bende kaçarrr
hoşçakalınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…