2009 Haziran Anneleri!!

semoş, naren1981 canım korkuyom işte anestezi alıcaz ne de olsa.düşünmemeye çalışıyom ama elde değil kafayı yiycem.bi doğursak.
yasemin canım ben hep öyleyim göz yaşı gözümün ucunda heran ağlama modundayım.

naren cnm kıyamam ya sıbelınkı sezeryan kesın benımkı daha bellı degıl ben normal ıstıyorum oyle olursa o daha once olucak

vildan dı galiba dimi? ne kadar şanslısın. ben de sarcam biraz yaprak börek falan ama başlayamadım bitürlü.bu hafta yaparım inş.
sonra gelen gidene çok kolaylık olur

olympos canım epiduralle sezaryen düşünmüyomusun, bence genel anesteziden daha rahat, hem fazla ameliyat sonrası ağrı da çekmiyosun

bende anadolu yakasındayım canım ve medical park göztepeye gidiyorum ya sen?

bende eren cerrahi tıp var ya k.bakkalköy oraya filiz hnm a gidiyorum ama doğumu zeynep kamilde düşünüyorum cnm çünkü herhangi ufak bi sorun da çok büyük olan özeller hariç hepsi zeynep kamile sevk ediyomuş çocuk bakım ünitesi yokmuş eren hastanesinde özel olmasına rağmen:CüvCüv:

aaa biliyorum orayı benim ablamda filiz hn ma gidiyodu çok memnundu oda ssk da yaptı sonradan doğumunu ve bebek için verdiği kilo tamamen doğru çıkmıştı canım.

Canlarım günaydınnn ... uykusuz her gece artıkkkk ... biz şimdi kan tahlile gidiyoruz , sonra dopplere ardındanda dr umuza gidicez 5 ten önce dönemeyizzz gelince hemen haber vericmmm öptüm hepinizi ve minikleri...

canım hayırlı iyi haberlerle gel inşallah

semos tesekkurler cnm sıbel gunaydın seker msj ımı okudunmu senın kontrol ne zman

Selam kizlarrrr...

Kizlar sizin ikinizin de gecen gün mide bulantiniz yok muydu?? Yanlis hatirlamiyorsam..Nasil oldunuz??

nida cım o gün öldüm 8 ayda 1 kere oldu ama tam oldu geçti çok şükür bugün dr a gidiyoruz bizzzzz teyzesiiiiii yaaaaa 3,30 da

olympos canım epiduralle sezaryen düşünmüyomusun, bence genel anesteziden daha rahat, hem fazla ameliyat sonrası ağrı da çekmiyosun

canım bende acayip bir iğne korkusu var o yüzden belden iğne olamam.öyle olsa normal doğumu bile göze alırım iğne korkusu yüzünden.:çok üzgünüm:

nida cım o gün öldüm 8 ayda 1 kere oldu ama tam oldu geçti çok şükür bugün dr a gidiyoruz bizzzzz teyzesiiiiii yaaaaa 3,30 da

Ya o gün ben korktum, seni de kac gün göremeyince, acaba dogurdu mu bu kiz dedim...
Allaha sükür iyiysin simdi, iyi haberlerle gel insallah doktordan..

inş canım hepimiz hayırlısıyla bi kucaklasaydık şu göbeciklerimiz inseydi bi kurtulurduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…