2009 Haziran Anneleri!!

maşallah canım ya nerde bizde iyice uyuştuk bu uyuşukluktan çıkıp nasl tempolu bi hayata alışıca allah yardımcımız olsun:Saruboceq:

umarim oyledir kizlar..
aliskin olmadigimdan sanirim cok tuaf oldum
sizler nasilsiniz bakalim civcivler nasil

bzde iiz cnm bi ara babamız aldıı pcyii
koptum sizden
makinanın btmesini bekliommm
kızımın son cicilerini yıkıyorumdaaa
öptük cnmm seniii
ii geceler herkeseee

günaydın haziranın en tatlı göbüşleri.
ben çok kötü bi gece geçirdim yaaa.
sabaha kadar bebekler gibi gaz sancısı çektim.
sağa sola dönmekten kalçalarım ağrıdı .
üstüne üstlük kızım da tazmanya canavarına dönüşüp içerde ne varsa kırdı döktü yani.
inşallah günümüz güzel geçer.
hepinizi öptüüük

gecmiş olsun müminecim ya bende aynı senin gibi uyuyamadım yine sabah sabah kalktım şimdiden alıştırma yapıyoruz işte uykusuzluğa :))
sağlıcakla gelirler inşallah

günaydın kızlar off şu el uyuşması artık çık canımı yakmaya başladı el uyuşmasıyla kalktım yarım saat geçmedi uyuşması bide damarlarım bile ağrıdı acıdı parmak uçlarım çok sinir oldum zaten geceleri uyuyamıyorum gündüzleride uyuyamıcam anlaşılan halada yazarken bile acıyo parmak uçlarımı hissetmiyorum haftaya dr uma sölicem artık bu böyle olucak gibi değil senağlamasenağlama

neyse kızlar ben kahvaltı yapayım evimi toplayayım gelirim gene o zamana kadar çoğu kişi gelir hadi çavvv

Günaydin kizlar,
ben de gece yine kalktim..Kizim cilgin gibiydi, napcami sasirdim...Canimi cok yakti minik kusum benim,,,

Canlarım günaydınnn ... uykusuz her gece artıkkkk ... biz şimdi kan tahlile gidiyoruz , sonra dopplere ardındanda dr umuza gidicez 5 ten önce dönemeyizzz gelince hemen haber vericmmm öptüm hepinizi ve minikleri...

pınarcım inşallah hayırlı haberlerle dönersin

yaa biz alıştırma yapmasakta olurdu uykusuzluğa.biraz depo yapsaydık bari :ecrin_bebek:

herkese güzel haberlerle dolu bir gün diliyoruz kızımlaaa.
bizdede bugün büyük temizlik var, sonra 6 da da kontrolümüz var.inş büyümüştür benim minik tweetym

doğum yapanlardan duydum doğumdan sonra bir kaç gün hep hareket bekliyorlarmış karnında.eee kolay değil 5.aydan bu yana o kadar çok alıştık ki tekmelere.

Günaydın hamişler....
Anlaşılan hepimizde aynı problemler oluşmaya başladı. Bizde sağlıklı bi uyku uyuyamaz olduk artık ve bu uykusuzlukla işe geldik..Allah hepimizin yardımcısı olsun canlarım...
Az daha sıkıcaz dişlerimizi.

günaydın herkese bende 3-4 saat uykuyla duruyorum. gece ameliyat nasıl olacak ,ya ölürsem vesaire düşünmekten uykum kaçtı allahım bi sağ sağlim kucağımıza alsaydık

gunaydın sekerler
dun dr umuz vardı benım mınnos ıyı nst mızde normal 2850 olmusuz haftaya asagıdan kontrolumuz var bakalım normal doguma engel bısey varmı dr a agrılarımdan kaburgalarımdan bahsettım az kaldı merak etme patlamazsın dedı :)

ben güzel uyumuşum dün çok yoruldum ama.Bu yürümeye normal doğuramassam çok kızacağım kendime.
ama ne rüyalar ne rüyalar film çekiminde mi bulunmadım.Öldürülen birinin cesedini bulmaya mı yardım etmedim.neler neler .hayır olsun.ama dinlenmiş kalktım.kahvaltımıda yaptım bir daha poğça falan yemem.

son zamanlar anneanne mi , teyzemiz vardı babamın teyzesi çok severdim rahmetliyi rüyamda hep onları görüyorum bana yemek yapıyormuş falan.Canım ya çok iyi bir insandı demekki oda doğum yapacağımı biliyor.Ölü diri getirir diyor tabirler.benim oğlanın gelmesi yakın sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…