2009 Haziran Anneleri!!

o kalıpla benim göbüş ve memişlerin kalıbını alsak alçı yetmez ekrana sığmaz nidacım çok şeker yaaaaaaaaa

o kalıpla benim göbüş ve memişlerin kalıbını alsak alçı yetmez ekrana sığmaz nidacım çok şeker yaaaaaaaaa

:roflol::roflol::roflol:

Biz bir paketle basa cikamadik, ellerim uyustu, popom acidi oturma pozisyonundan...iki paket önermiyorum Semosum, o zaman 1 saatten fazla sürer, bitersin kaydirigubbakcemile3

sagol canim kocamanlar zaten :)) hahaha

belki benimde büyüktür ama karın büyüyünce onlar küçücük görünüyor.
Ama bu doğru demekki erkek çocukta karın büyürmüş diye karnım çok büyük basenim o kadar büyümedi.bacaklarım çok ince kaldı üste göre

kızlar ben geldim iğnemi yaptırdım popom acıdı yandı birazcık şimdide çok az acı hissediyorum ama buna ihtiyacım var kanım düzelecek inşallah haftaya dr da belli olur düzelmişmi düzelmemişmi kana çok ihtiyacım olucak doğumda bebeğim içinde çok önemli neyse katlanacam artık siz ne yapıyosunuz kızlarrr

Canım geçmiş olsun, sen pekmez içsene bol bol, kansızlık tehlikeli hamişlikte

Canım geçmiş olsun, sen pekmez içsene bol bol, kansızlık tehlikeli hamişlikte

yaw pekmezde midemi bozuyo evde var hemde kaç çeşit armut pekmezi üzüm pekmezi dut pekmezi var ama hepsini denedim hepside midemi bozdu yaramıyo bana yani iğneyle düzelicek artık ne yapalım

GEcmis olsun canima.s.

Tesekkürler canim..
bu arada mümkünse ismini de ögrenebilir miyim??a.s.
nıdacım canım ısmım ecem :)

ınsallah canım pazartesıye kadar donmus olur artık
ozaman bende 7 hazırandan sonra bekıycem ay cok heyecanlandım ya offff kaydirigubbakcemile3 aslında hamılelıkde cok guzel bı duygu cok cabuk gectı o kucucuk tekmeler atıo zaman bazen gecmek bılmıo bazende cokcabuk gecıor senağlama
doguncada karnıma attıgı tekmelerı ozlıycem oglumun

CAnim alis veris yaparken gördük paketini..Burada bir de yapar hamileler...

iyiki görmüşün canım ömür boyu saklayabileceğin çok ama çok güzel ve özel bi anı inşallah yavrularımızda bizi bizim kadar düşünürler hayırlı evlatlar olurlar biz en ince ayrıntısına kadar düşünüyoruz onları onlarda ilerde bizleri düşünürler

Canim insallah ....Benim de tek duam bu saglikli ve hayirli evlat olmalari...:Saruboceq:

Ecemcim ismin cokkk güzelmisssssa.s.

hoşgeldin canım alışkanlık oldu valla bigün girmeyeyim aklım hep burada kalıyo sen nasılsın

saol cemreciim, annem yanımda kalıyo, son hazırlıkları yapıyoruz işte..
onun için uğrayamadım..
sen kan iğnesi oluyosun di mi tatlım, en etkili çözüm kansızlık içinn, şifa olsun inşallaahh..

saol cemreciim, annem yanımda kalıyo, son hazırlıkları yapıyoruz işte..
onun için uğrayamadım..
sen kan iğnesi oluyosun di mi tatlım, en etkili çözüm kansızlık içinn, şifa olsun inşallaahh..

valla siz başlamışınız ben daha hiçbişeye elimi sürmedim ve daha bebeğe bile doğru düzgün bişey alamadık valla temmuz anneleri bile bitirmiş hazırlıkları ben neyi bekliyorum bilmem evet kan iğnesi oluyorum inşallah tatlım inşallah sifa olur haftaya dr da görcez doğum için konuşucaz çok merak ediyorum ne dicek

kızlar napıyonuz biz nst çektirdik herşey normalmiş
adrenalin korse sormuşsun benim görümcem hemşire ,doğumdan 2-3 gün sonra korse tak göbek falan kalmaz dedi ben dikişli olcam ama yine de takıcam hem de normal korse inş. işe yarar.
kitygeçmiş olsun bu tür küçük olaylar büyüklerinden koruyor göze gelmezsiniz işte allah büyüğünden sakınsın.
saadetcanım daha bugün irem ismi aklıma geldi koyabiliriz diye ama bi tanıdığımızın kızı irem vazgeçtim o yüzden güzel bir isim adıyla büyür inşallah.
ecemeşimle biz de kızımızın ismini ece düşünüyoruz.kızlar ne dersiniz ece mi öykü mü karar veremedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…