2009 Haziran Anneleri!!

sıbelcım bu arada bızım dr carsambaya kadar kongreye gıdıyormus canım sık dısını sakın dogurmayalım carsambaya kadar fazla yorma kendını tamammı cnm

günaydınnnn biz gece çok güzel uyuduk da sabahın köründe uyandıkk malesefffff tel durmadı eşimi arayan arayana sabah sabah sinir oldum şimdi kahvaltı yapcaz terasta size bi bakim dedim kocişim bekliyo beni sonra gelirimmm yinnneeee

servetçim maşallah kızımıza kuzucummmm

olymposs o nasıl düşünce ya allah korusun en mutlu anlarından birini böle hayal etme bence hep ii düşün emiiii

pınarrrrr ii haberlerini bekliyorum canımmm

annişler günaydın hepinize
bizimde bugün 3,5 ta doktor kontrolümüz var inş herşey normaldir
valla sıkıldım artık bu şişik göbekten bugün güzelce süslendim yalnızca hamile olarak pantolonu giydim diğerlerini çıkardım zaten ayakkabılarım olmuyo malum yaz da geldi içim açılldı valla

günaydın herkese bende 3-4 saat uykuyla duruyorum. gece ameliyat nasıl olacak ,ya ölürsem vesaire düşünmekten uykum kaçtı allahım bi sağ sağlim kucağımıza alsaydık

ne ölmesi güzelim o nerden geldi aklına.Ölüm her zaman var şimdi niye aklına soktun hayırlısı ile doğuracak Allah'ın izniyle.

canım inşallah herşey normaldir güzel haberlerle dönersin.

günaydın kızlarrrrrrrr
biz de tadilat devam ama bugün öğlene kadar bitecek sonrada temizlik ohhhhh inşallah

servetcim şimdi okudum canım bence de sıkalım dişimizi bakalım
dr c.tesi ara beni randevu al dedi
yarın sabah arayacağım herhalde çarşamba yada perşembeye randevu veriri
çarşamba geliyor mu yoksa çarşambada mı yok

pınarım iyi haberlerini bekliyoruz inşallah değerlerin düşmüştür tatlım

vildan napıosun canım :))
ne rüyalar görmüşsün inşallah sağlıcakla alırsın oğluşunu kucagına bitanem:)

sibelim napıosun kuzum ya senin ne kadar azalmış :))

38. haftadasın ay valla cok heyecanlanıyorum sizin dogumunuz yaklastıkça:)

kızlar dün 5 kilo yaprak sardım şiş olan bu parmaklarla ne kadar kötü olsalarda yine de işe yarıyorlar valla kayın validem sarmaları önceden sardırıp dondurucuya atıyo hazırlık yapıyo benim meleğe o bakacak ya korkuyorum ya durmazsa diye herşeyini şimdiden hazırladı 6 aylık yemek var dondurucuda bu kaynanalar da bi alem dimi kaydirigubbakcemile

ohhh ellerine sağlık yasemincim ne güzel kız yardımcı oluyor bak biz de hasretiz bi yardımcı olana:)

cnm carsamba amelıyat gunu oldugu ıcın calısmıyor persembeye al benımkıde persembe ama cok doluymus yıne bıran once al cnm

yok hakkını yiyemem çok iyi valla herşeyi o yapıyo yatmadan yatmaya eve giriyom ben bir tek zaten 2 yıldır bulaşık bile yıkamadım Allahı var şimdi yardımcı olanın olması çok iyi
geçen gün benim hormonlar tavan yaptı galiba 2 saat deliksiz ağladım tombikler sizede oluyomu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…