36. haftamdayım ya sağlık ocağındaki kadında 35 haftalıksın dedi ama dr um 36 haftadasın diyo ve 4 haftam var 36+4 =40 yani dr unki doğru o kadın yanlış hesapladıcanım sen suan 35 haftalıkmısın
cemrecim senin 4 haftadan az kalmış canım. 4 haftanın 2 günü bitmiş bişle üç buçuk haftan kalmış
kız sen dogururssun yakında
bende normalde 33 haftalıgım ama bebek 34 gorunuo ama ben tam bılmıorum son regl tarıhımı 1-2 hafta yanlsıklar olabılıomus
evet cnmmm anlamı öleee bende çok beğendimm bu arada sağol cnmsezmacım ben şişlikler için belime yastık koyup uzanıyorum ayağımın altında 2 tane yastık koyuyorum cnm.doktorum öyle yap dedi kan akışı olsun die.aman kızlar tek sorunumuz bu olsun bunuda atlatırız evelallah.
saadetcim yeni isminiz hayırlı olsun irem cennet bahçesi anlamıda çok güsel.
tşkr cnmmmmİrem gerçekten güzel isim adıyla yaşasın prenses Saadetçim
evet cnm biliyorummm aminnnkızlar nasılsınız geçmişi hızlıca bi okuduk geldik
bugün bizim evde tadilat var banyo borusundan alt kata mutfağa su akıtıyordu
kırıldı döküldü her yer her yerde neyse ki kayınvalidem geldi o yardım etcek sonra pazartesi temizlikçi var inşallah sonra bir iki ufak tefek eksik tamamlarsam hazırız inşallah
bu arada kızım acele etmezse............
dr a gidenlere gözün aydın diyorum pınoşum senin için dileklerimi biliyorsun
army cim sana da allah kolaylık versin hayırlısı olsun hakkında güzelim
servetcim hayırlı haberlerle gel kuzum
bakalım dr amcamız ne diyecek
dr yarından itibaren yokmuş bu konuda bilgin varsa söylermisin
saadet irem cennet demek biliyormuydun adıyla yaşasın çok hoşuma giden bir isim
inşallah unuttuğum bişey yoktur varsa şimdidien affola
benim tadilat yarın sabahta devam edecek itmiyormuş bugün
kendinize iyi bakın
böle bşy yok cnmmmmbu arada benim bebek de ters duruyor halen, ama dr 36- 37 'e kadar dönme ihtimali var dedi.
ancak 37 nci haftadan sonra bebek tüm rahmi kapladığı için dönme ihtimali çok çok aza iniyor, her şeyin hayırlısı tabi.,
ama ters duran bebeklerin gelişmesinin zor olduğu hiç bir yerde duymamıştım.
sağol cnm aminnnnkızlar napıyonuz biz nst çektirdik herşey normalmiş
adrenalin korse sormuşsun benim görümcem hemşire ,doğumdan 2-3 gün sonra korse tak göbek falan kalmaz dedi ben dikişli olcam ama yine de takıcam hem de normal korse inş. işe yarar.
kitygeçmiş olsun bu tür küçük olaylar büyüklerinden koruyor göze gelmezsiniz işte allah büyüğünden sakınsın.
saadetcanım daha bugün irem ismi aklıma geldi koyabiliriz diye ama bi tanıdığımızın kızı irem vazgeçtim o yüzden güzel bir isim adıyla büyür inşallah.
ecemeşimle biz de kızımızın ismini ece düşünüyoruz.kızlar ne dersiniz ece mi öykü mü karar veremedik.
yok ben burdayım hem aşkı memnuyu izliyorum hem pc başındayım bu bihter çok fena kalleş karı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canlarim slm güzel annisler nabersiniz bakalim?
ya uzun zamandir araniza pek katilamiyorum, ama ellimden geldigi kadariyla taakip etmeye calisiyorumm. pinarcim sana cok gecmis olsun canim ya hersey üst üsde gelmis gercektende benimde ellim ayagim cok sisdi ya, kilo olarak iyi gidiyorum toplam 9 kilo aldim herkez hamileligimin cok güzel oldugunu söylüyo. hatta bugün bi komsumuz, kücük bi top yutmussun gibi görünüyorsun dedi .
ya dr bana kizimin kilosunu demedi ya, sadece haftasina göre cok daha iyi gelismis dedi, bende sormadim nedense.
size bisey sorcam ama biraz özel olcak ama utaniyorum
kıslar npyonuss
kimseler yok dizi bitsin gelirsiniz dimee???
kıslar bebek şekerlerinin kartını yaptırcas bi o kaldı
burda görmüştüm 'o bir melek hoşgeldin zehra bebek'
yazdırıyım diyorum nasıl sizce daha güsel fikri olan varmı??
iiz cnm
ben varım kociş kurtlarıı seyredioooo
bende burdayımmm
gzll cnmm odaaa
kk da okumuştummm
biridee şöyle yazdırmış
bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun
yada
bir dilek tuttum ve sen geldin
böle bşy di sanırım
ben ad soyad doğum tarihini yazdırcammm sadecee
hoşgeldin nezaketcimm sor cnmmmm
bu arada kızlarrr cicilerimizi ekledikkk bakaın bakalımmm beğencekmisinizzzzzzz
gözün aydın canım doktorun ii dediyse korkma iidir bebişinin kilosuu
aman canım sor utanma özelimizmi kaldı herşeyimizi paylaşıyoruz burda
cnm bz şöle yapcaz .....haziran 2009 ırem ....... noktalı yere doğunca tarihini atıvercez elle en ii çözüm bunu buldukkk kaydirigubbakcemile3canım güzelmişde bizim bebek şekerlerimiz kalpli bide o sözü yazdırırsam bebk şekerinden çok nikah şekerine benzerr
tarihi bende yazdırcaktımda vazgeçtim biliyosun ne zaman gelcekleri belli olmuyo bu meleklerin
tsk ederim kizlar bak soruyorum ha
ya bende iliskiden hemen sonra wc cikdim zaman cok kötü yaniyo ve aciyo idralimi yapmakda cok sorlaniyorum, ama feci ve sadece iliski sonrasi yaniyo, neden acaba veya benim gibi olan varmi.
bide sag elim cok uyusuyo sabahlari kalkdimda bazen avcumu acamiyorum bile. ma suanda cok karincalaniyo ve uyusuyo.
tsk ederim kizlar bak soruyorum ha
ya bende iliskiden hemen sonra wc cikdim zaman cok kötü yaniyo ve aciyo idralimi yapmakda cok sorlaniyorum, ama feci ve sadece iliski sonrasi yaniyo, neden acaba veya benim gibi olan varmi.
bide sag elim cok uyusuyo sabahlari kalkdimda bazen avcumu acamiyorum bile. ma suanda cok karincalaniyo ve uyusuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?