[color=ındigo]kızlar normal doğumun kolay olması için yürüyüş yapan varmı ben çok istiyorum ama burası öyle bi yerki tek başıma yürüyüş yapmam zor eşimide bir türlü ikna edemedim zaten sinirlerimi bozuyo sanki acısını o çekecek neyse onu boşverelimde yürüyüş yapanınız varmı[/color]
İnşallah canımcımmmhadi bakalım pınoş iyi bare inşallah düşük çıkar yarın çıkacakta eminim sen meraketme
Zaten antibiyotikte işe yaramassa yapacak bişi kalmadııı mikrp bir hamile oldummmmminşallah ii çıkar pınarcım
bence düşük çıkcak antibiyotikle hemen işe yarıyor çünkü
Erkekler çok egoisttt bende bir egoist getirecem dünyaya malesef...inşallah canımmmamann bu adamlar çok biliyo bu dönemlerde bizi anlamaları gerekirken onlara çok basit bişeymiş gibi geliyo bende bu aralar eşime sinirleniyorum oda herşeye kızar oldu ben zaten sinir küpüyüm anlamıyolar bacım
oh oh çok sevindim canım düzelicek inşallah korkma sen allahım yardım edecektir sana inmeye başlamış bile ohhho sen doğuma gidene kadar hiçbişey kalmaz canım üzme sen canını
Sıkılmıorum artık herşey olacağına varıo canımcımmmpınarcım merak etme antibiyotikle hemen düşer, içini rahat tut canım
İnşallahhh naidammCanim ben yapiyorum ara sira..Dün yarim saatligine cikmistim 2 saat sürdü...Ama eve geldigimde bitmistim...
Pinarcim antibiyotikler mucize ilaclar, kesin düsük cikacak canim merak etme sen..yerimseniben
Hoşgeldin sadoşum maşallahhhh kızınaa uyuyor annesiyle bizim batuhan bey tekme tokat kaldrıo vallagünaydın herkeseeee
biz iremimle çok iyiyiz
uyku sorunumuzda yokkkk
hatta doyamaıyoruzzz uykuyaaa kaydirigubbakcemile3
İnşallah semoşum bende inanıyorum yarın temiz çıkacakkkuzum düşer o korkma sen ilaç kullanıyon hemencecik düşer inşallahhhhh
aaaa ben hep öle otururum normaldede bilmeden ii bişey yapıyomuşum kızlar bide ben normalde de çok esneğim sölemesi ayıp kiloluyom ama ayağımı bonuma atabiliyorummm yani normal zamandaaaaa genelde garip garip otururummmm herkes şaşırır nasıl rahat ediyosun diyeeeee
günaydın sadocummmm oohh ohhh uyu kuzum ya ne güzel maşallahhh ihtiyacımız olcak bu uykulara ama olmuyo napalım artıkınnn
dimi nidacımmmmm
canım bi sölede bizde yapalımmmmmmmm hergün yürüyüş yapcak hal olmuyokiiii
kıslar bide ayşecik hamile oryantali yapıyo uzmantv . com da görüntülü anlatıyo ben aradada onu yapıyorum çok ii geliyo ağrılara onu da bi deneyinn:CüvCüv:hihoyyyt
Özlemcim hoşgeldinnn canımmmgunaydin kizlarr
nasilsinizzz bebisler nasilll
şişliklerin gitmesi için hareket önemliymiş oturunca şişiyo ayaklar eller benim ablamda ilk doğumunda evdeydi ve oturduğu için şişi çoktu ikinci doğumunda çalıştığı için şişliği felan olmadı bide izine ayrıldı genede hareketliydi oda diyo hareket edince şişler iniyo benimde geceleri davul gibi oluyo bazende sabaha karşı az kaldı artık dayanacaz
kızlar napıyorsunuz , herkes iyimi?
Ben uyuyakalmışım gene, şimdi kalktım :) 1 saat uyumuşum ama çok iyi geldi :)
benim şişliklerim çok fazla , ayaklarımı kaldırarak oturuyorum , az kaldı zaten ,dayanmaktan başka çare yok :
Pınar bugün gitmicekmiydin doktorsa sen?
yarınmı ?
ALHAN canım senınle gunlerımız aynı :) normalde bızde 27 hazıranda beklıoduk ama gelısımı 1 hafta onde oldugu ıcın 20 hazırana beklıyoruz..
ısın kotusu benım oglum daha dogum kanalına gırmedıpazartesı gıdıcem bakalım donmusmu donmemısmı gene bakıcaz...
acaba sezeryan olursak kacta alırlar merak ettım. bu arada senın doktorun 7 hazırandan sonramı gelır dedı . bak unuttum :/
Emelcim yarın gidicemmmm
amin vildancım sağol ,
iyiim işte, büyüyoruz oğlumla hergeçen gün,
sen nasılsın?
hayırlı haberlerle gel cnm.benimde yarın randevum var 2 hafta olacak görmeyeli merak ediyorum son gelişmeler ne.nasıl doğum yapıcam hakkımızda hayırlısı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?