Selam kizlarrrr...
Kizlar sizin ikinizin de gecen gün mide bulantiniz yok muydu?? Yanlis hatirlamiyorsam..Nasil oldunuz??
nıdacım ben ogun baya ıstıfra ettım ama dr panık yapma ya gıda zehırlenmesıdır yada bebek cok baskı yapmıstır dedı
bende su kocaman çilekler oluyorya sanki ikisi üçü birleşmiş gibi onlarda hormon oluyor die biliyorum dier sebze ve meyvelerde aynı sekilde
bend e dondurma ya düştüm tatlımmm ya hergün yiorumm
herkese selamlar hayırlı cuamalar arkadaşlar..dün dr daydık gene.. ama bu kez kendi baştan beri takibine gititğim bilgisi iyi olan dr um.. bebişime baktı ..çok şükür iyi dedi sorun yok.. ama yiende riske atmamamk için sezeryan tarihi verdi.. kısmetse 25 mayıs tarihimiz..hayırlısı olur inş..
sağol canım... evet hayılrııs.. artık gün sayıyoruz.. zten 38 haftamda olmuş olcauk..hayırlııs olur inş hepimzi için..ohh ne güzel müzeyyencim belli olmuş günün maşallah kızına
armagancım gözünaydın canım masallah kızına
anam dondurmayı hiç sorma lt lik alıp öle tüketiyom artıkkk 3 günde 1 kutu bitiyoooo ii oldu yoksa ağır tatlılardan yiyodum o daha zararlı en azından bunda süt var ve şekeri daha azzzz
canım gözün aydınnnn şükür kızın iiymişşş ohhh tarihde belli olmuşşş ne güzel yaaaaa ben nerdeyse senden 1 ay sonra doğurcammmm
sağol canım..Armagancim gözün aydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?