saadet süpermiş kız benim eşimin niye aklına gelmedi ii oldu söylediğin dur bende tarihini öyle yaptırıyımm mersii canım benimm
tsk ederim kizlar bak soruyorum ha
ya bende iliskiden hemen sonra wc cikdim zaman cok kötü yaniyo ve aciyo idralimi yapmakda cok sorlaniyorum, ama feci ve sadece iliski sonrasi yaniyo, neden acaba veya benim gibi olan varmi.
bide sag elim cok uyusuyo sabahlari kalkdimda bazen avcumu acamiyorum bile. ma suanda cok karincalaniyo ve uyusuyo.
öylemi diyorsunuz kizlar, ya dr bisey demeyince bizde ara falan vermedik ama dikkatlyiiz, ya bazilarida dogum daha kolay olur esler iliskiye girerse hamilelikde .son güne kadar tavsiye edenler bile var diyorlar. ya kafam karisdi simdi benimde.
öylemi diyorsunuz kizlar, ya dr bisey demeyince bizde ara falan vermedik ama dikkatlyiiz, ya bazilarida dogum daha kolay olur esler iliskiye girerse hamilelikde .son güne kadar tavsiye edenler bile var diyorlar. ya kafam karisdi simdi benimde.
canım o bende önceden oluyodu ilişkide geliyodu wc ye çıkıncada ağrı yapıyodu ama şuan öyle bi girişimimiz olmadığı için bilemiyorumki zaten uzun süredir ara verdik hem bebek için hemde benim için o uyuşma bendede oluyo hele sabaha karşı parmaklarımın ucu acıyo bazen uyuyamıyorum bile dr fitil veriyo geçsin diye ama bende fitil kullanmayı sevmiyorum az kaldı dayanacam artık
canım sen yanma var diyince ben öle dedim
yoksa bende duydum normal doğumu kolaylaştırıyomuş diyee..
ama senin canın yanıyosa ben yine bırakın derim
bişey olursa pişman olmaktansa
en azındsan kendin için
cnm son ayın mıilmiyorum ama
son ay da ii değilmiş sanırım ilşkii bebek aşağıda oluncaa
bide dinizimdee son ay günahmıymış öle bşy duymuştummm
ciddimizin saadetcim ya hic duymadim lohusayken diye duymusdum ama dogrudur, aman bencede artik yeter
bugun benim oglum hep uyudu sanirimmm
hic aliskin deilim bu kadar rahat durmasina
ii akşamlar cnmm
arada yapıyorlarr bölee cnmmm
yaramazlarrrr kaydirigubbakcemile3
iyi aksamlar özlemcim, normal annesi hem artik yerleri de bayagi daraldi ya hareketleri azalir
size ii geceler fıstıklar ben kaçar
tatlı rüyalar sizlere
merak etme annesi, canim bende civcivimde iyiz cok sükür, heycan bastiriyo artik az kaldi .
hersey tam esyalari odasi,oyuncaklari, iviri ziviri sanki melegim bu evde yasiyo gibi ama kokusu zarmadi taabi cennet kokulumun daha , buarada senin yakisiklinkin odasina da bayildim, senin zevkin benim tarzima zaten cok uygun her aldigin cok hos canim
oooo gece gece sohbet koyu hanımlar ben hantal hantal yatmaktan giremiyorm nete mirmirmirmir
aynen canim...
saglicakla gelselerde koklasakkkkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?