kızlar dün 5 kilo yaprak sardım şiş olan bu parmaklarla ne kadar kötü olsalarda yine de işe yarıyorlar valla kayın validem sarmaları önceden sardırıp dondurucuya atıyo hazırlık yapıyo benim meleğe o bakacak ya korkuyorum ya durmazsa diye herşeyini şimdiden hazırladı 6 aylık yemek var dondurucuda bu kaynanalar da bi alem dimi kaydirigubbakcemile
semoş, naren1981 canım korkuyom işte anestezi alıcaz ne de olsa.düşünmemeye çalışıyom ama elde değil kafayı yiycem.bi doğursak.
yasemin canım ben hep öyleyim göz yaşı gözümün ucunda heran ağlama modundayım.
adrenal yasemin ben cnm ist anadolu yakası sen ist neresinden di
bende anadolu yakasındayım canım ve medical park göztepeye gidiyorum ya sen?
bende eren cerrahi tıp var ya k.bakkalköy oraya filiz hnm a gidiyorum ama doğumu zeynep kamilde düşünüyorum cnm çünkü herhangi ufak bi sorun da çok büyük olan özeller hariç hepsi zeynep kamile sevk ediyomuş çocuk bakım ünitesi yokmuş eren hastanesinde özel olmasına rağmen:CüvCüv:
Canlarım günaydınnn ... uykusuz her gece artıkkkk ... biz şimdi kan tahlile gidiyoruz , sonra dopplere ardındanda dr umuza gidicez 5 ten önce dönemeyizzz gelince hemen haber vericmmm öptüm hepinizi ve minikleri...
annişler günaydın hepinize
bizimde bugün 3,5 ta doktor kontrolümüz var inş herşey normaldir
valla sıkıldım artık bu şişik göbektenbugün güzelce süslendim yalnızca hamile olarak pantolonu giydim diğerlerini çıkardım zaten ayakkabılarım olmuyo malum yaz da geldi içim açılldı valla
semos tesekkurler cnm sıbel gunaydın seker msj ımı okudunmu senın kontrol ne zman
adrenal yasemin ben cnm ist anadolu yakası sen ist neresinden di
olympos canım epiduralle sezaryen düşünmüyomusun, bence genel anesteziden daha rahat, hem fazla ameliyat sonrası ağrı da çekmiyosun
yasemincim ben kağıthanede oturuyorum
nida cım o gün öldüm 8 ayda 1 kere oldu ama tam oldu geçti çok şükür bugün dr a gidiyoruz bizzzzz teyzesiiiiii yaaaaa 3,30 da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?