evet tatlim sen hep evdesinnn...ii gezmelerrr özlemcim valla ben gitmiyom komşuyaa bacım hep evdeyimmm :)))))
armağancım maşallah bebişine iyiymiş az kalmış doğumada
hoşgeldin özlem valla git kız gez şimdi gezebildiğin kadar doğurunca gezemicez zaten havada güzel komşu komşu gezelim valla sırnaşık şeysırnaşık şey
sanırım benimde alerji canım ama ilaç versede kullanmamcanım sıcaktan olmuştur.benimde her sene yaza girerken alerji problemim olurdu çok şükür allah'a bu sen olmadı.doktor niye öyle yapmış bilmem ki.belkide kullanılacak ilaç yoktur.çünkü benim kullandığım ilaçlar çok basitti ama hiçbiri hamilelikte kullanılmıyordu.
bahardan olabilir inşallah uzun sürmezcanım yediklerinden olabilir dokunuyo olabilir alerji gibi bişey ama dr unda bişey dememiş demekki o kadarda kötü bişey değil içini ferah tut bişey olmaz inşallah bahar geldi ya belki ondandır tatlım sıkma canını
evet ya sinir oldum zaten sormasan bişey demiyor zaten bebegin kilosunu falanda söylemedi sinir oldumabisis ay bişeye alerjin olmuş yada kaşıntıdan dolayı ama doktorun bişey söylememesi tuhaf böyle dr gıcık oluyom herşey normal bişey yok o olur falan cinsinden konuşan doktorlar yok mu bunlar mesleklerini eziyet olarak görüyorlar yapma kardeşim o zaman bu iş sinir oldum ya abisis başka dr bul hemen ve ona git o dr şikayet etki oda sana aynı şekilde davranamasın adi yaratıkllar çeken çekiyo acıyı
yumurtayı sürekli yiyorum zaten ondan degildir canımsanki sıcaktan olmuşa benzio kuzum
yumurta yio musun hergünn?
gözün aydın canım.herkese selamlar hayırlı cuamalar arkadaşlar..dün dr daydık gene.. ama bu kez kendi baştan beri takibine gititğim bilgisi iyi olan dr um.. bebişime baktı ..çok şükür iyi dedi sorun yok.. ama yiende riske atmamamk için sezeryan tarihi verdi.. kısmetse 25 mayıs tarihimiz..hayırlısı olur inş..
yasemincim seninde asagı inmemeiş daha göbeğin anlaşılan
kizlar buarda oglumu gordum ruyamda..
dogurmusum..
ama dogurdugum gece unutmusum emzirmeyi
gezmeye gitmek icin hazirlanirken gobegimin olmadigini gorunce aklima geliyor dogurdugum
kosup yanina gidiyorum nasil acikmiss..senağlama
bian once doyurmak icin bi gogsumden emiyor oteki gogsumdende sagiyorum
ayy cook guzel bi duyguydu amaaa
Kizlar 3000. sayfamiz hayirli olsun...:içelim:
ayyy iyi abisis dedim bu kız uzaylımıııı nerde gçbüşünün deliği hani artık o saklancak gibi de değil ya o bakımdannn:CüvCüv::roflol:
Cidden 3000 sayfa olmuş topic , Bütün geveze annişlere alkisalkisalkis
Nabersiniz kızlar, herkes iyimi?
bu dondurucuya yapılan kek, börek nasıl güzel oluyormu?
böreği pişirmiyorsunuz dimi, yufkayı sarıyorsunuz
sonradan çözülünce güzel oluyormu?
armağancım maşallah bebişine iyiymiş az kalmış doğumada
sağol canım.. evet artık gün sayıyoyurz..kısmetse..
hoşgeldin özlem valla git kız gez şimdi gezebildiğin kadar doğurunca gezemicez zaten havada güzel komşu komşu gezelim valla sırnaşık şeysırnaşık şey
göbek deligim üste kaldı canım alttan cekince görünmüyo:roflol:]
sanırım benimde alerji canım ama ilaç versede kullanmam
bahardan olabilir inşallah uzun sürmez
evet ya sinir oldum zaten sormasan bişey demiyor zaten bebegin kilosunu falanda söylemedi sinir oldum
yumurtayı sürekli yiyorum zaten ondan degildir canım
[
ABİSİS senin göbek deliğin nerde kıssss göremedimmmm bi değişik geldiii nettin deliği??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?