yok canım çig koyuyosun ben öyle yapıyorumYasemincim pişiriptemi koyuyorsun buzluğa
herşeyli oluyormu, peynirli patatesli ?
Ne çok rüya gören olmuş bugün , hormonlardan kızlar , hayır olsun , bişey takmayın kafanıza
Birde Cemrenin miydi elleri uyuşan, çok okudum kafam karıştı kusura bakmayın kızlar,
Yeni bir yöntem buldum bileklerimi kollarıma kadar soğuk suyun altına tutuyorun tam geçmesede azalıyor uyuşukluk, ben ellerimin ağrısına bağırarak uyunıyordum uykumdan , akşam yatarken soğuk su yaptım , birde geceleri tuvalete kalktıkça , daha rahat uyumuşum akşam
merhaba hanımlar; bende geldimmmm
sizden fazla ayrı kalamadım.eve sonunda interneti baglattık.
nasılsınız bakalım.geçmişi okuyamadım.umarım herkesin keyfi iyidir.
benim bi haftadır bebişimin hareketlerinde azalma oldu.bi saat dinlenip hareketlerini sayılıyorum 10 tane oluyo ama eskisi gibi kuvvetli değil sanki hareketleri daha yavaş.bakalım pazartesi doktora gitcem çok merak ediyorum gelişimini
merhaba hanımlar; bende geldimmmm
sizden fazla ayrı kalamadım.eve sonunda interneti baglattık.
nasılsınız bakalım.geçmişi okuyamadım.umarım herkesin keyfi iyidir.
benim bi haftadır bebişimin hareketlerinde azalma oldu.bi saat dinlenip hareketlerini sayılıyorum 10 tane oluyo ama eskisi gibi kuvvetli değil sanki hareketleri daha yavaş.bakalım pazartesi doktora gitcem çok merak ediyorum gelişimini
armağancım gözün aydın olsun canım ne güzel 10 günün kaldı.
sağol canım.. evet öyle oldu.. işte her zama bizim isteidğimiz olmuyor.. ne yapalım herşeyde vardır bir hayır..
kızlar pınarda haberler iyi kan sonucu güzel çıkmış şimdide ultrasona girip doktruna gidecekmiş
allah nazarlardan saklasın
CAnım benim hayırlısı olsun bencede zaten 38.haftan bitmiş olcak miyadı dolucak yani.Brnim kısmetse 37.haftamda alınacak doktorum öyle gün verdi bana
çok sevindim yaa.. hadi inş oradanada iyi haberlerini alırız pınoşun.sağol canım haber verdiğin için..kızlar pınarda haberler iyi kan sonucu güzel çıkmış şimdide ultrasona girip doktruna gidecekmiş
allah nazarlardan saklasın
kızlar bişey sorucam geçen hafta bahsetmiştim benim bacagım kasılıyo zor yürüyorum diye.
calsiyum sandozu içtim zaten içinde 10 tane vardı bi işe yaramadı.
magnezyum diasporal aldım.onun içindede tedavi için en az 6 hafta kiçilmeli diyo.eee benim artık 6 haftadan az kaldı.ne olcak şimdi magnezyumunda bi faydasını göremicemmi illa 6a haftadadmı etki ediyoki.
kullanan arkadşlar varsa bi yardımcı olursa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?