2009 Haziran Anneleri!!

olymposs canım ben adımdan cok memnunum :) valla anlamıda guzel sız bılırsınız artıkın kaydirigubbakcemile3
bende oglumun adını sinan cem koyucam ..
sinan babasının adı cemde ecemın cemı :)

Canim Ece bence daha güzel..istersen yeni bir konu acip anket ekleyebilirsin konuya...Hangi ismin ne kadar oy aldigini orada görebilirsin...

valla kıslar HıRA ismini de düşünün çok güzel ve çok da duyulmamış bi kız ismi benim burda bi bıdığım var HıRA ismi anne baba dr anam bi sevimliki sormayın

valla kıslar HİRA ismini de düşünün çok güzel ve çok da duyulmamış bi kız ismi benim burda bi bıdığım var HİRA ismi anne baba dr anam bi sevimliki sormayın

bizimkinin ismi belli belli olmasaydı koyabilirdim gerçekten güzel bi isim ve kolay söylenebilen bi isim bugün burda bi durgunluk var ama hayrola

Kızlar valla kurşunda döktürücez,okutucazdaa allahım beterinden saklasınn....biz biraz yürüyüş yapıcaz bunaldımmm resmennn görüşürüzz......

kızlar çatlaklardan kurtulmak için kahve ve limon karışımı diye link vardı.bulamadım bilen varsa yazabilirmii

sekerkızcandy aynı burasıda ya :)
ama bızım evımız sahıle yakın sahıl bıraz esıyor allahtan asında su saatler pınarında yaptıgı gıbı tam yuruyus havası :)
esımızı kollarımıza takıp elımıze dondurma alıp yurumek lazım kaydirigubbakcemile3

benım esımde gec gelıcekmıs ya bu aksam
banada kurtlar vadısını ızle bana anlat dıyor kaydirigubbakcemile3
bende aldırıcam dondurma bananeeeeee bananeeeeee

cemree kız dogdu herhalde :)
ole derler ya hazıran annelerınınden bırı kızmı dogurdu acabaaaa :)

yok aman doğmasın hiçbişeyi hazır değil zamanlı gelsin yavrum ama bugün kasıklarımda acayip ağrı oldu dün geceden beri şimdi biraz azaldı daha var doğmasına 4 haftamız var inşallah zamanlı gelir kuzucuklar

cemrecim senin 4 haftadan az kalmış canım. 4 haftanın 2 günü bitmiş bişle üç buçuk haftan kalmış
kız sen dogururssun yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…