2009 Haziran Anneleri!!

şişliklerin gitmesi için hareket önemliymiş oturunca şişiyo ayaklar eller benim ablamda ilk doğumunda evdeydi ve oturduğu için şişi çoktu ikinci doğumunda çalıştığı için şişliği felan olmadı bide izine ayrıldı genede hareketliydi oda diyo hareket edince şişler iniyo benimde geceleri davul gibi oluyo bazende sabaha karşı az kaldı artık dayanacaz

ben ayrıca yürümüyorum amma sabah işe yürüyerek geldim öğlen yemeğe çıktım yarım saateyakın yürüdüm akşam eve gideceğim yürüyerek eşim gelemesse tekrar kursa geleceğim yürüyerek nerden baksan günde 1,5-2 saat yürümüş oluyorum.işten ayrılıncada park var epey büyük oraya gider bir tur atmam yeter erhalde 1 saate yakın sürer sanırım.

neyse ben kaçar azcık işim var bide sağlık ocağına gidip iğne yaptırmam lazım hadi görüşürüz arkadaşlar

kızlar napıyorsunuz , herkes iyimi?
ben uyuyakalmışım gene, şimdi kalktım :) 1 saat uyumuşum ama çok iyi geldi :)
benim şişliklerim çok fazla , ayaklarımı kaldırarak oturuyorum , az kaldı zaten ,dayanmaktan başka çare yok :

hadi bakalım pınoş iyi bare inşallah düşük çıkar yarın çıkacakta eminim sen meraketme
İnşallah canımcımmm

inşallah ii çıkar pınarcım
bence düşük çıkcak antibiyotikle hemen işe yarıyor çünkü
Zaten antibiyotikte işe yaramassa yapacak bişi kalmadııı mikrp bir hamile oldummmmm

Erkekler çok egoisttt bende bir egoist getirecem dünyaya malesef...inşallah canımmm

pınarcım merak etme antibiyotikle hemen düşer, içini rahat tut canım
Sıkılmıorum artık herşey olacağına varıo canımcımmm

Canim ben yapiyorum ara sira..Dün yarim saatligine cikmistim 2 saat sürdü...Ama eve geldigimde bitmistim...
Pinarcim antibiyotikler mucize ilaclar, kesin düsük cikacak canim merak etme sen..yerimseniben
İnşallahhh naidamm

günaydın herkeseeee
biz iremimle çok iyiyiz
uyku sorunumuzda yokkkk
hatta doyamaıyoruzzz uykuyaaa kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin sadoşum maşallahhhh kızınaa uyuyor annesiyle bizim batuhan bey tekme tokat kaldrıo valla

İnşallah semoşum bende inanıyorum yarın temiz çıkacakk

gunaydin kizlarr
nasilsinizzz bebisler nasilll
Özlemcim hoşgeldinnn canımmm

evet kesinlikle doğru ayak şişliği ayaklar aşağıda oturunca oluyor benim başladı şimdi şişmeye ama eve yürüyerek gidince yolu yarılayınca ayakkabılar bollaşıyor .

hoşgeldin canım.nasılsın.gerçektene çok az kaldı senin hayırlısı ile biter inşallah canım.önce seni sonra bizleri allah kurtarsın.

sezmacım ben şişlikler için belime yastık koyup uzanıyorum ayağımın altında 2 tane yastık koyuyorum cnm.doktorum öyle yap dedi kan akışı olsun die.aman kızlar tek sorunumuz bu olsun bunuda atlatırız evelallah.
saadetcim yeni isminiz hayırlı olsun irem cennet bahçesi anlamıda çok güsel.

slm canım benım sat tarıhıme göre 21 hazıran dogum tarıhımdı ama dr 7 hazırandan sonra sancını bekle dedı.21 hazıran degılmıydı dedım o tarıh 40 haftanın sonunu gösterıyor ıkı hafta önce bekle dedı genelde normal dogumlar 38-39. haftalarda olurmuş.hakkımızda hayırlısı olsun canım yaa.benımkıde dune kadar terstı canım merak etme döner.cunku benım kızım hamılelıgımın basından berı terstı.benım cadı kızım döndüyse cogu bebek döner canım :)

herkese selam kızlar umarım bi yaramazlık yoktur ,
pek vaktim yok bugün kadın geldi temizlik var

bişey sorucam midem çok kötü yanıyor ya ateş gibi tabiri caizse
bunun bi çözümü vardır heralde bilenler bana bi söyleyiversin nolurrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…