2009 Haziran Anneleri!!

Selam kizlarrrr...

Kizlar sizin ikinizin de gecen gün mide bulantiniz yok muydu?? Yanlis hatirlamiyorsam..Nasil oldunuz??

nıdacım ben ogun baya ıstıfra ettım ama dr panık yapma ya gıda zehırlenmesıdır yada bebek cok baskı yapmıstır dedı

herkese selamlar hayırlı cuamalar arkadaşlar..dün dr daydık gene.. ama bu kez kendi baştan beri takibine gititğim bilgisi iyi olan dr um.. bebişime baktı ..çok şükür iyi dedi sorun yok.. ama yiende riske atmamamk için sezeryan tarihi verdi.. kısmetse 25 mayıs tarihimiz..hayırlısı olur inş..

abisis keşke dr una sorsaydın.. benimd ekaşıntım oodu.. tahlil yapıldı.. gerçi bende döküntü yoktu.. seninki siliğede benziyor.. geçmiş olsun canım.. ama bence yiende bir dr a git.. yada en azından bir cildye uzmanına..

bende su kocaman çilekler oluyorya sanki ikisi üçü birleşmiş gibi onlarda hormon oluyor die biliyorum dier sebze ve meyvelerde aynı sekilde

bend e dondurma ya düştüm tatlımmm ya hergün yiorumm

anam dondurmayı hiç sorma lt lik alıp öle tüketiyom artıkkk 3 günde 1 kutu bitiyoooo ii oldu yoksa ağır tatlılardan yiyodum o daha zararlı en azından bunda süt var ve şekeri daha azzzz

canım gözün aydınnnn şükür kızın iiymişşş ohhh tarihde belli olmuşşş ne güzel yaaaaa ben nerdeyse senden 1 ay sonra doğurcammmm

SemoŞ doĞru dıyo abısıs senın gÖbÜŞ delıĞın nerde hanı nereye sakladın kızzzzz

dünür aynen bende onu için yiorum ya hem bol sütlü hemde hafif bi tatlı hemde yazın favorisi :))

sağol semoşum.. inş hayırolısıyla kavuşalımda.. benimde 40 haftamda olsaydı 8 hazirandı.. ama kısmet işte.. ne yapalım..
Armagancim gözün aydin
sağol canım..

tombikler size takıldım işi gücü unuttum babam hesabı bekliyo ben sizinlen lak lak yapıyom ne kadar ayıp aaaaaa ben yapmıyom ki bebiş yapıyo diyom affediyolar hemen oh hhh ohhhh senağlama toplayim hesapları geliyom

ya abisis kuzum göbüş deliğin nere gitti yaaaa sildinmi naptın bacımmmmmm

bi de geçen bi ablama gitmiştim o da benim böle her tarafı sivilce olmuştu göbeğğimin hamileyken demiştii kaşıya kaşıya yara yapmıştım da hep çatlamıştı ondan sonra dediiiii sende kaşımamaya dikkat et emi kuzummm

gunaydin hanimlar...
nasilsiniz bakalimm..??
biz oglusumla eltimin bi arkadasina oturmaya gidicez...
hep sizmi gitceksiniz komsularaaaa:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…