2009 Haziran Anneleri!!

müzeyyencim inşallah güzel haberlerle dönersin seni beklior olcaz belli olur artık senin de ne olacagı değil mi sezeryanmıydı senin

geçmiş olsun armağan,
ama en azından miada girdiniz sayılır, hem kortizon da oluyosan bebişin hiç sıkıntı çekmeden kucağına gelir.
biz de sorunsuz o haftalara ulaşırız inşallah,

çok sağolun arkadaşalr.. inanın moral ouyorsunuz.. inş hepimiz sağlıkla kavuşuruz minişlerimzie..amin..

dualarımız seninle armagancım allah bu günleri sıkıntısız atlatmmanı nasip eder inşallah

sağol canım Allah razı olsun sizlerrden..

canım galiba celestone dye bir iğne.benim kaşıntı gebelik kolestazı.ayrıca birde ilaç kullnaıyourm.. iğne hem kaşıntı hemde erken doğum olursa diye bebğin ciğerleri için cxanım...

kızlar nasılsınız geçmişi hızlıca bi okuduk geldik

bugün bizim evde tadilat var banyo borusundan alt kata mutfağa su akıtıyordu
kırıldı döküldü her yer her yerde neyse ki kayınvalidem geldi o yardım etcek sonra pazartesi temizlikçi var inşallah sonra bir iki ufak tefek eksik tamamlarsam hazırız inşallah
bu arada kızım acele etmezse............

dr a gidenlere gözün aydın diyorum pınoşum senin için dileklerimi biliyorsun
army cim sana da allah kolaylık versin hayırlısı olsun hakkında güzelim

servetcim hayırlı haberlerle gel kuzum
bakalım dr amcamız ne diyecek
dr yarından itibaren yokmuş bu konuda bilgin varsa söylermisin

saadet irem cennet demek biliyormuydun adıyla yaşasın çok hoşuma giden bir isim

inşallah unuttuğum bişey yoktur varsa şimdidien affola
benim tadilat yarın sabahta devam edecek itmiyormuş bugün
kendinize iyi bakın

geçmiş olsun pnar ne böceği yaaa.iş önemli bişi diğildir.
Canımmm bahçeye inmişti boynunu ısırmış böcek hemen hastaneye gitti off umarım kötü bişi yoktur kan almışlar sonucuna bakacaklarmış ailecek kan verir oldukkk

pınarcım geçmiş olsun canmım.. sorma bizde bir aksilkdir gidiyor.evde::nazaramı geldik bilmiyorum..
Saol canım valla nazara geldik

Aa ok aynı iğne banada vuruldu ciğer slfaktan salgısı içinn 2 dozluk 2 kere yapldı

Selam Seda,
Benim de şiddetli mide yanmalarım oluyor, cok yandığı zaman ben gaviscon isimli bir şurup var onu içiyorum. ilaç a kategorisinde, bir zararı yok.
eğer hafif şiddetliyse kavun iyi geliyor.

Kızlarrr bizde bişey var anlamadımmm kocamı böcek soktuuu acile gittiii

allah allah nazaramı geldiniz canım geçmiş olsun tatlım bi okutturun kendinizi valla var bişey ama hayırdır aman allah korusun kötülükler bizden uzak olsun neyse ben kaçtım bi bakim dedim ne var ne yok iğne vurdurmaya gidiyorum gelirim yarım saat sonra:a015::a015::a015:

bu arada benim bebek de ters duruyor halen, ama dr 36- 37 'e kadar dönme ihtimali var dedi.
ancak 37 nci haftadan sonra bebek tüm rahmi kapladığı için dönme ihtimali çok çok aza iniyor, her şeyin hayırlısı tabi.,
ama ters duran bebeklerin gelişmesinin zor olduğu hiç bir yerde duymamıştım.

Selam Seda,
Benim de şiddetli mide yanmalarım oluyor, cok yandığı zaman ben gaviscon isimli bir şurup var onu içiyorum. ilaç a kategorisinde, bir zararı yok.
eğer hafif şiddetliyse kavun iyi geliyor.

ayy canımya çok sağol hemen gidipalayım bari ya

çok fenayım

dün hafif hafif başladı bugün dayanılmaz boyuta ulaştı sağol canım

Sorma canım kesin bişiler olduuuuuuun kurşun döktürcezzz

ben bu durumda soda içiyorum yada naneli şeker yiyorum. Evde isem ılık süt çözüm oluyor canım.

ay bende şişliklere sinir oldum duş aldım yemeğimi yedimmmm misler gibi oldum biraz rahatladım sanırsam duşun sonunda dayanbildiğim kadar soğuk suda kaldım çok ii geldi şişliklerim azaldıııııııı

pınarr kıs annene okutturun kendinizi bak ben saana kaç gün önce söledim nazar var anacım başka bişe değil yani hem yeni ev içinde bi kuran okutun yawwww yasin falan sen de okuyabilirsin türkçesinden mealinden yada ben hep türkçesinden okuyorum arapçam olduğu haldeeeeee

Canim mide yanmasina Rennie al , hemen geciriyor ve hamilelerde gönül rahatligiyla kullaniyorlar bana doktorum önerdi hatta biraz önce eczaneden bir paket daha aldim...

Kızlarrr bizde bişey var anlamadımmm kocamı böcek soktuuu acile gittiii

Canim artik siz bir okutun kendinizi ailece..Hey allahim yaaa.Gecmis olsun...

Nidacım çok tatlı olmuş, hiç aklıma gelmezdi benim:))
Ne düşündüm biliyormusunuz, ben kıştı daha pijamalarımı aldığımda , birde gittim uzun kollu aldım
mayıs ayı serin olur diye
ama daha şimdiden bunaltıcı sıcak (
kısa kollu tişörtler koyayım çantaya bari

Pınarcım geçmiş olsun, siz okutun kendiizi ,kurşun döktürün iyi geliyor, hem kurşunun bilimsel geçerliliği varmış, negatif elektriği alıyormuş,
Ben küçükkene lisedeyken falan ,uykumda sıçrıyordum ,annem kurşun döktürdü , öyle bir rahatladımki, günlerce uyumuştum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…