- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
cemre ve armagan cevaplarınız için çok teşekkür ederim.bende artık yeri daraldı diye tahmin ediyorum.az kaldı artık hayırlısıyla bi alaydık kucagımıza rahatlıcaz.ama keisn ozamanda başka şeyleri çıkar.bu telaş hiç bitmicek artık:)
ana sahimi nida ben içiyom hala doktorum işey demedi bana
hamileligimin basindan beri magnezyum kullandim...Dogumdan 4-5 hafta önce magnezyumu birakmak gerekiyor ,cünkü zamansiz dogumlara sebep oluyormus, doktorum söyledi...Ben biraktim...
selam kızlar sabahtan beri buralardayım ama yazamadım..Canım sıkkındı anca kendime geldim, ben de loğusalık sendromu erken mi başladı ne doğurmadan uyuz bişey oldumsenağlama
Eşimle hala konuşmuyorum.
Dün bana çiçek almış gelmiş elimi bile sürmedim..
Naz mı yapıyorum diye her düşündüğümde haklıyım canım diyorumsengözlerimebaksanab
bunaldım walla hayattan, oğluşum üzülmesin diye kendimi toparlamaya çalıştıkça bi yerden cortluyorum böle
nazcım çok bunalmışsın sen kıyamam ama toparlan canım esinde çok üzülüyordur bu duruma hamileliğimizin su son haftalarını güzel gecirmeye bakalım. bu kadar bunalmanda hala çalışıyo olmanında etkisi var canım beden olarakta dinlenemiyosun hormonlarda tavan yapınca sonuç bu oluyo senin artık dinlenmeye ihtiyacın var canım:1hug:
kızlarrrrr herkeste duygusallık olabılıyorrr hele hele son zamanlardaa ..
olaylara mantıklı yaklaşamayabıırsınız bu cok normal .. ama bencede hamışlıgınızın bu son zamnlarını cok ıyı degerlendırın eve kapanmayın çıkın gezın ferah yerlerde bulunun bl bol oksıjen alın yuruyş yapın normal doguma cok buyuk faydası oluyor
hepınızı opuyorum meleklerınıze kavuşmanızı dılıyorumm
nazcım birde bizi düşün bak belki keyfin yerine gelir
eşim ayın 23 günü arazide operasyona cıkıolar
6 7 gün eve gelio geldiğinde bölükten eve acak 7 de gelebiliyor ve yorgun oluyor
senin ki en azından yanında kırdıgını anlamış çiçek falan almış
benim yanımda bırak eşimi annem yok babam yok
ancak telefonla arıyorlar ne diyeceksin onlarada kötüysen bile iyiyim diosun
buranın halk ayrı bela hepsi bi garip ne dillerini anlıosun ne geleneklerini
3 4 arkadasım var ama onlarda bana fazla gelmek istemio cünkü onlar geldiğinde ben cok yoruyorum kendimi bişeyler yapcam die habire beni cagırıyorlar acıkcası bende cekiniyorumm
ayrıca elazıg merkez 1 saatten fazla sürüyor
düşünüyorum erken dogursam yanımda kim olacak die
cünkü herkes nazlamayla ancak geliyorr
ben napayım sekerim beni düşün biraz mutlu ol
sende haklısın hormonlardan cok hassas olduk hepimiz hersey batıyor ama kendinden daha kötüleri düşün
inan evde net olmasa kafayı yerim ben sizlerle konusuyorum yazılanları okuıyorum da rahatlıyorum en azından
kızlar pınarcıktan güzel haberler getirdim size arayıp haber verdi sag olsun aklım hep onda dualarımız kabul olsu çok şükür bebegin suyu yerine gelmiş doktor 38. haftayı bile görür demiş şimdi kendi doktoruylada görüşecekti artık oda normal güününü bekleyecek bizler gibi . izmirli kızlar artık toplanabiliriz hehehehehehhe. iyi haberlerin ardı kesilmesin inşallah
bende de oldu zaman zaman ama buyutmemeye dıkkat ettım olan bana ve dogmamış yavruma olcak dıye hep kendımı telkın ettım .. ınan onlar herseyı hıssedıyorlar.. dogduktan sonrada bu tur seyler etkısını gostterıyor..
mesela ben hamıleyken bı cocuk sarkısına aglamıstım .. ve oglumda dogduktan sonra o sarkıyı her soyledıgımde aglamaya baslıyordu ..
sen o sun o da sen suan ..
esın cıcek getırmıs bence bundan guzel bısye olamaz uc gunluk dunya de geç bosver bazı seylerı .. kolay olamasada..
hem naren e baksana onun durumu cok cok daha zor..
ayrıca bebegını kollarını alınca hersey hersey cok daha anlamlı guzel gelıcek sana..
sabır sadece .. keyfını cıkar bu gunlerının .. sonra uykusuz geceler senı beklıo olcak
nazcım nolur üzme bunları düşünerek kendini ve bebgini . herşey düzene girer inşallah en kısa zamanda . hayat çok farklı şeyler getiriyor insana hepimiz farklı sınavlardan geçiyoruz herkesin sıkıntısı birbirinden çok farklı tatlım . sen bunları kafana takarak sadece kendini üzüyorsun . üzülme canım nolur inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer . allahım gönlüne göre versincanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?