2009 Haziran Anneleri!!

Sorma canim, bende eski halime kavusmak istiyorum..bir arkadasim da dogum yapti, bebegimi icimde hissetmek baskaydi, keske icimde olsa diyo..Ben de bir an evvel dogsa diyorum, eski formuma kavussam keske hayirlisiyla...

semoş çatı muayenesi oldun mu sen veya nezamana gün verdiler canım

yok canım yaaa nerdeeee daha nst ye bile girmedim benim daha erken 34 haftadayım ben o son haftalara yakın yapılıyoooo canım benim dr um haziran başına gel dediii ama ben haftaya devlet hastanesine gidicemm orda da kontrol yaptırıyorum orda doğurcam allah nasip ederseee

ohhh ellerine sağlık yasemincim ne güzel kız yardımcı oluyor bak biz de hasretiz bi yardımcı olana:)

dimi dünür kendi başımızı kendimiz kaşıyozzz gurbetteee senağlama

nida cım o gün öldüm 8 ayda 1 kere oldu ama tam oldu geçti çok şükür bugün dr a gidiyoruz bizzzzz teyzesiiiiii yaaaaa 3,30 da

hadi bakalım ii haberlerini bekliyoz yasemincimmm

kızlar bu arada hergün 1 kilo çilek yiyorum çilek hastalığına yakalandım yaaaa sizin takıntı haline gelen yemeğiniz falan var mı eşim bile dalga geçiyo çileğini almadan gitme diye :)

vildan napıosun canım :))
ne rüyalar görmüşsün inşallah sağlıcakla alırsın oğluşunu kucagına bitanem:)

sağol iyiyim canım sorma moralim bozuldu tabirlere baktım pek iç açıcı değil ama ben böyle kötü rüyaların üzerinde hiç durmuyorum.hayır olsun deyip geçiyorum.düşününce çok etkiliyor.
Amin canım inşallah hepimiz hayırlısı ile alırız kucağımıza.

istanbulda tam bir yaz havası hafta sonu 30 derece olacakmış kaydirigubbakcemile2
kışlıklar kalktı yazlıklar geldi ohhhh be insan hafifiyo vallahi allah doğudakilerin yardımcısı olsun

vildan dı galiba dimi? Ne kadar şanslısın. Ben de sarcam biraz yaprak börek falan ama başlayamadım bitürlü.bu hafta yaparım inş.
Sonra gelen gidene çok kolaylık olur

hayır vildan benim bayılırım sarmaya ama geçen sarayım dedim sardım ama çok zahmetliydi.eşimde dalga geçiyor bu kadar mı sardın diye.annem galecek ne kaldı şurda sarar anneciğim.hem ben dondurucudan çıkan sarmayı hiç sevmem.

mrhba kıslar nasılsınıza.s.
dün doktora gittik bi problem yok herşey yolunda ama bende alerjimi oldu ne göbegim gögüslerim acayip kaşınıyo ve kızardı kabardı dün doktora söyledim birşey söylemedi gıcık oldum bi baksanıza

Son düzenleme:
annem çileğin ufak ufak olanlarından seç onlar hormonsuzdur diyo ben hergün çilek seçersem dedim anne günde 2 saatim çilek seçmekle geçer nidacım doğru söylüyorsun ama herşeyin tohumunda var hormon yediğimiz peynir xeytin bile normal değil ki bu işlerin de içinde bulundum bi ara o yüzden çok iyi biliyom kaşara patates püresi koyuyorlar mesela en basit örneği

canım sıcaktan olmuştur.benimde her sene yaza girerken alerji problemim olurdu çok şükür allah'a bu sen olmadı.doktor niye öyle yapmış bilmem ki.belkide kullanılacak ilaç yoktur.çünkü benim kullandığım ilaçlar çok basitti ama hiçbiri hamilelikte kullanılmıyordu.

canım yediklerinden olabilir dokunuyo olabilir alerji gibi bişey ama dr unda bişey dememiş demekki o kadarda kötü bişey değil içini ferah tut bişey olmaz inşallah bahar geldi ya belki ondandır tatlım sıkma canını

Son düzenleme:
abisis ay bişeye alerjin olmuş yada kaşıntıdan dolayı ama doktorun bişey söylememesi tuhaf böyle dr gıcık oluyom herşey normal bişey yok o olur falan cinsinden konuşan doktorlar yok mu bunlar mesleklerini eziyet olarak görüyorlar yapma kardeşim o zaman bu iş sinir oldum ya abisis başka dr bul hemen ve ona git o dr şikayet etki oda sana aynı şekilde davranamasın adi yaratıkllar çeken çekiyo acıyı

abisis bence doktoruna yine sor. sonuçta gebelikte herşey önemli ve sonuçta son aylarda olduğun için kullanılabilecek ilaç mutlaka vardır.
yasemincim ben çilekde hormon kullanılmıyo diye biliyorum.geçen tv.da açıklıyorlardı kısa ömürlü bi bitki old.dan kullanılması zormuş

kızlar mayıs annelerını okudum nerdeyse herkes dogurmus cok garıp geldı bana saka maka bızede cok az kaldı

bende su kocaman çilekler oluyorya sanki ikisi üçü birleşmiş gibi onlarda hormon oluyor die biliyorum dier sebze ve meyvelerde aynı sekilde

bend e dondurma ya düştüm tatlımmm ya hergün yiorumm

canım ben 1 kilo olmasa da çok yiyorum bu ara napim valla dayanamıyorum kiii çok güzellerrrrrr ben akşam yemeğimi 5 6 gibi yiyorum ondan sonra bişey yemiyorum meyve ve yoğurla geçiştiriyorummmm çilekte çok ii oluyooo

cnm hormonlularsa yeme

nidacım çileğe hormon katamıyolar katılan hormon sadece üstündeki yaprakleri büyütüyooo çileğin cinsleri var o büyük olanların cinsi değişik de ondannn öle geliyo bizeeee geçn tv de prof açıklamıştı bunu gönül rahatlığıyla yiyebilirsinşz demişt ben alırken yapraklarına dikkat ediyorum o kadarrrrralkisalkisalkis

sanki sıcaktan olmuşa benzio kuzum
yumurta yio musun hergünn?

bana da isilik gibi geldi sıcaktan olmuş gibi yumurta sıcaklarda böle yapabiliyorrrrrr

ABİSİS senin göbek deliğin nerde kıssss göremedimmmm bi değişik geldiii nettin deliği??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…