2009 Haziran Anneleri!!

naren1981 canım ben inegöldeyim burdaki devlet hastanesinde yapıcam sen merkezdeydin galiba.daha önce yazdığını görmemişim kusura bakma

merhaba hanımlar; bende geldimmmm
sizden fazla ayrı kalamadım.eve sonunda interneti baglattık.
nasılsınız bakalım.geçmişi okuyamadım.umarım herkesin keyfi iyidir.
benim bi haftadır bebişimin hareketlerinde azalma oldu.bi saat dinlenip hareketlerini sayılıyorum 10 tane oluyo ama eskisi gibi kuvvetli değil sanki hareketleri daha yavaş.bakalım pazartesi doktora gitcem çok merak ediyorum gelişimini

arkadaşlar merhaba hala çalıştığım için çok giremiyorum nete.inşallah haftaya ayrılıcam.şimdi bir sezeryandan çıktım.spinal anestezi ile oldu.bebek çıktığında anne daha sesi duyar duymaz ağlamaya başladı.o kadar etkilendimki ben de ağlamışım.yıllardır sezeryana girerim hiç etkilenmemiştim.demekki annelik böyle birşey.sizlerlede paylaşmak istedim.

evet canım benim ellerim uyuşuyo hemde feci bi şekilde acıyla uyanıyorum her zaman bende denicem dediğini sinirlere baskı oluyo ya ondan şişlikler uyuşmalar felan bu sabah çok kötüydü ya damarlarım bile acıdı artık uyuyamadım bende yapayım bu gece yatarken bide arada kalktığımda yapayım bakalım faydası olucakmı bana

canım son haftalardayız ya bebek büyüyo büyüdükçede yeri daralıyo yani eskisi gibi oynaması biraz zor benimkide o kadar çok oynamıyo ama normal yani

canım takma kafanı.. benimkide öyle.. dr a sordum artık büyüdüğü için normla dedi.. günade en az 10 hareket oluyorsa sorun yok dedi..sıkma canını.. artık sığamıyorlar yaa.. ondan canım..

bu arada arakdşalr benim istahda azalma oldu baya.. sabah nerdeyse hiç yemesem yeimycem. zorla süt içioyurm.. zorla yiyorum.. ama akşmalrı fena değil.. sanırsam havala r ısındığı için.

sağol canım.. evet öyle oldu.. işte her zama bizim isteidğimiz olmuyor.. ne yapalım herşeyde vardır bir hayır..

CAnım benim hayırlısı olsun bencede zaten 38.haftan bitmiş olcak miyadı dolucak yani.Brnim kısmetse 37.haftamda alınacak doktorum öyle gün verdi bana

kızlar pınarda haberler iyi kan sonucu güzel çıkmış şimdide ultrasona girip doktruna gidecekmiş
allah nazarlardan saklasın

kızlar bişey sorucam geçen hafta bahsetmiştim benim bacagım kasılıyo zor yürüyorum diye.
calsiyum sandozu içtim zaten içinde 10 tane vardı bi işe yaramadı.
magnezyum diasporal aldım.onun içindede tedavi için en az 6 hafta kiçilmeli diyo.eee benim artık 6 haftadan az kaldı.ne olcak şimdi magnezyumunda bi faydasını göremicemmi illa 6a haftadadmı etki ediyoki.
kullanan arkadşlar varsa bi yardımcı olursa sevinirim

CAnım benim hayırlısı olsun bencede zaten 38.haftan bitmiş olcak miyadı dolucak yani.Brnim kısmetse 37.haftamda alınacak doktorum öyle gün verdi bana

öyle canım.. hayırlısı artık.. kısmet neyse o zaten.. yapcak bişi yok..
kızlar pınarda haberler iyi kan sonucu güzel çıkmış şimdide ultrasona girip doktruna gidecekmiş
allah nazarlardan saklasın
çok sevindim yaa.. hadi inş oradanada iyi haberlerini alırız pınoşun.sağol canım haber verdiğin için..

canım ben en az 3 aydır kullandım.. çok şükür öyle çok bacaklarımda kasılmalar olmadı.. bence içebilrisin.. zararı olmaz.. dr unada sor istersen..

hamileligimin basindan beri magnezyum kullandim...Dogumdan 4-5 hafta önce magnezyumu birakmak gerekiyor ,cünkü zamansiz dogumlara sebep oluyormus, doktorum söyledi...Ben biraktim...

cemre ve armagan cevaplarınız için çok teşekkür ederim.bende artık yeri daraldı diye tahmin ediyorum.az kaldı artık hayırlısıyla bi alaydık kucagımıza rahatlıcaz.ama keisn ozamanda başka şeyleri çıkar.bu telaş hiç bitmicek artık:)

size iyi sohbetler kızlar.. biz birazcık dinlenedlim. dr a gidecek arkdaşalrdan da güzel haberler gelsin inşş. pınardan da inşş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…