kizlar nerdesinizzzz alin size göbüsss....bizim göbüs topiginde de var ayrica aynisi, ama burada aciklamali oldugu icin , bu sayfayi da gönderiyorum...
alçıdan hamile göbeğim - kadınlar kulübü / kadın kadınca kadınlar kulubu
ah maşallah nerden aklınıza geldi kırk yıl düşünsem bu aklıma gelmezdi. Göğüsler çok komik .kocaman görünüyor.
o kalıpla benim göbüş ve memişlerin kalıbını alsak alçı yetmez ekrana sığmaz nidacım çok şeker yaaaaaaaaa
sagol canim kocamanlar zaten :)) hahaha
kızlar ben geldim iğnemi yaptırdım popom acıdı yandı birazcık şimdide çok az acı hissediyorum ama buna ihtiyacım var kanım düzelecek inşallah haftaya dr da belli olur düzelmişmi düzelmemişmi kana çok ihtiyacım olucak doğumda bebeğim içinde çok önemli neyse katlanacam artık siz ne yapıyosunuz kızlarrr
Canım geçmiş olsun, sen pekmez içsene bol bol, kansızlık tehlikeli hamişlikte
kızlar ben geldim iğnemi yaptırdım popom acıdı yandı birazcık şimdide çok az acı hissediyorum ama buna ihtiyacım var kanım düzelecek inşallah haftaya dr da belli olur düzelmişmi düzelmemişmi kana çok ihtiyacım olucak doğumda bebeğim içinde çok önemli neyse katlanacam artık siz ne yapıyosunuz kızlarrr
saol canım benim o göbüşünde çok hoş olmuş artık doğurduktan sonra bakar bakar anarsın o halini nerdende aklına geldi zeki kız seni
nıdacım canım ısmım ecem :)Tesekkürler canim..
bu arada mümkünse ismini de ögrenebilir miyim??a.s.
slm canım benım sat tarıhıme göre 21 hazıran dogum tarıhımdı ama dr 7 hazırandan sonra sancını bekle dedı.21 hazıran degılmıydı dedım o tarıh 40 haftanın sonunu gösterıyor ıkı hafta önce bekle dedı genelde normal dogumlar 38-39. haftalarda olurmuş.hakkımızda hayırlısı olsun canım yaa.benımkıde dune kadar terstı canım merak etme döner.cunku benım kızım hamılelıgımın basından berı terstı.benım cadı kızım döndüyse cogu bebek döner canım :)
CAnim alis veris yaparken gördük paketini..Burada bir de yapar hamileler...
iyiki görmüşün canım ömür boyu saklayabileceğin çok ama çok güzel ve özel bi anı inşallah yavrularımızda bizi bizim kadar düşünürler hayırlı evlatlar olurlar biz en ince ayrıntısına kadar düşünüyoruz onları onlarda ilerde bizleri düşünürler
selam annişleerr..
özledik sizi, iki gündür uğrayamadık..
nasılsınızz bakalıımm..??
hoşgeldin canım alışkanlık oldu valla bigün girmeyeyim aklım hep burada kalıyo sen nasılsın
saol cemreciim, annem yanımda kalıyo, son hazırlıkları yapıyoruz işte..
onun için uğrayamadım..
sen kan iğnesi oluyosun di mi tatlım, en etkili çözüm kansızlık içinn, şifa olsun inşallaahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?