müzeyyencim inşallah güzel haberlerle dönersin seni beklior olcaz belli olur artık senin de ne olacagı değil mi sezeryanmıydı senin
geçmiş olsun armağan,
ama en azından miada girdiniz sayılır, hem kortizon da oluyosan bebişin hiç sıkıntı çekmeden kucağına gelir.
biz de sorunsuz o haftalara ulaşırız inşallah,
Kızlarrr bizde bişey var anlamadımmm kocamı böcek soktuuu acile gittiii
dualarımız seninle armagancım allah bu günleri sıkıntısız atlatmmanı nasip eder inşallah
Armycim hayırlı haberlerle gel inşallah aynı iğneyi vuruluoz galiba ben bide antibiyotiğe başladım kandaki mikroptann dolayıı kaşıntı için neden iğne vurulon bende kaşıntı yok ama kaşıntıda fitil verio sanırım dr
Canımmm bahçeye inmişti boynunu ısırmış böcek hemen hastaneye gitti off umarım kötü bişi yoktur kan almışlar sonucuna bakacaklarmış ailecek kan verir oldukkkgeçmiş olsun pnar ne böceği yaaa.iş önemli bişi diğildir.
Saol canım valla nazara geldikpınarcım geçmiş olsun canmım.. sorma bizde bir aksilkdir gidiyor.evde::nazaramı geldik bilmiyorum..
Aa ok aynı iğne banada vuruldu ciğer slfaktan salgısı içinn 2 dozluk 2 kere yapldısağol canım Allah razı olsun sizlerrden..
canım galiba celestone dye bir iğne.benim kaşıntı gebelik kolestazı.ayrıca birde ilaç kullnaıyourm.. iğne hem kaşıntı hemde erken doğum olursa diye bebğin ciğerleri için cxanım...
herkese selam kızlar umarım bi yaramazlık yoktur ,
pek vaktim yok bugün kadın geldi temizlik var
bişey sorucam midem çok kötü yanıyor ya ateş gibi tabiri caizse
bunun bi çözümü vardır heralde bilenler bana bi söyleyiversin nolurrrrrrrrrrrr
Selam Seda,
Benim de şiddetli mide yanmalarım oluyor, cok yandığı zaman ben gaviscon isimli bir şurup var onu içiyorum. ilaç a kategorisinde, bir zararı yok.
eğer hafif şiddetliyse kavun iyi geliyor.
allah allah nazaramı geldiniz canım geçmiş olsun tatlım bi okutturun kendinizi valla var bişey ama hayırdır aman allah korusun kötülükler bizden uzak olsun neyse ben kaçtım bi bakim dedim ne var ne yok iğne vurdurmaya gidiyorum gelirim yarım saat sonra:a015::a015::a015:
kızlarrr bizde bişey var anlamadımmm kocamı böcek soktuuu acile gittiii
ayy canımya çok sağol hemen gidipalayım bari ya
çok fenayım
dün hafif hafif başladı bugün dayanılmaz boyuta ulaştı sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?