2009 Haziran Anneleri!!

armağancım maşallah bebişine iyiymiş az kalmış doğumada

hoşgeldin özlem valla git kız gez şimdi gezebildiğin kadar doğurunca gezemicez zaten havada güzel komşu komşu gezelim valla sırnaşık şeysırnaşık şey

semoş sende ben gibi evdemisin hep gerçi hava güzel gezesim var ama tek gezilmyo eşimde saolsun evden dışarı çıkmaz ev kedisi bende gezme delisi o konuda uyuşamıyoruz pek

ii gezmelerrr özlemcim valla ben gitmiyom komşuyaa bacım hep evdeyimmm :)))))
evet tatlim sen hep evdesinnn...
neyse birimizde evde oturalim dimisırnaşık şey
saka saka sende cik gez cnm

evet cnm simdi gezelimmm..
belli olmaz bebislerin bize nelr edecegi:roflol:

]

sanırım benimde alerji canım ama ilaç versede kullanmam
bahardan olabilir inşallah uzun sürmez
evet ya sinir oldum zaten sormasan bişey demiyor zaten bebegin kilosunu falanda söylemedi sinir oldum
sanki sıcaktan olmuşa benzio kuzum
yumurta yio musun hergünn?
yumurtayı sürekli yiyorum zaten ondan degildir canım

[
ABİSİS senin göbek deliğin nerde kıssss göremedimmmm bi değişik geldiii nettin deliği??????[/QUOTE]
göbek deligim üste kaldı canım alttan cekince görünmüyo:roflol:
gözün aydın canım.
yasemincim seninde asagı inmemeiş daha göbeğin anlaşılan

yok canım aşagıda hemde baya bi aşagıda alttan çekince fotografı öyle görünüyo

kizlar buarda oglumu gordum ruyamda..
dogurmusum..
ama dogurdugum gece unutmusum emzirmeyi
gezmeye gitmek icin hazirlanirken gobegimin olmadigini gorunce aklima geliyor dogurdugum
kosup yanina gidiyorum nasil acikmiss..senağlama
bian once doyurmak icin bi gogsumden emiyor oteki gogsumdende sagiyorum
ayy cook guzel bi duyguydu amaaa

ayyy iyi abisis dedim bu kız uzaylımıııı nerde gçbüşünün deliği hani artık o saklancak gibi de değil ya o bakımdannn:CüvCüv::roflol:

ilhai özlemmm ne komik rüya ama bebeğini görmen çok güzel deee kendini doyurmayı unutursun meleğininkini unutmazsın ii bi anne olcan sennn

hayrolsun canım ben kızımı hergün görüyorum rüyamda bazen esmer görüyom bazen yürüdüğünü görüyorum ayy bazende çok kötü görüyorum bazen yeni doğmuş halini görüyorum şurda 4 hafta sonra görücem nasıl bi kız olduğunu babasına çekerse esmer bana çekerse kumral olucak bakalım hele şu son haftalarda hep doğurduğumu görüyorum hayırdır inşallah kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Cidden 3000 sayfa olmuş topic , Bütün geveze annişlere alkisalkisalkis
Nabersiniz kızlar, herkes iyimi?
bu dondurucuya yapılan kek, börek nasıl güzel oluyormu?
böreği pişirmiyorsunuz dimi, yufkayı sarıyorsunuz
sonradan çözülünce güzel oluyormu?

selam kızlar naber biz iyiyiz çok şükür doktora gideek olanlar var bu gün iyi haberlerle gelin emi

ayyy iyi abisis dedim bu kız uzaylımıııı nerde gçbüşünün deliği hani artık o saklancak gibi de değil ya o bakımdannn:CüvCüv::roflol:

hehehe daklum zaten uzaylıya benzemiyozmu aynaya baktıgımda armuta benzetiyom kendimi göbek deligi desen bi tuhaf oldu içi dışına çıktı resmen gerilmekten kafamçokkarıştı:roflol:

Ne çok rüya gören olmuş bugün , hormonlardan kızlar , hayır olsun , bişey takmayın kafanıza
Birde Cemrenin miydi elleri uyuşan, çok okudum kafam karıştı kusura bakmayın kızlar,
Yeni bir yöntem buldum bileklerimi kollarıma kadar soğuk suyun altına tutuyorun tam geçmesede azalıyor uyuşukluk, ben ellerimin ağrısına bağırarak uyunıyordum uykumdan , akşam yatarken soğuk su yaptım , birde geceleri tuvalete kalktıkça , daha rahat uyumuşum akşam

canım kek bilmiyorum ama börek güsel oluyocokacimcoook

Doktora giden arkadaşlar güzel haberlerle gelsin inşallah
Doktordan gelen bebişlerede maşallah ,
artık 3 kiloyu buluyorlar kuzular

göbek deligim üste kaldı canım alttan cekince görünmüyo:roflol:

gözün aydın canım.
sağol canım..

yok canım aşagıda hemde baya bi aşagıda alttan çekince fotografı öyle görünüyo[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…