2009 Haziran Anneleri!!

canım ne yapalım annelik böyle bişi tabi.. birbirimzie yardımıız olucak tabi..

hamileligimin basindan beri magnezyum kullandim...Dogumdan 4-5 hafta önce magnezyumu birakmak gerekiyor ,cünkü zamansiz dogumlara sebep oluyormus, doktorum söyledi...Ben biraktim...

evet nida bende duydum onu.bi o yüzden tereddüt ettim.napım içeyimmi içmeyeyimmi karar veremedim.zaten şurda 2-3 hafta kaldı.acıya az daha dayanayım bari.çünkü dediğin gibi kasılmaları engellediği için rahim kasılmasına engel oluyomuş.son ay içmek iyi değil galiba

neyse hanımlar bende çıkıyorum.deryalı günleri izlicem.öpüyorum hepinizi.yine görüşürükkkkk

selam kızlar sabahtan beri buralardayım ama yazamadım..Canım sıkkındı anca kendime geldim, ben de loğusalık sendromu erken mi başladı ne doğurmadan uyuz bişey oldumsenağlama
Eşimle hala konuşmuyorum.
Dün bana çiçek almış gelmiş elimi bile sürmedim..
Naz mı yapıyorum diye her düşündüğümde haklıyım canım diyorumsengözlerimebaksanab
bunaldım walla hayattan, oğluşum üzülmesin diye kendimi toparlamaya çalıştıkça bi yerden cortluyorum böle

nazcım çok bunalmışsın sen kıyamam ama toparlan canım esinde çok üzülüyordur bu duruma hamileliğimizin su son haftalarını güzel gecirmeye bakalım. bu kadar bunalmanda hala çalışıyo olmanında etkisi var canım beden olarakta dinlenemiyosun hormonlarda tavan yapınca sonuç bu oluyo senin artık dinlenmeye ihtiyacın var canım:1hug:

bunalımdan kurtulmak için elimden geleni yapıyorum canım, sizin yazdıklarınızı okuyorum kafam dağılıyo..
ama ne bileyim belki hatırlarsın benim hamilelik boyunca gelen gidenimiz bitmedi, bi yerlere tatile gidebileceğim zaman misafirden gidemedik, şimdi de şehirdışına çıkmam yasak..Eşimin gezme anlayışı ile benimki farklı onun için o halinden memnun. eşini dostunu görse o mutlu olur, ama ben insanlardan uzakta kafayı dinleyince mutlu oluyorum.
dün görümcem aradı eşimin yeğeninin terapisi var Ankarada doktora geliyolar, doğumdan sonra mı gelelim önce mi diye soruyo, yuhh dedim ya ben kendimle mi uğraşayım sizle mi?Sonra gel dedim, ne zaman doğurucam belli değil evde koskoca delikanlı istemem yani. Zaten eşime bozuktum iyice uyuz oldum. Doğumdan sonrada rahat yok bana.

Evde olsan ne harkeder işte olsan ne farkeder...

kızlarrrrr herkeste duygusallık olabılıyorrr hele hele son zamanlardaa ..
olaylara mantıklı yaklaşamayabıırsınız bu cok normal .. ama bencede hamışlıgınızın bu son zamnlarını cok ıyı degerlendırın eve kapanmayın çıkın gezın ferah yerlerde bulunun bl bol oksıjen alın yuruyş yapın normal doguma cok buyuk faydası oluyor

hepınızı opuyorum meleklerınıze kavuşmanızı dılıyorumm

nazcım birde bizi düşün bak belki keyfin yerine gelir

eşim ayın 23 günü arazide operasyona cıkıolar

6 7 gün eve gelio geldiğinde bölükten eve acak 7 de gelebiliyor ve yorgun oluyor
senin ki en azından yanında kırdıgını anlamış çiçek falan almış
benim yanımda bırak eşimi annem yok babam yok
ancak telefonla arıyorlar ne diyeceksin onlarada kötüysen bile iyiyim diosun

buranın halk ayrı bela hepsi bi garip ne dillerini anlıosun ne geleneklerini

3 4 arkadasım var ama onlarda bana fazla gelmek istemio cünkü onlar geldiğinde ben cok yoruyorum kendimi bişeyler yapcam die habire beni cagırıyorlar acıkcası bende cekiniyorumm

ayrıca elazıg merkez 1 saatten fazla sürüyor
düşünüyorum erken dogursam yanımda kim olacak die
cünkü herkes nazlamayla ancak geliyorr
ben napayım sekerim beni düşün biraz mutlu ol
sende haklısın hormonlardan cok hassas olduk hepimiz hersey batıyor ama kendinden daha kötüleri düşün
inan evde net olmasa kafayı yerim ben sizlerle konusuyorum yazılanları okuıyorum da rahatlıyorum en azından

canım sen de hamileliğinin son dönemi oldu mu böle?
ay bebek doğunca da sinirlerim bozuk olursa diye korkuyorum, gerçi onu görünce insanda sinir kalır mı hiçç:1rolleyes:

canım haklısın tabiki herkesin durumu farklı ve yaşadığı şeyler kendine göre ağır. Sen hasret çekiyosun eşine, özlüyosun onu, onun için endişeleniyosun eminim çok zor oluyodur..bizse çok dip dibeyiz ve yay burcuyum değişiklik olmayınca nefes alamıyomuşum gibi geliyo ve eşimden arada hayatı farklılaştırmasını istiyorum o ise "rutin"den yana..

uzakta olsada sevdiklerinin olması çok güzel, seni arayan soran bir anne baban varmış ne güzel canım. benim babam kanser ve bunu hamileyken öğrendim ve onunla görüşmüyoruz. her an onun için endişeleniyorum ama ne evine gidebiliyorum ne de arayabiliyorum(çünkü telefonlerını ve kapısını açmıyo)doğduğumdan beri anne babamın ayrılığının yükünü çekiyorum evlenince bitecek sandım. Kendi yuvam olunca geçer sandım ama insan evlenip barklansa da bi anne ve babanın yeri ayrı oluyo işte..

Onu dolduramayınca da eşinden alıyosun tüm öfkeni.. Yoksa benim eşim dünya iyisi bir insan, sadece karakterlerimiz farklı ve bu aralar bu fark beni yoruyo:çok üzgünüm:

kızlar pınarcıktan güzel haberler getirdim size arayıp haber verdi sag olsun aklım hep onda dualarımız kabul olsu çok şükür bebegin suyu yerine gelmiş doktor 38. haftayı bile görür demiş şimdi kendi doktoruylada görüşecekti artık oda normal güününü bekleyecek bizler gibi . izmirli kızlar artık toplanabiliriz hehehehehehhe. iyi haberlerin ardı kesilmesin inşallah

bende de oldu zaman zaman ama buyutmemeye dıkkat ettım olan bana ve dogmamış yavruma olcak dıye hep kendımı telkın ettım .. ınan onlar herseyı hıssedıyorlar.. dogduktan sonrada bu tur seyler etkısını gostterıyor..

mesela ben hamıleyken bı cocuk sarkısına aglamıstım .. ve oglumda dogduktan sonra o sarkıyı her soyledıgımde aglamaya baslıyordu ..

sen o sun o da sen suan ..

esın cıcek getırmıs bence bundan guzel bısye olamaz uc gunluk dunya de geç bosver bazı seylerı .. kolay olamasada..

hem naren e baksana onun durumu cok cok daha zor..

ayrıca bebegını kollarını alınca hersey hersey cok daha anlamlı guzel gelıcek sana..

sabır sadece .. keyfını cıkar bu gunlerının .. sonra uykusuz geceler senı beklıo olcak

nazcım nolur üzme bunları düşünerek kendini ve bebgini . herşey düzene girer inşallah en kısa zamanda . hayat çok farklı şeyler getiriyor insana hepimiz farklı sınavlardan geçiyoruz herkesin sıkıntısı birbirinden çok farklı tatlım . sen bunları kafana takarak sadece kendini üzüyorsun . üzülme canım nolur inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer . allahım gönlüne göre versincanım

ohh ne güzel günün en güzel haberi bukaydirigubbakcemile2
herkes gününde ve sağlıklı doğurur inşallah Allahım:Saruboceq:Bu arada bugün cuma bebiş isteyenlere bebiş için , hamişlere bir avazda kurtulmaları için dua edelim..

çok sağolun iyiki varsınız...insanın içini rahatlatıyosunuz.

oğluşum çok şanslı sizin gibi teyzeleri var
ben bebeğime hep söylüyorum anne üzülse de babaya kızsa da sen üzülme tatlım senin baban bir melek, ben onunla sana en iyi baba olacak bir adam diye evlendim diyorumyerimseniben
beni uyuz edebilir, benim onunla hukukum ayrıkötükedihüsosen de ön yargı olmasın bebişkom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…